Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי, אבל לכתוב "רציתם בנט ולפיד" זה לא לנסות לנהל דיון אמיתי. זה במקסימום ניסיון להתחכמות שלא כל כך צלח, או סתם התרסה. בנט ולפיד לא נבחרו בוואקום. הם התמודדו מול אדם אחד מאוד ספציפי, שבמקרה לגמרי מאז תחילת גל הטרור הזה מפיץ בדיוק את המסר הזה - לפני בנט ולפיד היה מושלם והם באו והרסו. וזה לא דיון אמיתי כי המבצע האחרון בעזה ומיני אינטיפדה שהיתה כאן היו לפני פחות משנה, כשהם לא היו בשלטון. 

דיון אמיתי יכול להיות על השאלה האם הם עשו מספיק מאז שנבחרו כדי לטפל בבעיות שירשו. אישית אני לא יודע ואין לי תשובה מספיק טובה. ולמרות חוסר החיבה שלי לשניהם, אני עדיין נותן להם קרדיט כי אני גם לא יודע כמה זמן צריך כדי לתקן נזק שנעשה במשך יותר מעשור, וגם כי אני מבין שהממשלה שלהם היא פסיפס מוזר וככזו היא כנראה יותר מוגבלת ממשלות ה"ימין על מלא" שהיו כאן לפני ולא עשו כלום.

מבחינתי, בכל מקרה, הממשלה הזו כרגע היא הרע במיעוטו. אני שמח על כל יום בו ליצמן וגפני לא שולטים במיסים שאני משלם. וגם על זה שלא צריך לשמוע את הבריטון הסמכותני של האיש הכי חכם בהיסטוריה של האנשים מספר לי איך הוא ניצח את הקורונה והביא שלום עולמי. ובינתיים, כבונוס, מסתבר, איכשהו, שגם בלעדיו ישראל מצליחה לשמור על קשר עם מדינות ערב, טורקיה, רוסיה, אוקראינה, ארה"ב, וגם להתמודד עם הקורונה, ואולי אפילו לעשות כמה רפורמות חוקיות או כלכליות שמשום לא עשה.  

• אהבתי 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, eitanuch כתב:

אתה מתעסק בתפל. זה לא משנה מה גובה ההוצאות. העניין הוא שיש מעון רישמי כדי למנוע את ההוצאות הללו ובנט לא עובר אליו. אתה טוען שהשבכ מונע ממנו את המעבר. מאיפה הסימוכין לכך

בנט בעצמו אמר את זה, כשיסיימו לשפץ את המעון הרשמי הוא יעבור. בינתיים הוא צריך לתפקד כראש ממשלה, לא? הוא אמור לגור בלשכה שלו בכנסת?

אתה מדבר מפוזיציה, מתעלם מעובדות ונעלב שלא מסכימים איתך, ואז מתלונן שיורדים לפסים אישיים. חבל כי אף אחד פה לא מנסה להעליב אותך. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מעניין שאני רואה כל פעם אותה מגמה בדיון עם אנשים כאשר אני שומע ש "ממשלת השינוי כושלת". אני מתחיל לשאול במה היא כשלה ואיך, מקבל פחות או יותר את דף המסרים של הליכוד וכל מיני האשמות שיכולות לצאת רק מהפה של מי שהיה עיוור למתרחש בשנים האחרונות או לאיך פעולה עלולה לגרור השלכות.

האם הממשלה הנוכחית רצוצה בעיות, ניגודי אינטרסים, בזבזנות, שקרים פוליטיים וחוסר יעילות. בהחלט, ללא ספק.

ומצד שני, מדובר במצב טוב לאין שעור ממה שמתרחש כאן מאז 2016-2017, המדינה פועלת שוב, המשרדים לא משותקים, ובבחינה מאוד יבשה של הדברים- יש כבר לא מעט תוצאות בשטח.

אגב, מעבר לתוצאות בשטח, אני די מעריך את העובדה שהממשלה הנוכחית הפסיקה לשסות את האזרחים אחד בשני ולהפחיד אותנו בשידור חי כל יומיים. שקט ורוגע הם תנאי הכרחי לאפשרות לעבוד בכלל.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 10 שעות, eitanuch כתב:

1. ראש ממשלה שמחליט שבא לו לשפץ את הבית הפרטי שלו בעלות של 50 מיליון על חשבון המדינה.

2. העלאת גיל הפרישה לנשים. מה ההגיון? כאילו שמישהי שיצאה ממעגל העבודה בגיל 62 תמצא עבודה. עכשיו יש לה יותר זמן לחכות לפנסיה.

