Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, eitanuch כתב:

בוא נתחיל:

1. ראש ממשלה שמחליט שבא לו לשפץ את הבית הפרטי שלו בעלות של 50 מיליון על חשבון המדינה.

2. העלאת גיל הפרישה לנשים. מה ההגיון? כאילו שמישהי שיצאה ממעגל העבודה בגיל 62 תמצא עבודה. עכשיו יש לה יותר זמן לחכות לפנסיה.

3. הצעה להעלאת הפנסיות לאנשי צבא.

4. הרשאה של פאינה ממפלגת ישראל ביתנו. כאיול שליברמן לא ידע. המושחט עדיין בתפקיד ומשום מה לא נחקר.

5. עליית מדד המחירים לצרכן בשיעור של 2.8 אחוזים לעומת מתחת לאחוז עד לשנת 2021.

1. אוקיי, אבל מאיפה המספר 50 מליון? חוץ מזה, זה לא שהוא מחליף את הקרמיקה והמטבח כי אשתו החליטה שצריך לעשות שיפוץ לפני פסח, זה דרישות של אבטחה ועוד כל מיני דברים.

2. מה הבעיה עם זה? כולן יוצאות ממעגל העבודה בגיל הזה וצריכות לחזור או שרובן פשוט ממשיכות לעבוד עוד כמה שנים? אתה מעדיף שישארו בלי פנסיה? כי זה מה שהיה אם לא היו מעלים.

3. זה באמת גרוע. אבל זה כנראה היה קורה בכל תרחיש.

4. איך זה קשור לממשלה הנוכחית?

5. זה בגלל הקורונה וההתנהלות של הממשלה הקודמת בקורונה, וגם דברים אחרים שקורים בעולם.

איך שאני רואה את זה, לפחות עכשיו משקיעים יותר אנרגיה בלפתור בעיות מאשר בלהאחז בכיסאות. וזה שינוי לטובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

1. אוקיי, אבל מאיפה המספר 50 מליון? חוץ מזה, זה לא שהוא מחליף את הקרמיקה והמטבח כי אשתו החליטה שצריך לעשות שיפוץ לפני פסח, זה דרישות של אבטחה ועוד כל מיני דברים.

2. מה הבעיה עם זה? כולן יוצאות ממעגל העבודה בגיל הזה וצריכות לחזור או שרובן פשוט ממשיכות לעבוד עוד כמה שנים? אתה מעדיף שישארו בלי פנסיה? כי זה מה שהיה אם לא היו מעלים.

3. זה באמת גרוע. אבל זה כנראה היה קורה בכל תרחיש.

4. איך זה קשור לממשלה הנוכחית?

5. זה בגלל הקורונה וההתנהלות של הממשלה הקודמת בקורונה, וגם דברים אחרים שקורים בעולם.

איך שאני רואה את זה, לפחות עכשיו משקיעים יותר אנרגיה בלפתור בעיות מאשר בלהאחז בכיסאות. וזה שינוי לטובה.

1. אותי לא אמור לעניין שאישתו הנחמדה לא מסכימה לעבור. שכבודו יעבור לבדו ויחסוך מאיתנו את ההוצאות המיותרות אם כך.

2. יודע מה? ניחא.

3. לא. זו חזירות.

4. ליברמן היה צריך להיחקר כמו שצריך. במקום, יש לנו אותו בתור שר אוצר.

פורסם
לפני 10 דקות, eitanuch כתב:

ה במקור פורסם בתחקיר של איילה חסון

🤣 איילה חסון? 🤣 תחקיר? 🤣

כן כן תמצא לי מקור אחר שהוא לא איילה חסון בבקשה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לפני 2 דקות, eitanuch כתב:

יש לך הערכה שונה?

כן ולא, אבל למה אתה מתפתל? תמצא לנו מקור שהוא מקור ולא שופר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, eitanuch כתב:

1. אותי לא אמור לעניין שאישתו הנחמדה לא מסכימה לעבור. שכבודו יעבור לבדו ויחסוך מאיתנו את ההוצאות המיותרות אם כך

אם גורמי מקצוע החליטו שצריך להוציא כזה סכום כדי להתאים את הבית לתפקיד זה כנראה לא הוצאה מיותרת. אני חושב שבדמיון שלך בנט פשוט נכנס לקופת המדינה ורושם לעצמו צ'ק של 50 מיל.

אני לא מומחה למעונות ראשי ממשלה אבל עם 50 מליון אתה בונה לפחות 10 ווילות משהו פיזדייץ שם ברעננה. אז מאיפה הפליצו את סכום השיפוץ האסטרונומי הזה?

לא. זו חזירות

אז? החזיר הזה קיבל מספיק מנדטים להזכירך. הוא היה עושה את זה גם בממשלה אחרת.

