Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בסוף אני אעביר אותך לצד אלה שרוצים בתיקון מערכת המשפט 😂

אין לי דעה אמיתית על מערכת המשפט, אם צריך רפורמה ואיזו. אני חושש שבעיה בלתי פתירה היא שתמיד לאופי של כל שופט יהיה משקל בתחומים שונים. וכנראה (או לא) גם לדעות פוליטיות. אני לא נגד אקטיביזם שיפוטי ברמה העקרונית. אבל אני חושב שזה גם לא סותר. אני חושב שיש פער אדיר בין האמירה "צריך רפורמה במערכת המשפט כי היא לא ימנית מספיק" לבין "צריך רפורמה כי היא רקובה \ רודפת אנשים בגלל הדעות שלהם \ כל דבר דומה". מאחורי הראשון יש גישה פוליטית שאני יכול לא להסכים איתה אבל היא לגיטימית. מאחורי השני יש משהו שהוא על התפר של תאוריות קונספירציה ותחושה של אנשים שהם נרדפים ונדפקים. כמובן, זו התחושה הכי ממכרת בעולם ולא סתם זה אחד הסנטימנטים הכי חזקים שיש בכל העולם. אבל עדיין...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אם כבר מדברים על מערכת המשפט, אז שופט עליון בדימוס שבדרך לכהן כיו"ר חברת ביטוח שמנהלת חלק לא קטן מהכסף של הציבור?

פורסם

הרפורמה שצריך לעשות בבתי המשפט היא יותר בתהליכים מאשר בשופטים.

יש עבירות שאפשר כבר מחר להוציא מהן את האוויר (קנאביס אמרנו?) ולהפוך אותן למנהליות. מקווה שגדעון עובד קשה בעניין עבירות שצריכות להיות מנהליות.

בוא נגיד שעבירות על גניבה לא צריכות להיות מסף מסוים כמו שקורה בקאלי.

כמובן שצריך להגדיל את בתי הכלא על מנת לייצר שיווין מגדרי מלא. 

ולא להכניס טרנסגנדר לכלא נשים, יכול להיות בעייתי לדעתי.

באופן כללי, להפוך כמה שיותר את המהלכים לדיגיטליים. מארכיונים ועד למשפטים פרופר, מישהו אמר משפטי ראווה יהיו משודרים בלייב? ביבי איפה אתה?

ועדיין אני רואה את מערכת המשפט מאוזנת לחלוטין וחושב שיש הפרזה בציבור בכל הנוגע לצורך בשינוי אופי השופטים או נטייה פוליטית. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, Legend כתב:

אם כבר מדברים על מערכת המשפט, אז שופט עליון בדימוס שבדרך לכהן כיו"ר חברת ביטוח שמנהלת חלק לא קטן מהכסף של הציבור?

מילא ניהול הכסף, 
אבל מה יקרה לתביעות נגד חברת הביטוח שיגיעו לחברים שלו?
נניח תביעות ענק של אזרחים נגד חברת ענק שבמקרה חברת הביטוח היא זאת שמבטחת אותה והיא תישא בנזק? 

ככה תביעה של מיליונים יכולה בקלות לרדת ל 130 אלף ש"ח , והרווח כולו של חברת הביטוח 

image.thumb.png.bee493b9510a297a0124b75ead059d48.png

פורסם

שמעו לא חשבתי שבמרץ כ"כ חריפים.

בקצב הזה הליכוד עוד שניה בשלטון ואז דורס כמו D9 את המפלגות האלו ששכחו מה עושים בקואליציה.

האמת שלפיד וגנץ נראה לי ישמחו להיפטר מח"כ עם חוסר אחיזה במציאות כמוה.

תומכי הימין לראות ולהתמוגג מנחת (אפילו אטילה בשוק)

https://www.ynet.co.il/news/article/h1t6vz46t#autoplay

פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

בקצב הזה הליכוד עוד שניה בשלטון ואז דורס כמו D9 את המפלגות האלו ששכחו מה עושים בקואליציה.

screenshot-www_ynet_co.il-2022_01.18-15_06_32.png.3e90924446ca2463bf0a4aa7aa0618cf.png

בעייתי לקואליציה, כנראה שלחו אותה לאור ענייני ביבי.

בהחלט מעניין מה יקרה במהלך השבועות הקרובים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 43 דקות, yd b-4 כתב:

היה לי קולגה גייז, עורך תוכנית אומנות ברדיו בעברו, תל אביבי, קאמפי מאוד... יענו, ההארד קור של מרצ.

לא מצביע להם.

לדעתו הם מנותקים מהמציאות.

זה כל הסיפור

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם לא מנותקים הם פשוט מחוברים למציאות אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא אתפלא אם יצא להם להשתמש במד הזמן ולעבור ליקום בו מרצ עדיין שולטת.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

והנה אחרי ההצעה לדונמים בנגב לחיילים משוחררים, יש כבר הברקה חדשה של הבחור - חובת גיוס לצה"ל לערבים. 

