Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה פה שתי כתות, ביביסטים ובלפוריסטים. אני מעדיף האחרונים, כי הם מצחיקים יותר, עם הזעם הקדוש ובתוספת תלבושות ושירים וריקודים ופולחנים רעשניים. ברסלבי כזה. הראשונים קצת משעממים אותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 דקות, GaT כתב:

אתה יורד לפסים אישיים (בחיים לא ניהלת איתי דיון ואני כבר אובססיבי ויהיר), אז אין טעם להמשיך להתכתב איתך. תהיה בריא ותעשה בכסף שלך כל מה שעולה ברוחך. 

דרך אגב, לא טענתי שצריך לעצור את ההתרמה. להפך, גם לך וגם לשחר רשמתי שתתרמו אם אתם חושבים שזה ראוי ונכון. אז אל תבלבל לי במוח עם הדמגוגיה של דמוקרטיה. הכל טוב, מותר לך לעשות מה שבא לך עם הכסף, אני מצד שני לא צריך לעמוד עם פונפונים ולעודד אותך. 

תעיף מבט בתגובות שלך , לא צריך להכביר מילים מעבר לכך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 31 דקות, falou כתב:

הראשונים קצת משעממים אותי.

עכשיו הראשונים עושים את כל הרעש, הבלפוריסטים די שקטים.

נחכה בסוף גם מהם יגיעו פנינים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

העפתי, לא מצאתי. נתתי קישור לפוסט ואמרתי שאני חושב שזה מביך. זה לא הופך אותי לנאור במירכאות, ללא דמוקרטי, ליהיר ואובססיבי. 

זה מצחיק כי לרוב, בעבודה שלי, אני מוצא את עצמי מגן על ביבי לא פעם, אבל אם חלילה אני אומר משהו שיכול להצטייר כאנטי ביבי (למרות שזה לא אנטי ביבי, זה מביך לתרום בכללי למישהו מאד עשיר) אני כבר מקבל צרור קומפלימנטים נוסח "אדוני הארץ". יאללה יאללה. 

סתם שאלה, למה נתת את עמותות השמאל הקיצוני כדוגמה לתגובה שלי?! למה אתה חייב לעשות את המניפולציה הזולה הזאת? מה, אם אני חושב שלתרום לאדם ממש עשיר זה מביך, אז אני אוטומטי כל מה שרשמתי בפסקה הראשונה? נו באמת, 9:38 וכבר אני צריך להגיב נו באמת. תאמין לי שאם זה היה קמפיין התרמה לבנט הייתי אומר שזה גם כן מביך, כי זה לא קשור לביבי! זה אקט מביך כשלעצמו לתרום לאדם עשיר, מעניין לי את הביצ* שזה לביבי. 

לפני 21 דקות, CX25GTI כתב:

תעיף מבט בתגובות שלך , לא צריך להכביר מילים מעבר לכך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם (נערך)

עזבו אתכם משטויות- השאלה החשובה היא האם מראש ידעו שאין סיכוי להשמש בכסף וסתם נתנו לאנשים ליתרום ? אם כבר זה מביך לא?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, hwgeek כתב:

עזבו אתכם משטויות- השאלה החשובה היא האם מראש ידעו שאין סיכוי להשמש בכסף וסתם נתנו לאנשים ליתרום ? אם כבר זה מביך לא?

ידעו ידעו, פרסמתי הודעה מערוץ הטלגרם של שקוף

מביך? אתם מדברים על לעשות דברים מביכים?

זה מביך

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אם מראש ידעו שאי אפשר להשתמש בכסף, והתרימו במרמה.... זה לא מביך, לא יודע אם זה פלילי - אבל מוסרי זה לא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

עכשיו הראשונים עושים את כל הרעש, הבלפוריסטים די שקטים.

נחכה בסוף גם מהם יגיעו פנינים..

אהוד ברק בראיון ב 103, לא חסרות שם פנינים.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 3 דקות, David32 כתב:

אם מראש ידעו שאי אפשר להשתמש בכסף, והתרימו במרמה.... זה לא מביך, לא יודע אם זה פלילי - אבל מוסרי זה לא.

אם ידעו אז זה הכל בשביל הshow וכנראה יחזירו להם את הכסף.

אבל אני מקווה שלא יחזירו להם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אבל אני מקווה שלא יחזירו להם. 

אל תדאג אנשים לא יבקשו לקבל את הכסף. מי שמבקש סביר להניח שיחזירו לו את הכספים.

בחיפוש קליל בגיידסטאר, השיא היה ב2020 עם עודף של 20 אלף.

הכנסה והוצאה של 4 מיליון שקל קפיצה ענקית מ130 אלף שקל בשנים שקדמו לכך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

עכשיו שעבר יום ויצא לי לשמוע קצת ממוצא פיהם של התורמים, הנה הסיבה שאני חושב שכל הסיפור הזה לא שפוי (אני לא נכנס לראוי/לא ראוי או בעד/נגד ביבי)

זו לא הדוגמה היחידה מהסגנון הזה אבל אין טעם שאתחיל למנות- ידוע לי ספציפית על אדם שנאבק קשה לסגור את החודש עם אוכל לילדים במקרר- ומצא לנכון לתרום 300 שקלים לאותו עני יוצא בלפור.

אני לא יודע איך לקרוא לזה. עיוורון, פנאטיות, טירוף? תמונת "המשיח" מעבירה אנשים על דעתם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מניח שגם בלי המיזם המשעשע הזה אותם 300 שקל כנראה היו יוצאים על חיש גד או משהו בסגנון.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

העובדה הפשוטה היא שהציבור תורם מרצונו החופשי , אני מבין שיש לך בעיה עם זה ?

חולני \ הזוי ?  , התגובות האובססיביות שלך מתארות בדיוק את זה.

כן, בהחלט יש לי בעיה עם זה שאנשים עניים תורמים כסף לאנשים עשירים. זה כסף שלטובת כולם עדיף שהיה מופנה לחסכון או לצריכה, כי זה מה שמניע את הכלכלה, לא תרומות למיליונרים.

האם זכותם לתרום אותו? כן. האם זה חכם? לא. האם זה פוגע בהם או בכלכלה הישראלית? כן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך זה פוגע בכלכלה? בהם זה פוגע, אבל אין מה לעשות, ככה זה עובד. אין תרופה לטימטום.

פורסם

כאילו בזה שהעניים ניהיים עניים יותר?

נו באמת, זה פינאטס. נגיד וכול מי שתורם לביבי עכשיו הוא עני, ונגיד שמגיעים ליעד של 7 מיליון. נראה לך שלחלק עכשיו 7 מיליון שקל לעניים ישנה איכשהו את הכלכלה? גם מבחינת חיי האנשים אני בטוח ש 7 מיליון לא ישנו להם הרבה. 

אני גם מסכים עם סלוארייד. מי שמראש מתנהל כלכלית מעאפן, ואין לו כסף, והוא מוכן לזרוק על ביבי 500 שקל... זה לא ההתרמה לביבי שאשמה כאן, הוא היה זורק אותם גם ככה על משהו. זה לא שהוא חסר אחראיות כלכלית בגלל ביבס.

מה אכפת לך לשבת בצד, להסתכל על זה, ולצחוק אם זה מצחיק אותך?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...