Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לדעתימעם האירנים צריך לעבוד עם משוואה אחרת חיסול בכירים ותשתיות צבאיות לא ממש מרגשות אותם.

צריך לעשות פעילות תג מחיר כלכלית שהם יבינו שכל סבב איתנו נפגעות תשתיות של 10 מליארד דולר הם יחשבו פעמיים

גם משטר טרור צריך כסף בכדי לשרוד.

כמו הגשר שהופצץ בסוף הסבב הקודם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, Supertigre כתב:

"חוק יסוד לימוד תורה" .... באמת שכל מי שמצביע לממשלה הזו הוא בוגד. 

ברו לפחות נגלח מהם 5 שנים שהם מתבטלים בישיבות הללו. עכשיו הם עד גיל 26.

נראה לי סמוטריץ ניסה להוריד ל24 או 21 אבל הם החזירו את זה ל26.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

צריך לעשות פעילות תג מחיר כלכלית שהם יבינו שכל סבב איתנו נפגעות תשתיות של 10 מליארד דולר הם יחשבו פעמיים

אתה לא יכול לעשות את זה, כי אתה גם ככה שנוא על העולם, ואם בגללך הם יתקפו תשתיות שידפקו עוד יותר את שאר המדינות... אתה תחטוף עוד יותר. זה בדיוק האיום של איראן

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מוסר לסוכן האיראני שנמצא בינינו, מקווה שתקבל כלא לכל החיים. מה הפורום הזה קשור למלחמה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@David32צהל ממשיך לתקוף בלבנון ולהרוס תשתיות.

מי ניצח בצ'יקן?

לפני 12 שעות, Supertigre כתב:

"חוק יסוד לימוד תורה" .... באמת שכל מי שמצביע לממשלה הזו הוא בוגד. 

+100.

אגב ה"אהבה" שלי לאנשי תקשורת ישראלים שהפכו לבוגדים בינלאומיים:

ברק רביד שוב טען שטראמפ לא נותן לנו לתקוף שעות לפני התקיפה, ורונן ברגמן מפרסם טור דעה להחלשת המורל בYnet שמנסה להציג את איראן כמנצחת המוחלטת, למרות שכמו שרשמתי לדוד אפשר להבין מי ניצח בצ'יקן.

בוגדים בעם שלהם בשביל כסף.

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני אמרתי שלא היה פה משחק בצ'יקן

הם ניצחו.

התקשרו ואמרו לך להפסיק, מה לא ברור. 

ואתה לא תוקף בביירות, שזה בבירור מה שהדליק אותם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

ברק רביד שוב טען שטראמפ לא נותן לנו לתקוף שעות לפני התקיפה, ורונן ברגמן מפרסם טור דעה

אני אופטימי ואני מאמין שיום אחד יקרה נס ולא תיכנע לצורך הכפייתי שלך לאזן, בכל פעם שאתה כותב משהו נגד קואליציית הימין. אבל היום הוא לא היום הזה.

וכמובן שלהגדיר ״בוגדים״ עיתונאים שמפרסמים טור דיעה או ידיעה, זה טרלול פאשיסטי. אבל התרגלנו לזה, לצערי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הדיבור היה על עצירת התקיפות בלבנון.

ברגעים אלה צור מופצצת מהאוויר. יש הרוגים.

אתמול אחרי הפצצה באיראן, היו חיסולים בלבנון כרגיל.

כלומר, ישראל הוכיחה שהתנאים שאיראן מציבה "משוואות" מעניינים לה את הביצה. זה טוב. בהיבט הזה ישראל נצחה.

מצד שני, אפשר גם לומר שהאיראנים ניצחו כי הם הצליחו לרתום את אמריקה לטובתם. זה רע.

אני לא חושב שאפשר להגיע לניצחון כל עוד ארה"ב רואה בהם שלטון לגיטימי, כשאנחנו בתפקיד ה enforcer של ארה"ב באזור ולא מדינה עם הנהגה עצמאית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, פינדר כתב:

וכמובן שלהגדיר ״בוגדים״ עיתונאים שמפרסמים טור דיעה או ידיעה, זה טרלול פאשיסטי. אבל התרגלנו לזה, לצערי.

רצים ל"פשיסטי" כשאין מה להגיב.

שים לב שלא כתבתי כלום נגד כתבים שמייצגים את השמאל כל עוד הם לא מנסים לקצור כספים על חשבון אזרחי ישראל, כולל כאלה כמו בן כספית או דרוקר שהם לא בדיוק ימנים.

ברגמן ורביד עובדים בלעשות לנו רע.

וכמובן כתבי "הארץ" שאתה לא יודע לאיזה ארץ הם מתכוונים.

לפני 8 דקות, David32 כתב:

התקשרו ואמרו לך להפסיק, מה לא ברור. 

ברור. הם התקשרו לזמיר.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

ברגמן ורביד עובדים בלעשות לנו רע.

רביד מוסר ידיעות שהוא מקבל ישירות מטראמפ או הלשכה שלו. האם יכול להיות שהם מטעים אותו בכוונה, או שמשנים את דעתם אחרי שדיברו איתו? בוודאי. אם תשים לב הוא תמיד מדווח, ש״כך נאמר לו מ..״.

כל עוד הוא לא משקר, הוא פשוט עושה את העבודה שלו.

image.thumb.png.3b2e38bc69350106e65a103ba943128d.png

ברגמן כתב טור דיעה שאתה יכול להסכים או לא להסכים איתו. זה מה שזה, דיעה.

להגדיר אותם בוגדים, זה פשוט לטעון שעיתונאים צריכים להיות תועמלני דיעה של הממשלה. זה מאפיין של הרבה משטרים, אף אחד מהם לא דמוקרטי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...