נראה לי הוא כרגע הסטנדפיסט הכי מצליח בארץ, משכורת 40 אש"ח על בדיחה בשבוע.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

והנה אחרי ההצעה לדונמים בנגב לחיילים משוחררים, יש כבר הברקה חדשה של הבחור - חובת גיוס לצה"ל לערבים. 

נראה לי הוא כרגע הסטנדפיסט הכי מצליח בארץ, משכורת 40 אש"ח על בדיחה בשבוע.

אני רוצה את אורן חזן בחזרה. מעדיף אותו על כל ההצעות ההזיה הללו.

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

כאילו אני מבין שזה קטע להיות פופוליסטי. אבל נושא הגיוס לצהל הוא לא פשוט.

לא ברור אם יש מה לעשות עם כול החרדים ש"יגייסו" אז מה יעשו עוד עם כול האוכלוסיה הערבית?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם עם כל החילונים והדתיים לאומיים שכבר מתגייסים לא ממש יש להם מה לעשות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

אין צורך בהם בצה"ל. יש צורך ולדעתי אף היגיון והכרח לעשות מערך שירות לאומי, אלא שכפי שהבהירה הזאת ממרץ וכפי שהבהירו מנהיגי חרדים מאז ומעולם, גם זה לא מקובל עליהם. זה לא עניין של שירות צבאי בלבד, זה עניין של לא לשתף פעולה עם המדינה. כלומר חלקית - קצבאות ותקבולים מותר, מיסים ושירות אסור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

אין לי דעה אמיתית על מערכת המשפט, אם צריך רפורמה ואיזו. אני חושש שבעיה בלתי פתירה היא שתמיד לאופי של כל שופט יהיה משקל בתחומים שונים. וכנראה (או לא) גם לדעות פוליטיות. אני לא נגד אקטיביזם שיפוטי ברמה העקרונית. אבל אני חושב שזה גם לא סותר. אני חושב שיש פער אדיר בין האמירה "צריך רפורמה במערכת המשפט כי היא לא ימנית מספיק" לבין "צריך רפורמה כי היא רקובה \ רודפת אנשים בגלל הדעות שלהם \ כל דבר דומה". מאחורי הראשון יש גישה פוליטית שאני יכול לא להסכים איתה אבל היא לגיטימית. מאחורי השני יש משהו שהוא על התפר של תאוריות קונספירציה ותחושה של אנשים שהם נרדפים ונדפקים. כמובן, זו התחושה הכי ממכרת בעולם ולא סתם זה אחד הסנטימנטים הכי חזקים שיש בכל העולם. אבל עדיין...

מה לגבי זה שצריך רפורמה במערכת המשפט כי היא מערכת כמעט סגורה שבה לגילדה (שופטים) יש וטו לגבי שופט שיגיע לערכאה העליונה ביותר?

זה בפני עצמו נוגד לחלוטין את הקונספט של דמוקרטיה (חלוקת כוח לרשויות שונות שמבקרות אחת את השנייה) וגו'.

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

באופן כללי, להפוך כמה שיותר את המהלכים לדיגיטליים. מארכיונים ועד למשפטים פרופר, מישהו אמר משפטי ראווה יהיו משודרים בלייב? ביבי איפה אתה?

אפילו במשפט ביבי יש דיונים שמתנהלים בדלתיים סגורות.

לפני 3 שעות, korola כתב:

מילא ניהול הכסף, 
אבל מה יקרה לתביעות נגד חברת הביטוח שיגיעו לחברים שלו?
נניח תביעות ענק של אזרחים נגד חברת ענק שבמקרה חברת הביטוח היא זאת שמבטחת אותה והיא תישא בנזק? 

ככה תביעה של מיליונים יכולה בקלות לרדת ל 130 אלף ש"ח , והרווח כולו של חברת הביטוח 

image.thumb.png.bee493b9510a297a0124b75ead059d48.png

לכאורה זה כבר קרה, היה נשיא/ת עליון שבת/ן זוגו/ה, עו"ד מצליח בפני עצמו, ייצג חברות ביטוח מהגדולות במשק, ואותו/ה נשיא ישב בדיונים שנגעו לאותן חברות ביטוח ממש (למראית עין בת/ן הזוג לא ייצג בעצמו).

לכאורה מי ששילם את החשבון במקרה הזה זה כולנו דרך ביטוח לאומי.

לפני 43 דקות, RK כתב:

אין צורך בהם בצה"ל. יש צורך ולדעתי אף היגיון והכרח לעשות מערך שירות לאומי, אלא שכפי שהבהירה הזאת ממרץ וכפי שהבהירו מנהיגי חרדים מאז ומעולם, גם זה לא מקובל עליהם. זה לא עניין של שירות צבאי בלבד, זה עניין של לא לשתף פעולה עם המדינה. כלומר חלקית - קצבאות ותקבולים מותר, מיסים ושירות אסור.

אם הבנתי נכון (אבל אולי היא מעומעמת בכוונה) אין לה משהו עקרוני נגד שירות לאומי, אלא נגד הניהול של אותו שירות לאומי תחת משרד הביטחון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...