Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רינו צרור לא מנהל דיון, הוא מעלה שורה של מעודדות שמתאימות לאג׳נדות שהוא דוחף. הוא לא יותר אינטלקטואלי מברדוגו.

אבל אני מסכים, ברדוגו הוא לא עיתונאי, הוא פרשן פוליטי, ומהצד השני יושב וילנסקי, שלא עושה עבודה מספיק טובה בלאזן אותו. לכן זה וילנסקי שצריך לעוף.

בכל מקרה, הסיבות לסילוקו של ברדוגו מהתוכנית הן לא ענייניות לתחום והן לא ראויות, כפי שפורסמו.

ושוב, אין לי שום חיבה לברדוגו. הוא דמגוג ועסקן פוליטי מהסוג הכי נחות. אבל זו לא סיבה להשתיק אותו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

נכון, ברדוגו הוא פרשן פוליטי, ולכן צריך לתת לו אולי פינה בתוכנית כמו כל מרואיין, ולא שעה(?) שלמה בתוכנית שהיא מהדורת חדשות, או במה אחרת בגל"צ שכבר נתנו לו אותה ביום שישי בבוקר. וילנסקי, מצד שני הוא עיתונאי ולכן לא רואה סיבה להעיף אותו. היה בננה מול תפוז (מהדורת החדשות) ותפוז מול תפוז (ביום שישי בבוקר). אז השאירו את התפוז מול התפוז. לא השתיקו אותו.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

זה מה שאתה מחפש בעיתונאי/פובליציסט, שיהיה ״נעים״?

לא סובל את ברדוגו, הוא דמגוג, אבל לא פחות מ... רינו צרור, לדוגמא.

ממישהו שמדבר ברדיו אני קודם כל מצפה שיוכל לחבר שני משפטים בעברית תקינה.

דבר שני, אני מצפה שלא יצעק רוב הזמן, ולא יצעק בכלל.

דבר שלישי, אני מצפה שישים את האגו שלו בצד וידבר עם המרואיינים שלו כדי לשמוע מה יש להם להגיד ולא כדי להתנצח איתם. 

באחת התוכניות אחד המרואיינים אמר לו משהו בסגנון "מה שאמרת עכשיו זה שטויות". 

מאותו רגע זה היה כמו ילד שאי אפשר לפייס אותו. זה היה פאטתי. 

ברדוגו פשוט משחק לידי השמאל.

גס, מתלהם, מביא דברים כעובדות בלי ביסוס, חוזר על עצמו ללא הרף, נעלב ומעליב את המרואיינים.

בקיצור, בדיוק הטייפ קאסט של "ביביסט" בעיני השמאל. 

אני יכול לחשוב על כמה חברה יותר ראויים שייצגו את הימין בכבוד. 

ומלבד זאת, אני סבור שראוי לסגור את גל"צ וגלגל"צ.

למה לעזאזל צה"ל צריך תחנת רדיו? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 2 דקות, mcaspi כתב:

כון, ברדוגו הוא פרשן פוליטי, ולכן צריך לתת לו אולי פינה בתוכנית כמו כל מרואיין, ולא שעה(?) שלמה בתוכנית שהיא מהדורת חדשות, או במה אחרת בגל"צ שכבר נתנו לו אותה ביום שישי בבוקר. וילנסקי, מצד שני הוא עיתונאי ולכן לא רואה סיבה להעיף אותו. היה בננה מול תפוז (מהדורת החדשות) ותפוז מול תפוז (ביום שישי בבוקר). אז השאירו את התפוז מול התפוז.

ברדוגו היה שותף ברצועת שידור מאוד פופולרית, של פרשנויות. כמו ״המילה האחרונה״ ורבות אחרות.

וילנסקי לא השתתף בתוכנית כעיתונאי אלא כפרשן. זו לא תוכנית עיתונאית, זו תוכנית קשקשת.

בכל מקרה, צויין בפירוש למה ברדוגו הועף, וזה לא קשור למה שכתבת.