3. הצעה להעלאת הפנסיות לאנשי צבא.

4. הרשאה של פאינה ממפלגת ישראל ביתנו. כאיול שליברמן לא ידע. המושחט עדיין בתפקיד ומשום מה לא נחקר.

5. עליית מדד המחירים לצרכן בשיעור של 2.8 אחוזים לעומת מתחת לאחוז עד לשנת 2021

6. חודש מרץ היה הכי קר ב100 השנים האחרונות. אצל ביבי היה חם ונעים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה אומר בעצם שממשלת השינוי הצליחה להקטיל את ההתחממות הגלובלית?!

• מצחיק 2

פורסם

האמת, מישהו שם בצמרת צריך לשים את כול עיניין מקורות האנרגיה על מצב טורבו. עידודים לפאנלים סולריים על בתים זה מאסט, וזה חייב להתרחש שלשום.

חייבים לצמצם את התלות בנפט וגז.

וכן אני חובב גרעין, לא יודע איך זה צריך להיות מייושם בארץ כי המצב בעייתי, אבל אולי צריך להסתכל יותר ברצינות על הקונספט של תחנות קטנות מקומיות.

ולא יודע איך, צריך להתחיל להכשיר אנשים שידעו לייעץ להתמודדות על כול התוצאות הנחמדות של שינויי האקלים. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 שעות, eitanuch כתב:

זה במקור פורסם בתחקיר של איילה חסון

תסלח לי אבל איילה חסון "תחקיר" 😃 אין לי מספיק אימוג'ים מתגלגלים מצחוק.
עליה נכתב המשפט "זקנתה מביישת את נעוריה", היא וההוא שהתאהב בווטסאפ

מזנים את ערוץ 13 לרמה של ערוץ 20/14.

פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

האמת, מישהו שם בצמרת צריך לשים את כול עיניין מקורות האנרגיה על מצב טורבו. עידודים לפאנלים סולריים על בתים זה מאסט, וזה חייב להתרחש שלשום.

חייבים לצמצם את התלות בנפט וגז.

וכן אני חובב גרעין, לא יודע איך זה צריך להיות מייושם בארץ כי המצב בעייתי, אבל אולי צריך להסתכל יותר ברצינות על הקונספט של תחנות קטנות מקומיות.

ולא יודע איך, צריך להתחיל להכשיר אנשים שידעו לייעץ להתמודדות על כול התוצאות הנחמדות של שינויי האקלים. 

האם אפשר ליבנות תחנה גרעינית אבל עמוק באדמה ככה שיהיה בטוח מפני תקיפה?
לדעתי יהיה שווה את ההשקעה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיבנו אותו על אי מלאכותי בים מול עזה.

ככה בחיים לא יתקפו אותו ואם בכל זאת כן אז יפתרו לנו הרבה בעיות.

פורסם
לפני 19 דקות, hwgeek כתב:

האם אפשר ליבנות תחנה גרעינית אבל עמוק באדמה ככה שיהיה בטוח מפני תקיפה?
לדעתי יהיה שווה את ההשקעה.

לא, שים לב שלכל תחנה גרעינית יש ארובות ענק, המון אוורור דרוש, ים של תשתיות,  וזה לא משהו שאפשר לקבור באדמה.

מצד שני, אני לא חושב שאפילו הפלסטינים מספיק חולי נפש כדי לתקוף תחנה גרעינית. 

אפשר לשים אותה בעוטף עזה או משהו 🤪 

• מצחיק 1
פורסם

אני כבר לא יכול לערוך אז ארצה לסייג ולומר-

את כל התחנה אי אפשר לשתול באדמה, אבל החלק הקריטי (תא ביקוע, טורבינות) כן ניתן לעשות בחלק עמוק יותר שדברים כמו קסאמים/גראדים וכו' ממש לא יחדרו. 

הבעיה תהיה רק נגד תקיפה של צבא מסודר, כלומר טילים גדולים או הפצצה ישירה ממטוסים.

• מעניין 1
פורסם

@Giant_TA @eitanuch

אפשר להסכים שגם ביבי כשל בזה? (כולל התרפסות לערבים וירדנים - כמו במקרה המגנומטרים?)

וגם בנט ולפיד כשלו בזה?

לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

כי לבנות גדר מערכת חדשה, לוקח זמן אחרי שיש בה המון פירצות בגדר. שד"א ביבי לא טיפל בה

מתפ"ש (הגוף, לא הקצין) הכווין להשאיר פרצות בגדר כדרך לאפשר לפלסטינים להיכנס, מבלי שהם צריכים לקבל אישור.

