Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אם יש לך 300 שקל, עדיף שתקנה איתם משהו כדי:

א) לשלם 17% מע"מ

ב) כדי שמי שקנית ממנו ישלם מס

ג) כדי להניע את הכלכלה

או שתחסוך את הכסף ואז, אולי, תצרוך פשוט הבטחת הכנסה מהמדינה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 24 דקות, MiniMiz3r כתב:

כן, בהחלט יש לי בעיה עם זה שאנשים עניים תורמים כסף לאנשים עשירים. זה כסף שלטובת כולם עדיף שהיה מופנה לחסכון או לצריכה, כי זה מה שמניע את הכלכלה, לא תרומות למיליונרים.

האם זכותם לתרום אותו? כן. האם זה חכם? לא. האם זה פוגע בהם או בכלכלה הישראלית? כן.

אתה בדקת את התורמים אחד לאחד ומצאת שהם אנשים ענים ?

מה בדיוק הפגיעה בכלכלה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור שעדיף, אבל מה שעדיף לך לא עדיף למישהו כזה שחושב שעכשיו הוא הולך לעשות את המכה הבאה בלוטו או לקנות ביד 2 סוס פוני לבת שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

מניח שגם בלי המיזם המשעשע הזה אותם 300 שקל כנראה היו יוצאים על חיש גד או משהו בסגנון.

או על הרואין וקוק באיזור תל אביב הלבנה, משהו בסגנון.

לפני 11 דקות, MiniMiz3r כתב:

כי אם יש לך 300 שקל, עדיף שתקנה איתם משהו כדי:

א) לשלם 17% מע"מ

ב) כדי שמי שקנית ממנו ישלם מס

ג) כדי להניע את הכלכלה

או שתחסוך את הכסף ואז, אולי, תצרוך פשוט הבטחת הכנסה מהמדינה.

גם אם נניח שהכסף ילך לתשלום שכר הטרחה לעורכי הדין של נתניהו :

א. הם ישלמו מס הכנסה בהתאם לחוק

ב. הכסף ישמש לתשלום עבור נותני השירות לעורכי הדין , והם ישלמו מס הכנסה על פי חוק

ג. תשלומי המס הללו יניעו את הכלכלה.... 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, CX25GTI כתב:

או על הרואין וקוק באיזור תל אביב הלבנה, משהו בסגנון

זה כבר יותר גרוע אבל בהחלט יכול להיות.

פורסם
לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

ידוע לי ספציפית על אדם שנאבק קשה לסגור את החודש עם אוכל לילדים במקרר- ומצא לנכון לתרום 300 שקלים לאותו עני יוצא בלפור.

בטח גם מעשן סיגריות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

אהוד ברק בראיון ב 103, לא חסרות שם פנינים.

הוא בכלל אני לא מבין למה הוא מדבר. הוא זה ששם את ביבי בכסא ראש הממשלה מלכתחילה ואח"כ חירב את מפלגת העבודה בתמיכה בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

בטח גם מעשן סיגריות

הפסקת לפני יומיים כבר אתה במורל היי גראונד?

• רעיון גרוע 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 15 דקות, falou כתב:

הוא בכלל אני לא מבין למה הוא מדבר. הוא זה ששם את ביבי בכסא ראש הממשלה מלכתחילה ואח"כ חירב את מפלגת העבודה בתמיכה בו.

ברק ומודעות עצמית זה שני הפכים.

הכתיר את ביבי והגן עליו כאשר היה שר ביטחון , פירק את העבודה לגורמים, מכר את עצמו לכל מרבה במחיר , והוא היום מדבר גבוהה בראיון ב 103....

פורסם
בתאריך 12.1.2022 בשעה 15:01, SlowRide כתב:

מקפיץ כדי לשתף את היציאה הגאונית הזאת:

https://www.0404.co.il/?p=792700

מזל שלא עלה להם הרעיון הזה כשהיו בשלטון, זה עלול היה להתממש.

