Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפננטים של RAINBOW.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה ניתן להשיג קומפוננט של RAINBOW?

ובכלל חוות דעת של אנשים שמכירים\התנסו ברמקולים האלו?

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

-Negative-,

מנסיוני המועט, כל מה שלא ידוע ע"י רוב הישראלים הכי טוב :roll:

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

היה לי סט זול שלהם והוא נשמע בסדר גמור.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם
היבואן של RAINBOW לפי מיטב הבנתי הוא elik0 בפורום.

RAINBOW חברה טובה, שתדע- זה שהיא לא מוכרת בקרב הישראלים לא הופך אותה לפחות טובה.

אליקו אינו היבואן של ריינבו. אני לא יודע מאיפה הסקת את זה.

מחיפוש מהיר אני רואה שאוטו סאונד היחידים שמוכרים סטים של ריינבו.

פורסם

קלארוס זה סט של הייבריד אודיו, ואליקו היבואן של הייבריד.

דרור הוא היבואן של הרץ אודיסון וריינבו ועוד כמה חברות גדולות למיניהם.

פורסם

שו עדה דרור?

פורסם

דרור מחברת "אודיו סיסטם" יבואן של אודיסון\קונקשן\הרץ ולשעבר אקליפס ,הוא לא מוכר גם כך ליחידים

בנוגע לריינבו אני לא בטוח בוודאות שהוא היבואן.

פורסם

מה ז"א "הוא לא מוכר גם כך ליחידים"?

• תוכן חדש...