Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, eitanuch כתב:

אני מזכיר את בנט ולפיד כי הם נמצאים כרגע בשלטון ועושים הכל בצורה הכי גרועה שאפשר.

כי לבנות גדר מערכת חדשה, לוקח זמן אחרי שיש בה המון פירצות בגדר. שד"א ביבי לא טיפל בה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

כן, אם יש מישהו שסוגד לפוסטר של לפיד זה יבגניפ.

איזה חי בסרט אתה.

זהו הגבת, עשיתי את שלי. אפשר להמשיך 😉

דיון פורה לכולם. 

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

יש עוד אינטיפדה בפתח

זה התחיל עם הסבב האחרון, עכשיו נאכל את כל החרא הזה כל שנה, לא משנה מי יהיה בשלטון

עכשיו במשך השנים הקרובות יהיה לנו שמח כל חודש מאי. ממליץ בחום להכין את המקלט/ממ"ד/מרחב מוגן שלכם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 36 דקות, DareDevil כתב:

הפתרון המיידי שצריך לעשות זה לסגור את הפרצות שיש בגדר המערכת.

פתרון יותר ריאלי הוא לחלק נשק לאזרחים. אה, רגע.

פורסם

להלן הכנה לשעת חירום - ציוד

https://www.oref.org.il/12490-15903-he/Pakar.aspx

סרטון

Just now, ALÞћÃ כתב:

זה הולך ביחד, לא כל דבר בנפרד. 

אני מוכן לספוג את עליית המחירים כתוצאה מהמגבלה שתיווצר פה בעקבות שאנשים לא יכולו לעבוד בארץ באופן לא חוקי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, eitanuch כתב:

כן. מדיניות ההכלה זה נקרא

אה, ומי שהיה לפני בנט ולפיד לא היה מוכן להכיל כלום. נכנס באמאמא שלהם בכל הזדמנות.

להזכירך ישבנו במקלטים כשנפלו טילים בגוש דן וגם הפרעות של הערבים בערים המעורבות במאי האחרון לא היו במשמרת שלהם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, eitanuch כתב:

די נו די. אתם יכולים לסגוד לפוסטר של בנט ולפיד ולהתפלל לכיוון רעננה שלוש פעמים ביום גם בלי הבולשיט הזה. 

לא הצבעתי לבנט וגם לא ללפיד. אתה יכול לחפש כאן ולגלות מה אני חושב על שניהם. 

זו לא סיבה להקריא מדף המסרים של מי שבמשך 12 שנה יצר את המציאות שיש היום.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, ALÞћÃ כתב:

או שלוקחים מכולם את הנשק בלי יוצא מהכלל, או שנותנים לכל מי שכשיר ורוצה להחזיק נשק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק אומר שצריך לשנות את השם ל"שרשור פוליטי וסבבי לחימה של קארספורום" @פבל

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אה, ומי שהיה לפני בנט ולפיד לא היה מוכן להכיל כלום. נכנס באמאמא שלהם בכל הזדמנות.

להזכירך ישבנו במקלטים כשנפלו טילים בגוש דן וגם הפרעות של הערבים בערים המעורבות במאי האחרון לא היו במשמרת שלהם.

אני לא מבין למה אתה מתעקש להתעסק בביבי כשהוא כבר לא ראש ממשלה. אפילו לא אמרתי שהיה יותר טוב לפני. בכל ההודעות האחרונות אתם מתעקשים לומר לי כמה ביבי אשם וזה לא משנה לי. אני אזכיר לכם למקרה שלא שמתם לב - ביבי לא בשלטון עכשיו. רדו מהעץ. 

מבחינתי, זה רק מוכיח לי כמה מתעקשים להתעלם מהעיקר ומעדיפים להיות פרנואידים. אה רגע, שמעתם שיאיר נתניהו אכל ביצה קשה הבוקר? 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 4 דקות, eitanuch כתב:

מבחינתי, זה רק מוכיח לי כמה מתעקשים להתעלם מהעיקר ומעדיפים להיות פרנואידים. אה רגע, שמעתם שיאיר נתניהו אכל ביצה קשה הבוקר? 

איזה מתוחכם אתה. הפוכה עשית לנו. שבמקרה לגמרי נשמע כמו דף המסרים של הליכוד ומה שביבי האלוהים אמר אחרי הפיגוע בב"ש.

וגם בוא.. "רציתם בנט ולפיד".. כי פשוט בנט ולפיד התמודדו על השלטון מול ברק אובמה ולא מול ביבי, נכון? 

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

איזה מתוחכם אתה. הפוכה עשית לנו. שבמקרה לגמרי נשמע כמו דף המסרים של הליכוד ומה שביבי האלוהים אמר אחרי הפיגוע בב"ש.

וגם בוא.. "רציתם בנט ולפיד".. כי פשוט בנט ולפיד התמודדו על השלטון מול ברק אובמה ולא מול ביבי, נכון? 

כמה כואב לשמוע את האמת בפרצוף. 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, DareDevil כתב:

עכשיו במשך השנים הקרובות יהיה לנו שמח כל חודש מאי.

סתם שתדע, אורך השנה המוסלמית בערך 355 ימים, כך שהרמדאן בעצם מטייל על פני כל השנה. עוד עשר שנים הוא יהיה בינואר.

לפני 35 דקות, DareDevil כתב:

ממליץ בחום להכין את המקלט/ממ"ד/מרחב מוגן שלכם.

תודה, המדף נשאר סגור עוד משנה שעברה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 3 דקות, eitanuch כתב:

כמה כואב לשמוע את האמת בפרצוף. 

שמע, אני מניח שיש שתי אפשרויות. או שאתה טרול משועמם. שזה די עצוב שזה מה שאתה עושה בערב כזה. או האופציה היותר סבירה. אז ברוך הבא לרשימה האקסקלוסיבית. מוזמן להמשיך להתפלל לאב ביבי לבן יאיר ולרוח הקודש (שרה אני מניח? או אולי אבנר?).

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...