לא, כי הרעיונות של אמסלם גם כשהיה במפלגת השלטון - התממשו אחד לאחד 😂

בתאריך 12.1.2022 בשעה 16:05, shachar187 כתב:

אפשר להמיר את הדונם בנגב ל100 מר בתל אביב?

ברח לך אפס - אתה יכול להמיר את זה ל-10 מ"ר בת"א

בתאריך 12.1.2022 בשעה 17:01, פינדר כתב:

כן. בכייה לדורות.

ואיילת שקד מקדמת הקמת עשרה(!!) ישובים חדשים בנגב.

https://www.israelhayom.co.il/news/politics/article/4915772

"מקדמת"

בתאריך 15.1.2022 בשעה 10:00, יבגניפ כתב:

ליאור, איפה אתה? תן לנו פרשנות משפטית לעסקת הטעון של ביבי.

ניסיתי לחפש פה מה אמרת על זה לפני חצי שנה - שנה ואני לא מוצא.

בינתיים אין עסקה, יש אינפורמציה חלקית שיוצאת מבעלי אינטרסים (מכל הצדדים, כולל ביבי ואנשיו, מנדלבליט ואנשיו, אנשי הפרקליטות, ואפילו אהרון ברק קפץ לגיחה).

אז איזה פרשנות משפטית?

אגב יכול להיות שהפרספקטיבה הנכונה להסתכל על הקרקס הזה היא לא משפטית בכלל, אולי ביבי מנסה לעשות למנדלבליט מה שהוא עשה למוזס 🤣.

ואז יאשימו אותו שוב במרמה 🤣

בתאריך 15.1.2022 בשעה 22:20, יבגניפ כתב:

הוא טען שלא יהיה כלום כי לא היה כלום. מעשית הוא בדרך לחתום על עסקת טעון, כלומר להודות שהוא עבריין, ולעוף מהחיים הפוליטיים לכמה שנים, כנראה עם הטלת קלון.

זה לא "כלום", אבל אני לגמרי בטוח שמה שאתה כותב באמת תהייה הגרסה הרשמית של תומכי נתניהו. ואני לגמרי בטוח שהוא כבר עכשיו מחפש את הפרצה שתאפשר לו להתמודד גם בבחירות הבאות.

כמו שאמרתי כבר לפני שנים - "הפרת אמונים" זו עבירת סל, קל מאוד להרשיע בה נבחר ציבור.

רק צריך לקבוע מה הם ה"אמונים" שהופרו. ואת זה עושים בקלות ע"י "דעת הציבור הנאור" וגו'.

בתאריך 15.1.2022 בשעה 22:20, יבגניפ כתב:

הדבר הכי מפגר אולי בכל הסיפור הזה עד עכשיו, זה שברק מגונן על נתניהו כי נתניהו הוא "מגדולי המגנים על מערכת המשפט". הנימוק הזה של ברק כשלעצמו די אמור להספיק כדי להפסיק את כל הסיפורים שביבי נרדף כי יצא נגד האליטות המדומיינות יותר או פחות במערכת המשפט הישראלית. 

יענו לטענת אהרון ברק - הוא בא לעזרת ביבי - כיוון שביבי מגן על מערכת המשפט, לא כי זה נכון משפטית, או נכון ציבורית.

הוא בא להגן עליו כי הוא "מהצד הנכון" (או ליתר דיוק לפי ברק - "היה בצד הנכון").

הברקה משפטית. מה יש לומר?

בתאריך 15.1.2022 בשעה 22:22, Pika007 כתב:

אם ביבי מוכן לגשת לעסקת טיעון ולהודות באשמה על דברים אז מה יש לומר- שהפרקליטות לא צדקה?!

עסקת טיעון כשמה כן היא. פשרה מצד אחד, פשרה מצד שני. בשביל שבכלל יהיה סיכוי לעסקה, הצד המציע עשוי לבצע ויתור גדול אבל עם היגיון- תיק השוחד הוא הסבוך ביותר שצפוי לקחת הכי הרבה זמן מכל הסיפור הזה, ולהתפתל לשלל כיוונים לא צפויים.

