Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מזכיר שהמשטרה עשתה החודש סימפוזיון שלם מפשיטה על בתים בכפר מסוים, כולל תמונות ווידאוים, סינקים, כל היח"צ

הם לא קיבלו מספיק לייקים ותגובות לסרטונים אז הם לא מוכנים ללכת לתפוס נשקים לא חוקיים ולעצור עבריינים.

לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הממשלה הקודמת לא יכלה לעשות כלום בנוגע לחקירות ליברמן

מה זה שונה מעכשיו? אם הוא חשוד במשהו שיחקרו אותו. 

לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא התחילו השיפוצים בבלפור

בסרטון רואים אותו אומר שיגמרו השיפוצים הוא יעבור לשם. בכל אופן הגענו מ50 מליון ל15 מליון, אולי 12. אתה יודע להעריך כמה מזה סתם בזבוז וכמה באמת נדרש? זה חסוי. 

לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

למה שהשב"כ יתנגד למעבר של בנט לבלפור?

פוחדים ששרה מילכדה את הבית בחומרי נפץ. אין לי מושג אבל כנראה יש סיבה, לא?

לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אין היום בישראל גוף תקשורת שלא משרת אג'נדה זו או אחרת.

לכן כולם שופרות.

מה שהופך את הדרישה שלך לבלתי אפשרית

זה נכון, אבל לזרוק מספר גרנדיוזי ולהגיד יש לי הוכחה כי הקבלן סיפר לשכן זה מפגר במיוחד וצריך לקחת בערבון מוגבל מה שהם אומרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הם לא מנעו ממך לטוס לחו"ל, רק יצרו את המצב שבו אם אכפת לך מעצמך ומהמשפחה שלך - אתה לא טס (ולא שולח את הילדים למוסדות החינוך)

אני לא חושב שהם יצרו את מה שאתה מתאר בחלק השני של המשפט שלך. הם לא יצרו את הקורונה. ובגדול כל טיסה כרגע לחול זה לקיחת סיכון מסוים.

הם לא אסרו עלי לצאת לחול. הם הפכו את זה ללא ריאלי עם ימי הבידוד שנדרשו בחזרה (אני לא בא אליהם בטענות על זה באמת).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

לפי מה שהבנתי אמרו לו ש"אוטוטו מתחילים שיפוץ תישאר בבית עד אז", ואז לא התחילו בגלל משרד הביטחון, ופה אני כבר הפסקתי להתעניין.

זה לא מה שבנט הדליף לשופרות שלו כדי שידליפו החוצה.

הוא הדליף שהמשפחה לא תעבור לבלפור כדי לא לטלטל את הילדים בשביל חודשיים עד סוף שנת הלימודים.

לגבי משרד הביטחון - ההשבתה היא סיפור של השבועיים האחרונים - לא של 7 חודשים. השיפוץ פשוט לא התחיל כי לבנט לא הייתה תוכנית בכלל לעבור לבלפור כמו שטוען בן כספית, אז לא דחוף לעשות שיפוץ בבית שאתה לא מתכנן להיות בו אף פעם, למה? להכין אותו לרוה"מ הבא? (שדיי ברור שזה לא יהיה בנט)

לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

נשאר רק לנחש למה השיפוץ הזה לא קרה מזמן לפני ימי בנט ולמה הוא עדיין לא קורה בימי בנט.

לגבי תקופת נתניהו זה ברור - הם התנגדו לעבור לקיסריה לתקופה בלי שיפוץ שם (כלומר קודם שיפוץ בקיסריה, אז הם יעברו לקיסריה לתקופה, ישפצו את בלפור ויחזרו).

אז הייתה התנגדות משפטית לאותו שיפוץ, במסגרת מו"מ רידדו את תכולות השיפוץ בקיסריה עד שמשפחת נתניהו חזרו בהם - בשביל זה לא היה משתלם להם הפרוצדורה.

עכשיו זה אותו סיפור בדיוק, רק שלבנט לא הייתה כוונה לעבור לבלפור בכלל, ולכן השיפוץ הזה לא התחיל, ומצד שני ההתנגדות המשפטית לשיפוץ בבית הפרטי נעלמה.

ואז לבנט לא משתלם בכלל לעבור לבלפור - הוא מקבל שיפוץ (כולל המרתף, כולל החלפת חתיכות עץ של דק וכו'), ונשאר בבית שלו.

ולכן הוא גם דאג שמנדלבליט ברגע האחרון אישר שהבית ברעננה הוא מעון רשמי.

שזה אגב מעלה עוד עניין של ללכת עם ולהרגיש בלי:

כשרוצים להגביל הפגנות ברעננה, הבית הפרטי ברעננה הוא בית פרטי, לא מעון רשמי - לכו תפגינו מול בלפור (הריק).

