Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא בטוח שאנחנו באמת יודעים מה הדעות הפוליטיות של כל אחד ללא יוצא מן הכלל בתקשורת. בשנים האחרונות אנחנו מקסימום יודעים "כן ביבי - לא ביבי". (כן, ליאור, אני בטוח שבממוצע או בסך הכל כולם פחות ימניים ממך :) ).

לא הייתי רוצה שיעיפו את ביסמוט או סגל מהפנל של ערוץ 2, והם פחות מעצבנים מאמנון אברמוביץ'. ולפעמים זו לא רק הדעה אלא גם צורת ההגשה. אולי ברדוגו גם וולגארי מדי? לא יודע, לא שמעתי אותו בחיים.

כן, הפתרון הוא לסגור את התחנה (כנראה גם את "במחנה").

אם לא עוצמים את העיניים אז יודעים בגדול.

יותר מפעם אחת נאמר שאם הבחירות היו רק בתקשורת אז ביבי מעולם ולעולם לא היה ראש ממשלה והממשלה הייתה מורכבת מיש עתיד ושמאלה.

סגל עושה להם את הפנל של ערוץ 12, זה שהוא שם משרת אותם ממש טוב.

ברדוגו אכן וולגרי (אפילו מאוד), ולא סתם עופר העלה את השם של רינו צרור הוא התאום השמאלני של ברדוגו.

לפני 8 דקות, SurfHigh כתב:

לא. 

א. לא מכיר את כולם. 

ב. מלכתחילה לא אמרתי שצריך לפטר את ברדוגו בגלל הדעות שלו, אלא בגלל הסגנון.
    (והוא לא פוטר כן? הוא התפטר בגלל האגו המנופח שלו ובאופן ילדותי כמו הדרמה קווין שהוא)

ג. הייתי שמח להאזין לפרשן אובייקטיבי שמסביר את המצב הפוליטי מבלי להתחשב בדעה האישית שלו. 
    הרי ברור לך שלא תמיד הימין צודק ולא תמיד השמאל צודק. 
    יש פרשנים שאצלם תמונת המצב היא בדיוק כזאת - חד צדדית לצד מסוים. 

לכאלה אין שום טעם להקשיב, הם לא מחדשים כלום.

א. יש לא פחות גרועים ממנו - בטח מבחינת זיהוי פוליטי.

ב. יש לא פחות גרועים ממנו - גם מבחינת סגנון.

(הוא פוטר מתוכנית אחרת וכמחאה התפטר גם מהשנייה).

ג. כשתמצא פרשן / שופט / תובע וכו' שהוא אובייקטיבי תעדכן אותי 😂

הרי שנים טענו בשמאל (הלא קיצוני) ששופטי בג"צ אובייקטיביים ובסה"כ שופטים לפי החוק.

עד שכבר אי אפשר היה להסתיר, עד לרמה שאם תגיד מה העתירה, מי עתר, כנגד מי, ומה ההרכב, אתה יודע בדיוק של 99.9% מה תהיה התוצאה ואפילו מה יחליט כל שופט ואיך ינמק (!).

אז המסקנה היא שאין דבר כזה אובייקטיבי, ולכן בפאנלים של הפרשנים צריך להיות איזון, כמו בבג"צ וכמו בבתי דין אחרים שיש להם נגיעה פוליטית (מישהו אמר בתי הדין המנהליים לעררים וכו'?).

המטרה של פאנלים כאלה (במצב תקין) היא לשמוע דעות של צדדים פוליטיים שונים לגבי סוגיה מסוימת.

האם ברדוגו שירת את המטרה הזו? חלקית (בגלל הסגנון וחוסר האפשרות לנהל דיון אמיתי).

האם רינו צרור לדוגמה משרת את המטרה הזו? אפילו לא בטיפה

לפני 20 דקות, David32 כתב:

אני רק רוצה להגיד, שכיום החסמים להרים "תוכנית רדיו" AKA פודקאסט הם כול כך נמוכים, שכול אחד יכול.

יותר מזה, לעומת תוכנית רדיו, פה אפשר למכור גישה בתשלום סטייל גיא בכר (אם בימנים בעלי ערוץ תקשורת משלהם עסקנו).

ככה שאפשר לבכות קצת, אבל בתכלס אף אחד לא משתיק. 