זו ממש לא עדות לזה שהפרקליטות "תפרה תיק" או כל קשקוש אחר.

השאלה במה הוא יודה בסוף, והכי חשוב - האם יתלווה לזה קלון.

אם לא יתלווה קלון - לא יהיה אכפת לו לחתום, זה לא שזה יעלה לו במנדטים...

המשחק הוא כרגע שמנדלבליט כנראה חושש מה יקרה עם התיקים במשמרת של היועמ"ש (ית?) הבא (ה?), אהרון ברק חושש מה יקרה לתדמית של מערכת המשפט, וביבי, כרגיל יש מצב שהוא מרמה את כולם, ויש מצב שהוא תופר לעצמו עסקה שאולי תעלה לו קצת כסף, ואולי תפגע בו קצת ציבורית, אבל תחזק אותו אצל הבייס שלו, ולא תוציא אותו מהפוליטיקה.

איך אמר עליו פעם מישהו? גם אם הוא אומר שחושך בחוץ - צריך לצאת לבדוק.

בתאריך 15.1.2022 בשעה 23:28, korola כתב:

קלון והרחקה מהכנסת למשך 7 שנים.. על זה בטוח יש משא ומתן ובסוף זה יקוצר כנראה לתום תקופת כהונתו של יאיר לפיד. 

אין חיה כזו - או שמוטל קלון - ואז 7 שנים בלי אופציה לקיצור, או שלא מוטל קלון (ואז ביבי ימצא Loophole כהרגלו בקודש).

בתאריך 16.1.2022 בשעה 14:24, יבגניפ כתב:

אני בתחושה דומה אליך ביחס למשפט הראשון, אבל לא מבין את השני כל כך (את החלק השני).

מאיפה הנחת המוצא שהשופטים הם נגד ביבי? 

גם אם כל התאוריות על ההגמוניה וכו' היו נכונות - ביבי לא עשה דבר כדי לשנות את זה. וזה ברמה כזו שלא פחות מאהרון ברק  - ה-דמות שאוהבים להביא כדי לדבר על אקטיביזם שיפוטי שמאלני - בא לסנגר על נתניהו, תוך הדגשת התרומה שלו למדינה ולהגנה על מערכת המשפט. כלומר התאוריה קורסת אל תוך עצמה פה.

נו ליאור איפה אתה? משעמם לי

אני? אני כבר שנים טוען שמערכת המשפט הייתה צריכה לאתרג את ביבי, הוא היה המגן מספר אחת שלה.

נכון שהוא תמיד עטף את זה ב"כחלון" או "לפיד" או מפלגה תורנית אחרת בקואליציה ש"לא נותנת לו לטפל במערכת המשפט".

אבל אני? אני טענתי שהוא בצד שלהם בכלל, בין אם הוא נאחז בגרון או מתוך רצון, אבל עובדתית זה מה שהוא עשה.

זו גם הסיבה שלא בחרתי בו יותר מעשור...

לפני 19 שעות, MiniMiz3r כתב:

לא, די, זה לא אמיתי. נתניהו הוא זה שביקש ללכת לעסקת טיעון, הוא זה שגייס את פאקינג אהרן ברק (או כמו שבר-מח, סליחה, ברדוגו קורא לו - מנהל הקרקס) אבל הפרקליטות הולכת להתבזות (!!) כי היא הסכימה לדון איתו על זה? 

ואם נניח, רק נניח, שביבי עושה כרגע משהו שהוא לא עשה מעולם, ונכנס למו"מ שאין לו שום כוונה להשלים, רק כדי שתהיה לו תחמושת כנגד הצד השני במו"מ?

(ציניות, תיק 2000, נוני מוזס למתקשים)...