לפני 1 דקה, SurfHigh כתב:

ממישהו שמדבר ברדיו אני קודם כל מצפה שיוכל לחבר שני משפטים בעברית תקינה.

העברית של ברדוגו סבירה

לפני 2 דקות, SurfHigh כתב:

דבר שני, אני מצפה שלא יצעק רוב הזמן, ולא יצעק בכלל.

הוא לא צעק בכלל

דבר שלישי, אני מצפה שישים את האגו שלו בצד וידבר עם המרואיינים שלו כדי לשמוע מה יש להם להגיד ולא כדי להתנצח איתם. 

אני מצפה מעיתונאי שיראיין ומפרשן שיתנצח.

ומלבד זאת, אני סבור שראוי לסגור את גל"צ וגלגל"צ.

למה לעזאזל צה"ל צריך תחנת רדיו? 

אכן לא צריך.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אבל זו לא סיבה להשתיק אותו.

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, אף אחד לא השתיק אותו. יחד עם זאת לא הגיוני שיצור כזה יקבל שכר מהמדינה כדי להקיא את דף המסרים של בלפור כל יום במשך שעה וחצי. 

הייתי מקשיב לתוכנית שלהם יחסית הרבה עד לאחרונה בנסיעה הביתה והשבוע גם יצא לי לשמוע קטע קצר שלו אחרי שהתפוצץ הסיפור של NSO. אני אומר קטע קצר כי פשוט כיביתי את הרדיו אחרי שתי דקות שבהן הוא פשוט צעק ולא נתן למי שהגיש יחד איתו את התוכנית להכניס מילה, וכל הזמן חוזר על אותה מנטרה "מנדלבליט ושי ניצן לכלא" כמו איזה תוכי עם תסמונת דאון. 

באמת שאני פשוט מרחם על מי שהיה צריך להגיש איתו את התוכנית, זה אדם שלא הייתי נותן לו לפרשן משחק כדורגל בפיצוציה בקרית ים. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

השתיקו אותו?

הוציאו אותו מתוכנית אחת והשאירו לו תוכנית שבועית.

חוץ מזה שיש לו את כל שאר ערוצי התקשורת לקשקש בהם. כולל ערוץ 14 שביבי תפר לעצמו במסווה של ערוץ מסורת.

זעקת הקוזאק הנגזל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, korola כתב:

אולי  3? 

שנים אני טוען שיש פה 3 מדינות

ישראל, יו"ש ועזה.

לכל אחת יש לנו יחסי חוץ ובטחון, מסחר וגם ייבוא ברזל בתקופות מסוימות מאחת מהן

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, DareDevil כתב:

שנים אני טוען שיש פה 3 מדינות

ישראל, יו"ש ועזה.

לכל אחת יש לנו יחסי חוץ ובטחון, מסחר וגם ייבוא ברזל בתקופות מסוימות מאחת מהן

דיברתי על מדינות וירטואלית על בסיס מדינת ישראל.

פורסם
לפני 53 דקות, falou כתב:

בכל מקרה, צויין בפירוש למה ברדוגו הועף, וזה לא קשור למה שכתבת.

העברית של ברדוגו סבירה

לא מצפה שיהיה אבשלום קור, אבל יש איזה סף בסיסי של יכולת התנסחות. 

אם היו מתמללים אותו לטקסט, היה קשה לקרוא יותר מפסקה. 

לפני 53 דקות, falou כתב:

הוא לא צעק בכלל

הקשבנו לאותה התוכנית? 

לפני 53 דקות, falou כתב:

אני מצפה מעיתונאי שיראיין ומפרשן שיתנצח.

אם על תקן פרשן, אז לפחות שינסה לתת מראית עין של אובייקטיביות.

אתה יכול לדמיין פרשן כדורגל חד צדדי באופן קיצוני? 

לפני 53 דקות, falou כתב:

אכן לא צריך.

אמוג'י של לחיצת יד חזקה במידה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 4 דקות, korola כתב:

דיברתי על מדינות וירטואלית על בסיס מדינת ישראל.

אני דיברתי על מדינות דה פקטו שקיימות כבר.

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, MiniMiz3r כתב:

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, אף אחד לא השתיק אותו.