לך תקנה מיקרופון, דומיין ותתחיל להריץ את התוכנית שלך. אדון פאלו יוכל להנות בדיוק מהתוכן שהוא רוצה - ואפילו לתמוך ביוצר.

אני בעד, אבל גורף, לסגור את כל תחנות הרדיו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יותר מפעם אחת נאמר שאם הבחירות היו רק בתקשורת אז ביבי מעולם ולעולם לא היה ראש ממשלה והממשלה הייתה מורכבת מיש עתיד ושמאלה.

אני חושב שזה עיקר "ביבי - לא ביבי". יש נציגים היום בפאנלים שונים שהם לא בדיוק מצביעי מרצ, וטוב שכך. מסכים שיש בעיקר סנטימנט נגד ביבי ומישהו כמו ביסמוט כביכול מאזן את זה לצד השני.

לפני 39 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז המסקנה היא שאין דבר כזה אובייקטיבי

יפה! ידעתי שבסוף תגדל להיות פוסט מודרניסט כמו שצריך.

לפני 40 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בפאנלים של הפרשנים צריך להיות איזון,

עד כמה שאפשר, כן.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אולי ברדוגו גם וולגארי מדי? לא יודע, לא שמעתי אותו בחיים.

הבעיה עם ברדוגו היא שהוא לא באמת פרשן פוליטי. הוא עסקן מפלגתי, ואני יודע מידע אישי שהוא לא בדיוק סרגל ישר. אז אין לי שום כבוד אליו או לדעות שלו או לאופי הדמגוגי והקנטרני שהוא מציג אותן.

אבל, ממש היה לי חשוב לשמוע אותו, בדיוק בגלל זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שזה עיקר "ביבי - לא ביבי". יש נציגים היום בפאנלים שונים שהם לא בדיוק מצביעי מרצ, וטוב שכך. מסכים שיש בעיקר סנטימנט נגד ביבי ומישהו כמו ביסמוט כביכול מאזן את זה לצד השני.

זה בשנים האחרונות, אבל זה מקרה פרטי, אם תסתכל 30 ו-40 שנה אחורה עוד מימי הערוץ הראשון זה היה נגד בגין, ואז נגד שמיר וכו'.

לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

יפה! ידעתי שבסוף תגדל להיות פוסט מודרניסט כמו שצריך.

זה דווקא לא פוסט מודרניזם רק, זו הטענה העיקרית של הימין למשל למינוי שופטים ע"י שימוע בכנסת וכו'.

לפני 38 דקות, falou כתב:

הבעיה עם ברדוגו היא שהוא לא באמת פרשן פוליטי. הוא עסקן מפלגתי, ואני יודע מידע אישי שהוא לא בדיוק סרגל ישר. אז אין לי שום כבוד אליו או לדעות שלו או לאופי הדמגוגי והקנטרני שהוא מציג אותן.

אבל, ממש היה לי חשוב לשמוע אותו, בדיוק בגלל זה.

הוא פרשן פוליטי - רק כזה שלא מסתיר את היותו "מייצג" או מייצג של הליכוד למשל.

אצל השאר זה הרבה יותר מעומעם, כולל עמית סגל למשל (הפול של מה שהוא בחר בקלפי לא גדול כן? ורוב הסיכויים שבחר בנט, אבל יש סיכוי קטן שבחר סמוטריץ')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, כי היה פיגוע נוסף בבני ברק. 5 נרצחים

הפתרון המיידי שצריך לעשות זה לסגור את הפרצות שיש בגדר המערכת. לא הייתי אומר שצריך גבול כמו מול עזה אבל לפחות שלא יהיו פירצות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, eitanuch כתב:

רציתם בנט ולפיד. 

המצב ככה בגלל ביבי ששנים לא עשה כלום עם ההתחמשות במגזר, מה אתה דוחף את בנט ולפיד כל שניה, בלי קשר לפוליטיקה…

ואני חותם לך, שגם אם המחבל הוא מג׳נין את החימוש הוא קיבל בארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, eitanuch כתב:

רציתם בנט ולפיד. 

כן, הרי הם הזמינו את הפיגועים.

זה היה קורה גם ככה במוקדם או במאוחר ולא משנה מי בשלטון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

המצב ככה בגלל ביבי ששנים לא עשה כלום עם ההתחמשות במגזר, מה אתה דוחף את בנט ולפיד כל שניה, בלי קשר לפוליטיקה…

ואני חותם לך, שגם אם המחבל הוא מג׳נין את החימוש הוא קיבל בארץ.

