Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

כאילו אני מבין שזה קטע להיות פופוליסטי. אבל נושא הגיוס לצהל הוא לא פשוט.

לא ברור אם יש מה לעשות עם כול החרדים ש"יגייסו" אז מה יעשו עוד עם כול האוכלוסיה הערבית?

צבא מקצועי ומהר. גם ככה גויסו בעשור האחרון רק חצי מהכמות שהגיעה לצו הראשון שנים קודם. 

לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אפילו במשפט ביבי יש דיונים שמתנהלים בדלתיים סגורות.

הצעה של משפטי ראווה בלייב עלתה לאחר שביבי ביקש אבל סורב, ולאחר שנה אחת מהשופטות החליטה לקבל החלטה שכן יעשו פיילוט. נראה לי שזה מתקיים בימים אלו. הייתי שמח אם היו מתגלחים על ביבי אבל זה רק אני

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 28 דקות, DareDevil כתב:

צבא מקצועי ומהר. גם ככה גויסו בעשור האחרון רק חצי מהכמות שהגיעה לצו הראשון שנים קודם. 

מצד אחד זה הגיוני שנכנסת יותר ויותר טכנולוגיה לצבא , ובמילא צריכים חודשים ארוכים של הכשרה ואז עוד ניסיון.
ועד שהחייל תופס מספיק ניסיון משחררים אותו ושולחים אותו לעבודה נדרשת בתחנת דלק.

אבל .. מצד שני זה נותן לך עתודת מילואים גדולה שהשתחררו ב3-5 שנים אחרונות.

אם אתה עובר לצבא מקצועי בתשלום רציני, אז מי שמתגייס ישאר יותר מ 3 שנים, ואז יש לך עתודה קטנה יותר לשעת חירום. 

ורק זה יוריד לחלוטין את האפשרות של כניסה קרקעית.  
מצד שני , אם אין לך מספיק חיילים למנוע פלישה רגלית , אז מותר לך להשתגע טכנולוגית בעורף האויב. 

פורסם
לפני 7 דקות, korola כתב:

מצד אחד זה הגיוני שנכנסת יותר ויותר טכנולוגיה לצבא , ובמילא צריכים חודשים ארוכים של הכשרה ואז עוד ניסיון.
ועד שהחייל תופס מספיק ניסיון משחררים אותו ושולחים אותו לעבודה נדרשת בתחנת דלק.

אבל .. מצד שני זה נותן לך עתודת מילואים גדולה שהשתחררו ב3-5 שנים אחרונות.

אם אתה עובר לצבא מקצועי בתשלום רציני, אז מי שמתגייס ישאר יותר מ 3 שנים, ואז יש לך עתודה קטנה יותר לשעת חירום. 

ורק זה יוריד לחלוטין את האפשרות של כניסה קרקעית.  
מצד שני , אם אין לך מספיק חיילים למנוע פלישה רגלית , אז מותר לך להשתגע טכנולוגית בעורף האויב. 

וואלה שכנעת, מה שכן לבטל כל הסכם שיש בכל הנוגע  לחיילים דתיים - תורתו אמונתו, חייל כחול (?) אבנט כחול (?) - נותנים לחיילים דתיים עם משפחות, להתגייס ולקבל תנאים משופרים. 

ולנסות לייעל את המערכת, למרות שהכל מתפקד באפן לקוי. 

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

אם הבנתי נכון (אבל אולי היא מעומעמת בכוונה) אין לה משהו עקרוני נגד שירות לאומי, אלא נגד הניהול של אותו שירות לאומי תחת משרד הביטחון.

תקשיב לה עד הסוף. התנאים שלה הם לא דרך משרד הבטחון ורק באירגונים "שלהם". כלומר למנוע בכוח מהבייס שלה להפוך לחלק מהעם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, korola כתב:

אם אין לך מספיק חיילים למנוע פלישה רגלית , אז מותר לך להשתגע טכנולוגית בעורף האויב

לא צריך חיילים. קח רחפן, שים לו m16, קשור לו רימון רסס מלמטה, תדביק לו סכיני גילוח על הפרופלורים ותכתוב ai שאומר לו לירות בכל מה שזז. כשנגמרת התחמושת או הסוללה שיעשה קמיקזה ויתפוצץ על המטרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

הצעה של משפטי ראווה בלייב עלתה לאחר שביבי ביקש אבל סורב, ולאחר שנה אחת מהשופטות החליטה לקבל החלטה שכן יעשו פיילוט. נראה לי שזה מתקיים בימים אלו. הייתי שמח אם היו מתגלחים על ביבי אבל זה רק אני

בין משפטי ראווה בלייב, לדיונים בדלתיים סגורות, יש מנעד דיי רחב של אפשרויות...