. ליברמן היה צריך להיחקר כמו שצריך. במקום, יש לנו אותו בתור שר אוצר

מתי היו צריכים לחקור אותו? נכון. בתקופת הממשלה הקודמת. ומה זה "במקום זה"? 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, שלא באמת יודעים כמה זה עלה?

ושהוא נעשה כי הוא לא יכל לעבור למעון הרשמי, בגלל שגם הוא בשיפוצים.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

אה, שלא באמת יודעים כמה זה עלה?

ושהוא נעשה כי הוא לא יכל לעבור למעון הרשמי, בגלל שגם הוא בשיפוצים.

אבל נטען שהשיפוצים בו עדיין לא התחילו, אז הוא לא בשיפוצים. בנוסף, הוזכר שהוקצו 15 מיליון לשיפוץ שעוד כשנה יהיה מיותר. אחלה, תיקנו את המספרים. מה אחרי זה? יעברו לשיפוץ בבית לפיד? 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, eitanuch כתב:

הוזכר שהוקצו 15 מיליון לשיפוץ שעוד כשנה יהיה מיותר

רגע אז זה לא 50 עלות אלה 15 שהוקצו? אני כבר מבולבל.

לפני 7 שעות, eitanuch כתב:

אבל נטען שהשיפוצים בו עדיין לא התחילו, אז הוא לא בשיפוצים

כן לא התחילו שם השיפוצים אבל זה לא בגללו ולא באשמתו. הוא מבחינתו היה עובר. שב"כ לא מסכים, ובמשרד הביטחון משום מה לא מתחילים לשפץ.
אל תשאל אותי למה, אני לא יודע מה הסיבות המפגרות לעיכוב הזה, אבל זה בטח לא קשור לאישתו של בנט כמו שמיהרת להאשים.

המסקנה שלי שאתה אחוז דיבוק ממש לכתוב את כל השטויות שאתה קורא/שומע מ"עיתונאים" סוג ז' ואחר כך להבין שיצאת חומוס.
נראה גם שסף הסובלנות שלך פתאום ממש נמוך. אחרי שנה כבר החלטת שהממשלה נכשלה, איפה היית ב 10 שנים הקודמות?

• אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, farkash7 כתב:

רגע אז זה לא 50 עלות אלה 15 שהוקצו? אני כבר מבולבל.

אתה מתעסק בתפל. זה לא משנה מה גובה ההוצאות. העניין הוא שיש מעון רישמי כדי למנוע את ההוצאות הללו ובנט לא עובר אליו. אתה טוען שהשבכ מונע ממנו את המעבר. מאיפה הסימוכין לכך? 

לפני 34 דקות, farkash7 כתב:

המסקנה שלי שאתה אחוז דיבוק ממש לכתוב את כל השטויות שאתה קורא/שומע מ"עיתונאים" סוג ז' ואחר כך להבין שיצאת חומוס.

נראה גם שסף הסובלנות שלך פתאום ממש נמוך. אחרי שנה כבר החלטת שהממשלה נכשלה, איפה היית ב 10 שנים הקודמות?

לפחות אנחנו מסכימים שהתקשורת בארץ היא תת רמה. אני הייתי פה כל הזמן (פחות הייתי פעיל בפורום). מה שהוכחתם לי זה שאוהבים להתעסק בתפל ואי אפשר לנהל פה דיון אמיתי. רוב התגובות שקיבלתי פה הן אישיות ומעליבות, ראה תגובת יבגני ושלך. תרבות הדיון פה היא ברמה של ריב בין קרנפים וברור לי למה אתם יורדים לפסים אישיים. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, eitanuch כתב:

אתה מתעסק בתפל. זה לא משנה מה גובה ההוצאות. העניין הוא שיש מעון רישמי כדי למנוע את ההוצאות הללו ובנט לא עובר אליו. אתה טוען שהשבכ מונע ממנו את המעבר. מאיפה הסימוכין לכך? 

יש מספיק מקורות שהם לא שופרות, אבל עזוב מקורות, יש לך את ראש הממשלה בנט שבעצמו אמר את זה.

אני לא מתעסק בתפל, כשאתה רושם פה שקרים ששמעת ממישהו/מישהי אחרת חשוב מאוד לתקן אותך, וברור שגובה ההוצאות משנה.

אם לדוגמה ההוצאות על הפרוייקט של מטוס ראש הממשלה היו לפי התקציב המקורי כנראה שכבר היו טסים בו.

זה פורום אוף טופיק ודיון פוליטי. ברור שיהיו פה התכסחויות ורמת דיון שהיא לא של דיבייט בהרווארד. בכל מקרה אף אחד לא אמר לך שום דבר אישי, אף אחד לא יורד על איתן, נטו ביקורת על הטיעונים והמידע שאיתן מביא.

• תוכן חדש...