Plausible Deniability זה נקרא.

https://t.me/newsil_tme/73572

לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

זה התחיל עם הסבב האחרון, עכשיו נאכל את כל החרא הזה כל שנה, לא משנה מי יהיה בשלטון

עכשיו במשך השנים הקרובות יהיה לנו שמח כל חודש מאי. ממליץ בחום להכין את המקלט/ממ"ד/מרחב מוגן שלכם.

לא תמיד, לוח השנה האיסלאמי (כמו היהודי) מבוסס ירח ולא שמש (כמו ההלינסטי).

אבל לגמרי - זה שלא הרגנו את זה כשהיה "קטן" כבר לפני שנים, אותת שאפשר לעשות אסקלציה כל שנה ואנחנו לא נגיב.

לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

או שלוקחים מכולם את הנשק בלי יוצא מהכלל, או שנותנים לכל מי שכשיר ורוצה להחזיק נשק.

כדאי להתחיל מלקחת נשק ממי שמחזיק אותו באופן לא חוקי.

מזכיר שהמשטרה עשתה החודש סימפוזיון שלם מפשיטה על בתים בכפר מסוים, כולל תמונות ווידאוים, סינקים, כל היח"צ.

מה מצאו בסוף? שני אקדחים, אפילו לא נשק ארוך אחד 😂

או שמישהו קיבל התראה שהפשיטה הולכת לקרות, או שהיא הייתה מתוזמרת כולל אלה שפשטו עליהם ונתנו "למצוא" 2 אקדחים.

לפני 13 שעות, farkash7 כתב:

סבבה נגיד שבנט נכשל זורם איתך.
גם ביבי נכשל ראינו מה היה פה לפני פחות משנה במבצע שומר החומות.

את מי אתה מציע ומה אתה מציע לעשות?

אולי להתחיל מלעשות מה שאומרים שיעשו (זה נכון לביבי "אמוטט אתאי שלטון החמאס") ולבנט וכו'.

אף אחד לא אמר מראש שבתגובה לפיגועים הוא ייתן ליותר פלסטינים אישורי כניסה, או יותר אנשי וואקף וכו'.

אפילו לא צריך להחליף שלטון בשביל זה.

ענישה דרקונית על תמיכה בטרור (ראית את מפגני התמיכה במחבלים? לעצור כל אחד ואחד מהם, לשפוט אותו על תמיכה בארגון טרור ותמיכה במאבק מזוין נגד מדינת ישראל, הכשרה לצורך כך של "חולות" ככלא צבאי וביטחוני - עם אוהלים.

לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

3. מחבל יצא מגבולות ישראל ליעד שבו הוא הלכה למעשה לומד איך לירות בנשק או כל פעילות טרור אחרת, שלילת אזרחות.

חשוב לא פחות ההמשך - ללא הענקת תושבות במקום (אחרי ששקד עשתה כותרות בזה שהיא בודקת אפשרות לשלול אזרחות ממורשעי תמיכה בדעא"ש, מסתבר שזה כולל לתת לו תושבות במקום).

אופציה ג: עוד בחירות כן ביבי (שנכשל) לא ביבי.

נראה לי שאחרי התקופה הזו עוד בחירות ייתנו תוצאות אחרות.

סער לא נראה לי עובר אחוז חסימה, בנט מתנדנד סביבו, ביבי לא ינסה להקים ממשלה עם רע"מ, בנט לא ינסה להקים ממשלה עם מר"צ והעבודה.

לטעמי האופציה הטובה ביותר. זה בעצם להרוויח את א' וב' במכה ואולי אולי עד אז המשפט של ביבי יעזור לנו להיפטר ממנו ואז יהיה קצת מעניין בבחירות הבאות.

זה לא יקרה, המשפט ייקח עוד לא מעט זמן.

אולי, אולי, נסיים עם הערכאה הזו, עד למועד של הבחירות הבאות (אם לא יוקדמו הכוונה).

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

אתה מבין שאת רוב הבעיות שהממשלה הנוכחית מתמודדת איתן יצרה הממשלה הקודמת, כן? חירבנו על הרצפה 10 שנים ברצף והלכו, ועכשיו זה לא כיף לנקות את הכל.

ובמקביל היא יוצרת חדשות.