כשרוצים שיפוץ לצרכי אבטחה לשהות קבועה של רוה"מ ברעננה, הבית הפרטי ברעננה הופך לפתע למעון רשמי, בהכשר משפטי.

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

הם לא קיבלו מספיק לייקים ותגובות לסרטונים אז הם לא מוכנים ללכת לתפוס נשקים לא חוקיים ולעצור עבריינים.

100K לייקים ואנחנו תופסים את המחבל. ככה?

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

מה זה שונה מעכשיו? אם הוא חשוד במשהו שיחקרו אותו. 

גם עכשיו הממשלה לא יכולה לעשות כמעט כלום בנושא הזה, זה תלוי ברצון של מפכ"ל, מפקד להב 433, פרקליט המדינה והיועמ"ש.

הוא היה חשוד, נעלמו עדים, תחפש מרטין שלאף (ההוא שהוא חבר ממש טוב של ליברמן ושל דרעי בין היתר).

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

בסרטון רואים אותו אומר שיגמרו השיפוצים הוא יעבור לשם. בכל אופן הגענו מ50 מליון ל15 מליון, אולי 12. אתה יודע להעריך כמה מזה סתם בזבוז וכמה באמת נדרש? זה חסוי. 

אף אחד לא באמת יודע, אין שום דיווח כספי, והדבר היחיד שיש זה הדלפות (שהן כנראה מגמתיות).

אל תבנה על זה שייגמרו השיפוצים הוא יעבור לבלפור - אם בזמן השיפוצים ברעננה הוא נשאר ברעננה, ובמקביל לא התחילו בכלל את השיפוצים בבלפור...

אין לבנט שום תוכנית לעבור לבלפור. אל תטעה.

לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

פוחדים ששרה מילכדה את הבית בחומרי נפץ. אין לי מושג אבל כנראה יש סיבה, לא?

כן, קוראים לסיבה הזו רצון (ליתר דיוק חוסר רצון), והרצון הוא של בנט.

הוא לא רצה ולא רוצה לעבור לבלפור בכלל.

בהתחלה חירטט שזה כדי לא להעביר את הילדים מהסביבה שלהם באמצע השנה. שעברה.

אולי באמת חוששים ששרה מילכדה את הבית, לא בטוח שבחומרי נפץ.

לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

זה נכון, אבל לזרוק מספר גרנדיוזי ולהגיד יש לי הוכחה כי הקבלן סיפר לשכן זה מפגר במיוחד וצריך לקחת בערבון מוגבל מה שהם אומרים.

מספרים זה לא רלוונטי כל עוד ממשרד רוה"מ מסרבים לתת פירוט, זה הופך ל-He Said, She Said, לשניהם אינטרסים, מי צודק? כנראה שהאמת באמצע ושניהם עיגלו לצד שנוח להם.

אבל זה סתם הערכה שלי.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא חושב שהם יצרו את מה שאתה מתאר בחלק השני של המשפט שלך. הם לא יצרו את הקורונה. ובגדול כל טיסה כרגע לחול זה לקיחת סיכון מסוים.

הם לא אסרו עלי לצאת לחול. הם הפכו את זה ללא ריאלי עם ימי הבידוד שנדרשו בחזרה (אני לא בא אליהם בטענות על זה באמת).

לא אמרתי שהם יצרו את הקורונה, הם יצרו מציאות שבמסגרתה שליחת הילדים למסגרות, או טיסה לחו"ל, משמעותה באחוזים גבוהים (מאוד) היא להדבק בקורונה.

עובדתית אנחנו מדברים על איזה 70% מהילדים עד גיל 18.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

100K לייקים ואנחנו תופסים את המחבל. ככה?

שט.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כבר מזמן אמרתי שזו משטרת הלייקים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

לא אמרתי שהם יצרו את הקורונה,

ברור שלא. אבל אמרת שהם יצרו את המצב שבו אם איכפת לך מעצמך או המשפחה שלך אתה לא טס לחול (אני לא מתייחס למערכת החינוך כי זה רחוק ממני). הסיכון היחידי בטיסה לחול שאני מצליח לחשוב עליו הוא בהדבקות שם או בטיסה עצמה. את זה הם לא יצרו. אפשר אולי להגיד שהם היו צריכים לסגור את השמים לחלוטין אבל לדעתי זה גם לא היה צעד נכון בהתחשב בנסיבות סביב. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שכחת את התורים העצומים והדחוסים לבדיקות שהיה צריך לפני הטיסה, ואת התורים העצומים והדחוסים יותר לבדיקות לאחר הנחיתה (ששם זה חטא על פשע, דחוסים ביחד מלא אנשים מטיסות שונות ממקומות שונים)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

זה ממש לא נעים לגור בקרבת אישיות מאובטחת.