אין בעיה.

אתה יודע, מי שנפגע בסופו של דבר זה לא אני ואתה, לא בנט, לא לפיד ואפילו לא ביבי שאני לא יודע למה הזכרת אותו עכשיו. מי שאחראי לפשיעה עכשיו והקלות שבה זה מתבצע זו הממשלה הנוכחית. 

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

כן, הרי הם הזמינו את הפיגועים.

זה היה קורה גם ככה במוקדם או במאוחר ולא משנה מי בשלטון.

כן. מדיניות ההכלה זה נקרא. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 1 דקה, eitanuch כתב:

לא יודע למה הזכרת אותו עכשיו. מי שאחראי לפשיעה עכשיו זו הממשלה הנוכחית. 

מהסיבה שדחפת את בנט ולפיד… ולא, כרגע אתה רואה טרור שנולד בפשיעה שהוליד ביבי. ואני לא אומר את זה מאיזה יחס X לביבי, פשוט האיש היה בשלטון כמו פוטין הישראלי, אז ברור שהוא אחראי להרבה ממה שמתמודדים איתו עכשיו. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Giant_TA כתב:

מהסיבה שדחפת את בנט ולפיד… ולא, כרגע אתה רואה טרור שנולד בפשיעה שהוליד ביבי. ואני לא אומר את זה מאיזה יחס X לביבי, פשוט האיש היה בשלטון כמו פוטין הישראלי, אז ברור שהוא אחראי להרבה ממה שמתמודדים איתו עכשיו. 

אני מזכיר את בנט ולפיד כי הם נמצאים כרגע בשלטון ועושים הכל בצורה הכי גרועה שאפשר. לעומת זאת אתה דחפת את השם ביבי כי היית חייב לתת קונטרה גם אם אין קשר בכלל, אבל זו הרוח בקהילה אז אתה יכול.

זה השינוי שאליו קיוויתם? 

פורסם
לפני 2 דקות, eitanuch כתב:

אני מזכיר את בנט ולפיד כי הם נמצאים כרגע בשלטון ועושים הכל בצורה הכי גרועה שאפשר. זה השינוי שאליו קיוויתם? 

כרגע פחות מעניין, מה שצריך עכשיו זה סוג של מבצע חומת מגן בערים והכפרים בישראל על מנת לאפס את מירוץ החימוש שביבי התחיל מתחת לשטיח. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Giant_TA כתב:

כרגע פחות מעניין, מה שצריך עכשיו זה סוג של מבצע חומת מגן בערים והכפרים בישראל על מנת לאפס את מירוץ החימוש שביבי התחיל מתחת לשטיח. 

אני מניח שביבי גם אשם בכך שמידת העשייה של ההמבורגר שהזמנתי היום לא היה בדיוק מה שרציתי.

תהיה קצת אובייקטיבי. נראה אותך אומר מילה על השיפוץ של בית בנט. 

• משעמם 1
פורסם
לפני 5 דקות, eitanuch כתב:

זה השינוי שאליו קיוויתם? 

די נו די. אתם יכולים לסגוד לפוסטר של ביבי ולהתפלל לכיוון קיסריה שלוש פעמים ביום גם בלי הבולשיט הזה.

Just now, eitanuch כתב:

אני מניח שביבי גם אשם בכך שמידת העשייה של ההמבורגר שהזמנתי היום לא היה בדיוק מה שרציתי.

ביבי לא אשם בכלום כי הוא אלוהים. ב-12 שנות השלטון שלו הכל היום מושלם. ברגע שהוא עזב אין משילות בנגב, מחירי הדיור עלו ויש עוד אינטיפדה בפתח. 

כולם מריחים את החולשה. ככה זה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

די נו די. אתם יכולים לסגוד לפוסטר של ביבי ולהתפלל לכיוון קיסריה שלוש פעמים ביום גם בלי הבולשיט הזה.

די נו די. אתם יכולים לסגוד לפוסטר של בנט ולפיד ולהתפלל לכיוון רעננה שלוש פעמים ביום גם בלי הבולשיט הזה. 

<מחכה לתגובה של דוד>

• תוכן חדש...