הוא פוטר בגלל שהביע דעה פופולרית (ראה רייטינג), שלא היתה מקובלת על מפקדת התחנה

עם זאת לא הגיוני שיצור כזה יקבל שכר מהמדינה כדי להקיא את דף המסרים של בלפור

כלומר, אתה מאשר שהוא פוטר בגלל הדעות שהביע?

הייתי מקשיב לתוכנית שלהם יחסית הרבה עד לאחרונה בנסיעה הביתה והשבוע גם יצא לי לשמוע קטע קצר שלו אחרי שהתפוצץ הסיפור של NSO. אני אומר קטע קצר כי פשוט כיביתי את הרדיו אחרי שתי דקות שבהן הוא פשוט צעק ולא נתן למי שהגיש יחד איתו את התוכנית להכניס מילה, וכל הזמן חוזר על אותה מנטרה "מנדלבליט ושי ניצן לכלא" כמו איזה תוכי עם תסמונת דאון. 

ואיך זה רלוונטי לדיון?

באמת שאני פשוט מרחם על מי שהיה צריך להגיש איתו את התוכנית, זה אדם שלא הייתי נותן לו לפרשן משחק כדורגל בפיצוציה בקרית ים. 

שוב, איך זה רלוונטי לדיון?

הוא הגיש את התוכנית הכי פופולרית בגלצ.

לפני 6 שעות, SurfHigh כתב:

אם על תקן פרשן, אז לפחות שינסה לתת מראית עין של אובייקטיביות.

אני מעדיף שלא. אני מעדיף שלא יהיה אובייקטיבי. בשבילי הוא היה הקול של צד שאני רוצה לשמוע את הנרטיב שלו. מה אני חושב על זה, אני יכול להחליט לעצמי בעצמי.

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

כלומר, אתה מאשר שהוא פוטר בגלל הדעות שהביע?

בפעם האחרונה שבדקתי אני לא מפקד גלי צה"ל, אז לא ברור לי איך אני יכול לאשר דבר כזה. מבחינתי הוא לא היה צריך להיות שם מלכתחילה, וזה שהוא פוטר זו ברכה והסיבות לכך ממש לא מעניינות אותי. הוא אדם דוחה שאני לא מסוגל לשמוע, ובתור חבר ליכוד יש לי טולרנס גבוה מאוד ליצורים מעוררי בחילה (כמו מירי רגב). 

פורסם
לפני 1 דקה, MiniMiz3r כתב:

בפעם האחרונה שבדקתי אני לא מפקד גלי צה"ל, אז לא ברור לי איך אני יכול לאשר דבר כזה. מבחינתי הוא לא היה צריך להיות שם מלכתחילה, וזה שהוא פוטר זו ברכה והסיבות לכך ממש לא מעניינות אותי. הוא אדם דוחה שאני לא מסוגל לשמוע, ובתור חבר ליכוד יש לי טולרנס גבוה מאוד ליצורים מעוררי בחילה (כמו מירי רגב). 

מה זאת אומרת ״מבחינתי״?
זה דיון על טעם וריח של כל אחד או דיון עקרוני?

כי אם כל המטרה היא ללמוד מה הטעם של כל אחד, אז למדנו את טעמך ובזה מיצינו.

לא?!

פורסם

אני מניח שהוא יכול להשתלב בערוץ 14 ולהריץ יחד עם שאר החברים שם דחקות על זהבה גלאון או כל דבר דומה.

אם זה לא טוב אז הוא יכול לפתוח תחנת רדיו מתחרה או עיתון מתחרה יחד עם בועז ביסמוט (שגם במקרה שלו כנראה מדובר בהדחה), או עם גלית משמה (שאני מניח שאין שום סיכוי שתכנס לכנסת שלא דרך הנחתה מלמעלה). ביחד הם יוכלו לספר עד כמה הם אוהבים את ביבי המלך.

העיקרון היחיד המעצבן כאן הוא שאנחנו מממנים תחנת רדיו צבאית. חוץ מזה? לחלוטין טעם וריח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...