גנץ, בהיותו "חליפי" אובטח לפי נהלים מחמירים וזה ממש מיטרד לכל הסביבה. 

מכיוון שהרחוב שבו הוא גר הינו חד סיטרי, נחסמה הכניסה בגדרות (בינוי, לא מחסום נייד) עמודים עם אמצעים שונים, מבנה שמירה, וכל זה "רק" בכניסה לרחוב. 

זה נאיבי לחשוב ש"שיפוץ" על פי נהלי האבטחה של ימינו לא שווה ערך לבניית בית כמעט. כל מיני מיסתורים למניעת צפיה אל עבר הבית וכל שאר ה"דראק" שכרוך בזה. 

להבדיל מהמצב שהמאובטח הוא "רק שר" ואז הטקס והמטרד הופכים ליותר נסבלים. 

אז אם, החלפת הדק אצל בנט צורמת למישהו בגלל צורך כלשהו לשים משהו בשטח החצר. לך תעבור לגור לידו ותהנה מהשיפוץ גם.

ואין קשר לפוליטיקה או איזה צד "שווה" יותר. 

השכנים של רגב לא "סובלים" וגם לא אלו של שאר בכירי המערכת שגרים בסביבה. 

ואם מאבטח שואל אותך משהו בזמן הטיול עם הכלב, זה הטירדה הקטנה ביותר מאשר כל המחאות סביב האזור. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לגבי משרד הביטחון - ההשבתה היא סיפור של השבועיים האחרונים - לא של 7 חודשים. השיפוץ פשוט לא התחיל כי לבנט לא הייתה תוכנית בכלל לעבור לבלפור כמו שטוען בן כספית, אז לא דחוף לעשות שיפוץ בבית שאתה לא מתכנן להיות בו אף פעם, למה? להכין אותו לרוה"מ הבא? (שדיי ברור שזה לא יהיה בנט)

הטיעון הזה שלך קצת לא ברור.
המעון הרישמי צריך לעבור שיפוץ. זה מה שטוענים כל הגורמים. כדי לבצע את השיפוץ צריך שהבית יהיה ריק.
מה זה משנה אם ראש הממשלה יכנס אליו בעוד שנה או בעוד שנתיים? מה זה משנה זהות ראש הממשלה?
מה כל ראש ממשלה שמגיע שמים לו טפטים חדשים על כל הקירות בצבע שיתאים למצב הרוח שלו?
כל ראש ממשלה חדש שמגיע מחליפים בשבילו את כל הריהוט?
כל ראש ממשלה חדש שמגיע מקבל מטבח חדש?
השיפוץ בעוד שנה יהיה יותר זול? בינתיים מחיר חומרי הגלם רק עלה.

בקיצור מה זה משנה אם בנט יהיה הראשון שיכנס לשם או לא? למה דוחים את השיפוץ? 

יגיע ראש ממשלה אחר? במקרה הגרוע יחליפו לו את המזרן כי הוא אוהב מזרן קשה ובנט אהב רך וזהו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אה כן, לא התייחסתי לזה. לא נראה לי שזה מה שעשה את ההבדל באמת

עושה עושה, מספיק עושה כדי שהחליטו להוסיף בדיקה יומיים אחרי הנחיתה ו-5 ימים אחרי הנחיתה וכו'.

לפני כשעה, zaf כתב:

מכיוון שהרחוב שבו הוא גר הינו חד סיטרי, נחסמה הכניסה בגדרות (בינוי, לא מחסום נייד) עמודים עם אמצעים שונים, מבנה שמירה, וכל זה "רק" בכניסה לרחוב. 

זה נאיבי לחשוב ש"שיפוץ" על פי נהלי האבטחה של ימינו לא שווה ערך לבניית בית כמעט. כל מיני מיסתורים למניעת צפיה אל עבר הבית וכל שאר ה"דראק" שכרוך בזה. 

שכחת לציין שגם אחרי שהוא כבר לא חליפי, לא הסירו שום דבר, רק הורידו את השומרים בכניסה לרחוב, והשאירו את השער והמחסומים פתוחים.

זה אגב לא רחוב חד סטרי - אלא רחוב ללא מוצא.

לפני כשעה, zaf כתב:

אז אם, החלפת הדק אצל בנט צורמת למישהו בגלל צורך כלשהו לשים משהו בשטח החצר. לך תעבור לגור לידו ותהנה מהשיפוץ גם.

לא שמים דק בשביל שיסתיר משהו, מה גם שהדק היה קיים, רק הוחלפו מתוכו לוחות להבנתי.

זה נקרא להעמיס הוצאה פרטית על הציבורית, דיי דומה למה שטענו נגד שרה בנושא הכביסות.