לפני 12 שעות, farkash7 כתב:

יש שלטון רוב. לקואליציה יש רוב אחרת לא הייתה ממשלה.
המפלגות אמורות לייצג את רצון הבוחרים שלהן, ומכאן הקואליציה מייצגת את רוב העם. אם הן לא עושות את זה זו כבר בעיה אחרת.
אתה יכול להאשים את השיטה במצב שנוצר (ראש ממשלה ממפלגה עם 6 מנדטים), אבל אתה גם יכול להאשים בנאדם אחד ספציפי במצב. אם הוא לא היה יושב ראש הליכוד אז לאף אחד לא הייתה בעיה לשבת בממשלה תחת הליכוד.

אני רק שאלה.

אם לקואליציה הזו יש רוב, ולתפיסת רה"מ ושרת הפנים הוראת שעה תיקון לחוק האזרחות הוא קריטי לבטחונה של מדינת ישראל, איך זה שהם נאלצו פעם אחת להבטיח הבטחות שמחוררות את אותה הוראת שעה (בפעם הראשונה) ולעשות עסקה עם האופוזיציה (חוק ההגירה של שקד ורוטמן) בפעם השנייה כדי להעביר אותו?

זה לא מסתדר מתמטית. או שיש רוב, או שאין רוב.

או שיש רוב שלתפיסת רוה"מ אינו משרת את בטחונה של מדינת ישראל.

התשובה הנכונה אגב היא האחרונה, ככה גם לפי בנט עצמו לפני שנה:

https://t.me/TheBigBadShadow/36198

מסכים דבילי, ויש רק בנאדם אחד בממשלה שרוצה את זה

ואיכשהו זה עבר.

פיייייי יצאתי M3

exciting Lives Darth Vader Join The Dark Side - Star Wars Poster - 12 x 18  inches : Amazon.in: Home & Kitchen

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

כי בלפור לא עודכנה במשך עשור כי הגברת הראשונה לא הסכימה לבצע את העדכון מבלי שיעשו שיפוץ בקיסריה 

ובכל זאת, יש לנו ממשלה אחרת כבר כמעט שנה, ונחש מה, העבודות בבלפור לא התחילו.

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

3. זה באמת גרוע. אבל זה כנראה היה קורה בכל תרחיש.

בכל תרחיש שבו גנץ בקואליציה ויכול לסחוט אותה (שזה בעצם כל תרחיש שבו גנץ בקואליציה, כי אם הוא לא יכול לסחוט אותה לא ירצו אותו בקואליציה).

לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

כן ולא, אבל למה אתה מתפתל? תמצא לנו מקור שהוא מקור ולא שופר.

אין היום בישראל גוף תקשורת שלא משרת אג'נדה זו או אחרת.

לכן כולם שופרות.

מה שהופך את הדרישה שלך לבלתי אפשרית.

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

מתי היו צריכים לחקור אותו? נכון. בתקופת הממשלה הקודמת. ומה זה "במקום זה"? 

לחברי ממשלה (ספציפית לשר לבטחון פנים ורוה"מ) יש כמעט אפס עגול של השפעה על המשטרה נכון להיום.

אצל ביבי זה היה אפילו יותר קיצוני, מרגע שפתחו בחקירות היועמ"ש קבע שהוא בניגוד אינטרסים ולא יכול לעשות כלום בגוף הזה.

אז לא, הממשלה הקודמת לא יכלה לעשות כלום בנוגע לחקירות ליברמן.

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

ושהוא נעשה כי הוא לא יכל לעבור למעון הרשמי, בגלל שגם הוא בשיפוצים.

לא התחילו השיפוצים בבלפור.

לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

כן לא התחילו שם השיפוצים אבל זה לא בגללו ולא באשמתו. הוא מבחינתו היה עובר. שב"כ לא מסכים, ובמשרד הביטחון משום מה לא מתחילים לשפץ.
אל תשאל אותי למה, אני לא יודע מה הסיבות המפגרות לעיכוב הזה, אבל זה בטח לא קשור לאישתו של בנט כמו שמיהרת להאשים.

השיפוצים בבלפור הם בשיתוף פעולה של משרד רוה"מ ומשרד הביטחון, השיפוצים ברעננה רק מטעם משרד רוה"מ.

למה שהשב"כ יתנגד למעבר של בנט לבלפור? זה לא שהפעם האחרונה שגר שם רוה"מ היה לפני עשור, נדמה לי שרק באיזור יולי האחרון התפנו משם הנתניהוז.

אז כדי להגן על ביבי בלפור היה מספיק טוב אבל כדי להגן על בנט לא?

לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

יש מספיק מקורות שהם לא שופרות, אבל עזוב מקורות, יש לך את ראש הממשלה בנט שבעצמו אמר את זה.

איזה אינטרס יש לבנט להגיד אחרת?

