Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה לכל גולשי הפורום. עם כל הכבוד לא אני הגורם המכריע פה אלא אתם שיזמתם את האירוע,אני נעניתי לפנייתכם.אני רוצה להבהיר שהאירוע הזה מבחינתי הוא הזדמנות להכיר אותכם אישית,לראות ולשמוע את הציוד שלכם,לבדוק לכם SPL ,לשמוע דעתכם בנושאים שונים בענף הסטריאו,והכי חשוב לאחד ולקרב לבבות.האירוע הקרוב הוא משהו נסיוני מבחינתי,אני בטוח שביחד נצליח וניזום עוד מפגשים.אני אדאג להביא את הציוד הנדרש,אתם תבואו עם מצב רוח!(אייל תשתדל להגיע) שנה טובה אודי.

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלואי והייתי מספיק לבנות את המערכת עד המפגש. חבל...

התכנון היה דווקא על שני סאבים מאוד חמודים ש....עופר (KICKER) ו-poko הלא הוא אריאל, דאגו להמליץ לי... אני חושב שהם היו מרשימים את שאר החבר'ה... אבל מה לעשות לא נספיק עד אז.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
שלום לכולם, זה בהחלט יכול להיות מפגש מעניין אבל לפי איזה קטגוריות תתנהל התחרות???

כמו בחוקים של התחרות האמיתית....

www.emma.co.il

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אם אני לא טועה אודי מוכשר כשופט IASCA אז אולי זה יהיה לפי החוקים שלהם. בכל מקרה מדידות הSPL בIASCA בונות מבEMMA ומאפשרות הגעה לSPL גבוה יותר. בארה"ב האיגוד השולט הוא IASCA ככה שכל תוצאות הSPL שאתם מכירים ששם הם על פי המדידות שלהם.

אולי אודי יוכל להרחיב עוד בנושא.

פורסם

אני לא מוכשר לשפוט,פשוט שפטתי פעם באליפות אירופה שנערכה ביוון,התחרות הזאת לא אמורה להיות משהו רשמי,אלא נסיון שלנו לארגן מפגש.אין כל מניעה מצידנו לקרוא את החוקים אם רוצים ולהקפיד(יש ברשותי את ספר החוקים)למדוד לפי הספר.

פורסם

ואיך פשוטי העם כמוני משיגים דיסק או טרק שכזה?

אני חושב שעם כל הרצון הטוב רובנו לא נוכל לעמוד בדיוק בחוקים וניצטרך קצת לכופף אותם?!....

אבל בואו לא נשכח שאנחנו באים לשם יותר בשביל המפגש ופחות בשביל תחרות

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

פשוטי העם קונים ומי שלא אני מעדיף שלא ידבר על זה כאן בפורום, מעבר לכך שזה לא חוקי בכל זאת מדובר בדיסק מארגון שנסה להרים את הרמה בארץ.

לא צריך לעשות בדיקות התקנות וכו', אנשים רק רוצים למדוד SPL.

פורסם
ואיך פשוטי העם כמוני משיגים דיסק או טרק שכזה?

אני חושב שעם כל הרצון הטוב רובנו לא נוכל לעמוד בדיוק בחוקים וניצטרך קצת לכופף אותם?!....

אבל בואו לא נשכח שאנחנו באים לשם יותר בשביל המפגש ופחות בשביל תחרות

אם היית קורא את כול התרד מהתחלה היית רואה ששמתי על השרת שלי את הטרק שאיתו יבצעו את הבדיקה

אתה מוזמן להוריד אותו ולכוון את המערכת שלך

http://pctip.co.il/upload/Fr6s2v4h8r9d6.mp3

פורסם

עם הטראק הזה לא מבצעים שום בדיקה כי הוא לא נותן יתן בדיקה טובה בכלל !.יש סאבים התדר שהם נותנים אותו הכי חזק זה 30HZ יש כאילו שזה 40HZ ויש כאילו שזה 50HZ. הטראק הזה בכלל לא מתאים. ויש הרבה רכבים שלא יפיקו את המקסימום עם הטראק הלא מתאים לכולם הזה.

אני מביא דיסק בדיקת SPL רציני.

הדיסק בבודק את כול התדרים.

גם בPEAK העוצמה הרגעית של המגבר עד שהכבלים במגבר מתפרקים.

וגם בתדר מתמשך. אפשר לכנות את זה בRMS. כי זה התדר רציף.

זה דיסק צרוב. אבל! האיכות גבוהה אז אין מה לדאוג פה.

מפרט של הדיסק:

01. Intro

02. Welcome Stranger

03. Lock on Target [Main Peak at 30 Hz-minor Peaks 40, 50, & 60 Hz]

04. Night Bass [Peaks at 30, 40, & 50 Hz-breakdown from 25-40 Hz]

05. Bass Operator

06. Eletronic Music

07. Bass Mekanik

08. Frequency Response

09. Bass Zone [Peaks at 30, 40, & 50 Hz]

10. Are You Ready

11. Funky Annihlating Bass [Peaks at 30, 40, & 50 Hz]

12. Tekno Kanik

13. Intro Bass Test

14. Bass Test [Very Loud Bass With Peaks from 63-20 Hz]

15. Bass Station [Peaks at 40, 50 & 60 Hz-Sweep from 100-25 Hz + Reversed B

16. Doctor Oblivion [Peaks at 40, 50, & 60 Hz-sweep from 80-30 Hz]

17. Intro to Test Section

18. 10-14 Hz

19. 15-19 Hz

20. 20-24 Hz

21. 25-29 Hz

22. 30-34 Hz

23. 35-39 Hz

24. 40-44 Hz

25. 45-49 Hz

26. 50-54 Hz

27. 55-59 Hz

28. 60-64 Hz

29. 65-69 Hz

30. 70-74 Hz

31. 75-79 Hz

32. 80-84 HZ

33. 85-89 Hz

34. 90-94 Hz

35. 95-100 Hz

36. Sine Sweep

37. Pink Noise

כמובן לא בודקים עם כול הרשימה. הדיסק יעבור בין המכוניות. וכל אחד יבחר את הרצועה* שהוא חושב

שהסאב מפיק הכי הרבה. הבחירה היא מהרצועות 18-35* ובנוסף לרצועה שתיבחר יופעל ברכב גם רצועה ,15 ככה שכול רכב יבדק עם 2 רצועות.

1. הראשונה עם רצועה שנשמעת הכי טוב לנבדק (שלא יהיו תלונות כמו: זה לא מתאים עם הדיסק שלי שומעים יותר חזק) אז פה יש את כול התדרים אז אין ויכוח בכלל.

2. PEAK של המגבר של הנבדק והתגובה של הסאב.

**הרצועות 18-35 שיבדקו על ידי הנבדק ינתנו בזמן מוגבל של כ6 דקות לבחירה וכיון קל של המערכת, שיהיה חילוק זמן נכון.

עטיפת הדיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=18242&stc=1

תמיר

_quad maximus.jpg

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אחי ליפני שאתה מחלית על זה שאתה מביא את הדיסק שלך עם spl שונה אולי כדי שתודיעה להאנשים

שמארגנים את התחרות הזאת

אתה לא חושב שאני צודק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...