לפני 42 דקות, farkash7 כתב:

הטיעון הזה שלך קצת לא ברור.

אז בוא נעבור לאט לאט

המעון הרישמי צריך לעבור שיפוץ. זה מה שטוענים כל הגורמים. כדי לבצע את השיפוץ צריך שהבית יהיה ריק.

נכון, זה גם לא חדש.

מה זה משנה אם ראש הממשלה יכנס אליו בעוד שנה או בעוד שנתיים? מה זה משנה זהות ראש הממשלה?

זה משנה מאוד, החיים של השכנים של ביבי בקיסריה (בזמן כהונתו) הופרעו, אבל קצת (יחסית כן?)

החיים של השכנים של בנט ברעננה עכשיו, הופרעו, אבל מאוד.

כי מה קרה? הם היו שכנים של איזה יזם הייטקס, מיליונר, ומקסימום שר ביטחון (הפרעה, אבל קצת, בעיקר סביב היציאה והכניסה שלו הביתה).

פתאום הלכו והביאו את האישיות הכי מאובטחת במדינה, לשכונה ברעננה, שלא תוכננה לזה, לא ציפתה לזה, ולא רצתה את זה.

תגיד שזה דומה לשכנים של בלפור - אבל בלפור במקומו (לא משנה מי רוה"מ שנמצא בפנים) עם סידורי האבטחה, התחבורה וכו', כבר 30 שנה (כמעט).

מה כל ראש ממשלה שמגיע שמים לו טפטים חדשים על כל הקירות בצבע שיתאים למצב הרוח שלו?
כל ראש ממשלה חדש שמגיע מחליפים בשבילו את כל הריהוט?
כל ראש ממשלה חדש שמגיע מקבל מטבח חדש?

להבנתי לא בוצע שיפוץ מעולם, כמעט 30 שנה.

ולא צריך להחליף עבור כל ראש ממשלה (יש מדינות שעושות את זה, מיותר לחלוטין, בטח באיכות הציוד שקונים על חשבוננו).

השיפוץ בעוד שנה יהיה יותר זול? בינתיים מחיר חומרי הגלם רק עלה.

לא, אבל לא הבנת את הפואנטה.

בנט לא מתכוון לעבור לבלפור, ולכן מתי יקרה השיפוץ מעניין לו את הישבן, הוא הרי ככה או ככה לא יהנה ממנו.

ולכן לא היה לחץ להתחיל את השיפוץ בבלפור באוגוסט 2021, ואין מצידו לחץ להתחיל את השיפוץ בבלפור במרץ 2022.

בקיצור מה זה משנה אם בנט יהיה הראשון שיכנס לשם או לא? למה דוחים את השיפוץ? 

זה לגמרי לא משנה, ולכן השאלה למה דוחים את השיפוץ? כי אפשר, כי זה לא דחוף לאף אחד, וכי גם ככה עושים את השיפוץ כדי שרעננה תתאים להיות מעון רשמי.

יגיע ראש ממשלה אחר? במקרה הגרוע יחליפו לו את המזרן כי הוא אוהב מזרן קשה ובנט אהב רך וזהו.

לא הבנת את הפואנטה ולכן אתה שואל את השאלה הזו. זה לא רלוונטי בעליל.

בהתחשב בכך שבנט לא מתכוון "להנות" מפירות השיפוץ, אף אחד לא לוחץ שהוא יתחיל בכלל, מבחינתו היה דחוף שיתחיל השיפוץ ברעננה (והתחיל).

אז בנט חושב לעצמו (וגם אנשי לשכתו) - אם הוא לא מתכוון להיות בבלפור בכלל אף פעם, אז מה הלחץ להתחיל את השיפוץ? שזו תהיה בעיה של רוה"מ הבא (לפיד או מישהו אחר), מבחינתם זה בזבוז אנרגיה על משהו שלא מעניין את הבוס.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

מצד שני, אני לא חושב שאפילו הפלסטינים מספיק חולי נפש כדי לתקוף תחנה גרעינית. 

…או ללבוש חגורת נפץ וללכת להתפוצץ בהתנדבות

🤔

פורסם

לכן אני טוען שצריך למקם את זה קרוב לרצועה. תקיפה של כור גרעיני "ליד הבית" פשוט תהווה איום של משבר קטסטרופלי בעזה, כזה שיגרום לכל המבצעים הצבאיים להיראות כמו בדיחה.

אני בספק שהם חסרי שפיות ברמה כזו.

פורסם

מעבר לזה שהעולם המערבי צריך ללמוד להפסיק לשפוט מניעים של מוסלמים לפי ההיגיון שלו - לא צריכים שכולם חסרי שפיות, מספיק כמה שיצליחו להוציא פיגוע כזה.

• תוכן חדש...