Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה 98' 1.6 ידנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מתלבט לפני מכירה של הרכב נוכחי שלי, 106 שבחתימה, והחלפה שלו ביונדאי שבכותרת.

מדובר ברכב שעבר למעלה מ200K, אבל הוחלף מנוע לפני 3 שנים. מצבר חדש, כמעט לא נוסע בזמן האחרון. נמכר כי הבעלים עזב את הארץ.

נסיעת מבחן אני אעשה בקרוב, אבל יש דברים ספציפיים שאני צריך לבדוק? תקלות?

איך הצריכת דלק?

ובכלל איך הוא ביחס ל106 שבחתימה?

תודה רבה ושבוע טוב!

קקטוסולר ידנית

פורסם

תודה, פיקסר.

הנאה מנהיגה מעניינת אותי מאוד אבל אני לא נוסע לבד ברכב :(

יש למישהו עוד תגובות על הלנטרה? יש דברים שכדאי לבדוק?

קקטוסולר ידנית

פורסם

תלוי. תלוי במצב המכני של ה-106 שלך. במצב הקוסמטי שלה.

מבחינת נהיגה אתה יורד ברמה כמובן, כנ"ל מבחינת צריכת דלק שתהייה גרועה בהרבה מה-106 שלך.

כמו כן, תצטרך לבדוק את המצב המכני של הרכב שאתה רוכש.

פורסם

להורים שלי יש לנטרה ידנית שנת 99 שאצלהם מהיום שעלתה לכביש , וגמעה עד היום כ 370 אלף ק"מ בלי לגעת במנוע.

לפני כחצי שנה היתה לרכב התקלה הרשמית הראשונה בחייו שנדרש להחליף את הקלאץ" ועוד מספר דברים שעלה התיקון קרוב לערך הרכב.

לא יודע איך הפג'ו 106 , אבל מלבד אמינות באמת מופלגת , לא נראה לי שהלנטרה תהיה ממש עדיפה על הפיג'ו.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

מדובר בדור היותר ישן של אותן שנים (הדגם היותר מרובע).

יש המלצות לדברים ספציפיים לדגם שצריך לבדוק?

איך הביצועים?

שוב תודה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

אממ הרכב די אמין, לא ממש חסכוני אבל גדול ומרווח.

מחלות ילדות למיטב ידיעתי הם כבלי הצתה הנוטים להתפגר בתכיפות והידיות הפנימיות של הדלתות נוטות להישבר.

• תוכן חדש...