גם בהתחלה אגב הוא הפיץ דרך השופרות שלו שהוא יעבור לבלפור רק אחרי שהילדים יסיימו את שנת הלימודים, ואז זה גם לכאורה הסתדר עם הפינוי המאוחר של נתניהוז מבלפור, רק שדבר אחד קרה, והשני לא.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

וזה לא דיון אמיתי כי המבצע האחרון בעזה ומיני אינטיפדה שהיתה כאן היו לפני פחות משנה, כשהם לא היו בשלטון. 

זה נכון ולא נכון, כי הם אמנם לא היו בשלטון, אבל גם ביבי לא ממש.

המו"מ להקמת הממשלה הזו היה במלוא הקיטור, כפי שמעידה ההודעה ששלח בנט בעצמו (קישור למעלה יותר)

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

דיון אמיתי יכול להיות על השאלה האם הם עשו מספיק מאז שנבחרו כדי לטפל בבעיות שירשו. אישית אני לא יודע ואין לי תשובה מספיק טובה. ולמרות חוסר החיבה שלי לשניהם, אני עדיין נותן להם קרדיט כי אני גם לא יודע כמה זמן צריך כדי לתקן נזק שנעשה במשך יותר מעשור, וגם כי אני מבין שהממשלה שלהם היא פסיפס מוזר וככזו היא כנראה יותר מוגבלת ממשלות ה"ימין על מלא" שהיו כאן לפני ולא עשו כלום.

לא רק, אפשר לעשות דיון גם על איזה בעיות חדשות הם יצרו.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

וגם להתמודד עם הקורונה

כאן אני דווקא לא מסכים איתך בכלל.

אם יש דבר אחד שהממשלה הזו בכלל לא עשתה זה להתמודד עם הקורונה, הם דיברו הרבה כאילו הם מתמודדים, אבל במעשים עשו כלום ושום דבר, התנהגו כאילו הקורונה לא קיימת. ממש ממשלת טרנספורטר.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

בנט בעצמו אמר את זה, כשיסיימו לשפץ את המעון הרשמי הוא יעבור. בינתיים הוא צריך לתפקד כראש ממשלה, לא? הוא אמור לגור בלשכה שלו בכנסת?

עוד לא התחילו לשפץ את המעון הרשמי.

אז הוא יכל לגור בו עד שיתחיל השיפוץ.

לפני 58 דקות, Pika007 כתב:

מצד שני, אני לא חושב שאפילו הפלסטינים מספיק חולי נפש כדי לתקוף תחנה גרעינית. 

המטומטמים תוקפים את מעבר ארז - השער היחיד לסחורות שנכנסות אליהם.

אם היה צריך את זה כאנלוגיה זה היה נראה ככה:

Sawing off the branch you are sitting on – Museum of Psychology –  Illustrations about us

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה נכון ולא נכון, כי הם אמנם לא היו בשלטון, אבל גם ביבי לא ממש.

המו"מ להקמת הממשלה הזו היה במלוא הקיטור, כפי שמעידה ההודעה ששלח בנט בעצמו (קישור למעלה יותר)

צודק

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא רק, אפשר לעשות דיון גם על איזה בעיות חדשות הם יצרו.

נכון, בכיף. 

לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

התנהגו כאילו הקורונה לא קיימת

למה ככה? לא טסתי לחו"ל בגללם. יותר מזה?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

למה ככה? לא טסתי לחו"ל בגללם. יותר מזה?!

הם לא מנעו ממך לטוס לחו"ל, רק יצרו את המצב שבו אם אכפת לך מעצמך ומהמשפחה שלך - אתה לא טס (ולא שולח את הילדים למוסדות החינוך)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

עוד לא התחילו לשפץ את המעון הרשמי.

אז הוא יכל לגור בו עד שיתחיל השיפוץ.

לפי מה שהבנתי אמרו לו ש"אוטוטו מתחילים שיפוץ תישאר בבית עד אז", ואז לא התחילו בגלל משרד הביטחון, ופה אני כבר הפסקתי להתעניין.
כל מה שמשרד הביטחון נוגע בו מבחינתי זה זוהמה (אפרופו התוספת לאנשי קבע...). לא יודע מה הסיפור שם, אבל כל העסק עובד מטומטם ממש.
לא חושב שהיה צריך לשים כסף על הבית שלו ברעננה לא 50 מיליון לא 15 מיליון וגם לא מיליון, אבל אני גם לא בטוח כמה זה תלוי בו.
נשאר רק לנחש למה השיפוץ הזה לא קרה מזמן לפני ימי בנט ולמה הוא עדיין לא קורה בימי בנט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...