לפני 12 שעות, RK כתב:

תקשיב לה עד הסוף. התנאים שלה הם לא דרך משרד הבטחון ורק באירגונים "שלהם". כלומר למנוע בכוח מהבייס שלה להפוך לחלק מהעם.

אהה, אז הנה העז, ולא חשבתי להקשיב לה עד הסוף, יש לי דברים טובים יותר לעשות 😂

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

בין משפטי ראווה בלייב, לדיונים בדלתיים סגורות, יש מנעד דיי רחב של אפשרויות...

לפחות התחילו את העניין עם שידורים בלייב, נמתין לפושע הבא

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 18.1.2022 בשעה 09:20, יבגניפ כתב:

מאחורי השני יש משהו שהוא על התפר של תאוריות קונספירציה ותחושה של אנשים שהם נרדפים ונדפקים. כמובן, זו התחושה הכי ממכרת בעולם ולא סתם זה אחד הסנטימנטים הכי חזקים שיש בכל העולם. אבל עדיין...

אחרי מה שפורסם אתמול כנראה שזה לא סתם תיאוריה

פורסם

לא הבנתי. קראת משהו באינטרנט וזה כבר עובדה חלוטה וברורה ויש לך תמונה מלאה של המציאות.

דרך אגב, משהו שנכתב בכלי תקשורת בבעלותו של אדם שעומד כרגע לדין?

לא קראתי, אין לי מושג מה קורה, אבל העדר הספק... כאילו טמקא זה דברי אלוהים חיים, כשאתה יודע שהמו״ל היה מוכן למכור סיקור תמורת שמירה על התפוצה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עופר - זה התחיל אגב בכלי תקשורת אחר, ויותר מזה - המשטרה בעצמה לא טרחה להזים את הטענות, הם שלחו קצין שאתמול בלי בושה אמר בערוץ 2 - "אנחנו צריכים להתאים את עצמנו למציאות הנוכחית".

לא - אתם צריכים להתאים את עצמכם לחוק.

אני יודע בנושא הזה הרבה יותר, אבל מנוע מלספר, אני רק יאמר שהגיע הזמן שחשפו את זה.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

- המשטרה בעצמה לא טרחה להזים את הטענות, הם שלחו קצין שאתמול בלי בושה אמר בערוץ 2

שלחו לכל כלי תקשורת שהיה מוכן לשמוע, קצינים שידבררו את עניין NSO.

גם בישראל בידור קיבלו ביקור של קצין שדיברר את ענייני NSO

http://israel-bidur.co.il/

😂

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 31 דקות, עדי-אל כתב:

אחרי מה שפורסם אתמול כנראה שזה לא סתם תיאוריה

אם כוונתך היא לשימוש של המשטרה ב-nso, אז זה די אירוני כי ממה שקראתי אנשים שכנראה פרצו לטלפון שלהם הם גם מי שעומד מאחורי crime minister וכל המחאות נגד ביבי.

הסיפור על ביבי הנרדף על ידי האליטות לא מתכנס ולא התכנס לשום דבר אף פעם, ואם כבר רוצים לחפש קונספירציות או סתם להתעצבן, אז ההתערבות של אהרון ברק מסיטה את הסיפור לחלוטין לצד השני.  

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לגבי ההתערבות של אהרון ברק חבר כתב טור יפה בפייס, והמהות היא ששועי הארץ, אם אפשר לקרוא להם כך, נוטים להתערבב בינם לבין עצמם. ביבי (גם כשלעצמו וגם כמשל) יותר קרוב לאהרון ברק ולאחמד טיבי מאשר ל"עמחא".

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אם כוונתך היא לשימוש של המשטרה ב-nso, אז זה די אירוני כי ממה שקראתי אנשים שכנראה פרצו לטלפון שלהם הם גם מי שעומד מאחורי crime minister וכל המחאות נגד ביבי.

הסיפור על ביבי הנרדף על ידי האליטות לא מתכנס ולא התכנס לשום דבר אף פעם, ואם כבר רוצים לחפש קונספירציות או סתם להתעצבן, אז ההתערבות של אהרון ברק מסיטה את הסיפור לחלוטין לצד השני.  

עוד דוגמא 

תשמע. למשטרה ולארגוני "שלטון החוק" אין להם אינטרס לדעת מה אתה או אני עושים כי אנחנו לא מעניינים אף אחד.

אם תחליט עכשיו להפגין נגד לפיד\בנט\בית משפט ולגרום להתעניינות ציבורית אז אולי תחשוב אחרת

פורסם (נערך)
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אם תחליט עכשיו להפגין נגד לפיד\בנט\בית משפט ולגרום להתעניינות ציבורית אז אולי תחשוב אחרת

כן, אבל... איך זה קשור למשהו שאמרתי בשרשור הזה אי פעם? או איך זה קשור לשיחה על האם ביבי נרדף או לא?

:)

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...