לפני 18 שעות, SlowRide כתב:

זה הופך את זה לעוד יותר בדיחה.
לא חושב שזה מזעזע/עצוב או מילים גדולות אחרות, בסך הכל סוג של סגידה לאליל רוק, כמו בחורות בקהל שחושפות את החזה כשהוא מזיז את הראש לכיוון שלהן.
אין לי בעיה עם זה ואני תמיד בעד להפריד בין מטומטמים לכסף שלהם.

ניחוש עתידות - אם ביבי יהיה יו"ר הליכוד בבחירות הבאות - ינון מגל יהיה אחד מהשריונים שלו.

• אהבתי 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

גם לי יש תחושה שביבי עושה סיבוב על מישהו, בעצם השיחות שלו על הסדר טיעון. אי אפשר להאמין לאף דיבור  שלו עד שזה לא "לאחר מעשה".

אגב ליאור, אתה לא אמרת בזמנו שאחרי שמשפט מתחיל אין שום דרך לעצור אותו?

או שזיכרוני כבר לא משהו..

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

יענו לטענת אהרון ברק - הוא בא לעזרת ביבי - כיוון שביבי מגן על מערכת המשפט, לא כי זה נכון משפטית, או נכון ציבורית.

הוא בא להגן עליו כי הוא "מהצד הנכון" (או ליתר דיוק לפי ברק - "היה בצד הנכון").

הברקה משפטית. מה יש לומר?

כן הכעיס אותי לקרוא את זה. מאוד.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

אבל אני? אני טענתי שהוא בצד שלהם בכלל, בין אם הוא נאחז בגרון או מתוך רצון, אבל עובדתית זה מה שהוא עשה.

נכון, טענת. אני העד שלך אם מישהו שואל. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, Mech Morphix כתב:

הפסקת לפני יומיים כבר אתה במורל היי גראונד?

שו? סתם הנחת יסוד שזרקתי כמו השאר שזרקו על אופי ומנהגי התורמים. 

אני מאוד טופח לעצמי על השכם ולא מקבל את זה כאילו זה בא לי בקלות, אני בתוך ההתמכרות הזו כבר עשור.

אולי זה נראה מהצד שאני כל חודש חודשיים משתף שעברתי עוד חודש אבל זה לא אומר כלום ושום דבר, כאילו אני לא מבין את ליבם של המעשנים.

אני מצטער אם פגעתי מישהי או מישהו כאשר הנחתי שהתורמים של ביבי מעשנים סיגריות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

ברח לך אפס - אתה יכול להמיר את זה ל-10 מ"ר בת"א

גם לך ברח 0, אתה יודע כמה שווה 10 מ"ר בנוי בת"א?! 

פורסם
לפני 14 שעות, - XM - כתב:

גם לי יש תחושה שביבי עושה סיבוב על מישהו, בעצם השיחות שלו על הסדר טיעון. אי אפשר להאמין לאף דיבור  שלו עד שזה לא "לאחר מעשה".

אגב ליאור, אתה לא אמרת בזמנו שאחרי שמשפט מתחיל אין שום דרך לעצור אותו?

או שזיכרוני כבר לא משהו..

אכן, עסקת טיעון לא עוצרת משפט - הצדדים מגישים בקשה לשופט לעסקת טיעון, והשופט (או במקרה הזה כשיש הרכב שופטים - אב בית הדין) אינו מחויב לקבל את העסקה.

אמנם זה פחות נפוץ בעולם הפלילי, אבל בתעבורתי - לא נדיר שהשופט אינו מאשר עסקת טיעון.

לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

כן הכעיס אותי לקרוא את זה. מאוד.

בסוף אני אעביר אותך לצד אלה שרוצים בתיקון מערכת המשפט 😂

לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

גם לך ברח 0, אתה יודע כמה שווה 10 מ"ר בנוי בת"א?! 

לא כשהם 10 מ"ר במרחק 50 מטר מהחוף, מהצד של הים 🤣

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...