Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

(שלדברי ברווז נגרמה מהטחה לכביש וגם כאן השאלה אם הוטחה במתכוון, נדחפה ונפלה ומה בדיוק קרה).

לא לדבריי- לפי מה שקראתי. להלן:

image.thumb.png.763f5b013adbde39097e54a01ddad914.png

לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אני יודע. זה בסיג׳ רק אם זה מיוצר במחוז באסיג׳סטן באיראן.

:rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בוטלה אז כנראה בצדק, לא?

אם היה לנו בסיג', לא היו מרשיעים ומבטלים. גם לא היה מי שיתלונן כי הם היו מתים, בגלל שלא היו זורקים עליהם רימוני הלם אלא יורים בהם ללא הבחנה. ממש כמו במחוז באסיג'סטאן, אבל לא במחוז ת"א.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניהלנו כבר את השיחה הזו, כדאי שתחזור ותקרא את החלק הרלוונטי בשרשור.

מכיר את השלטים הירוקים שיש בצדי הדרכים עם שמות של מקומות ומספרים לידם?

אז דמיין שכתוב שם:

באסיג׳ - ארבע שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע, נאום זיהוי התהליכים המפורסם של יאיר גולן, שאני מאד מעריך את תרומתו למדינה ולעם שלנו, היה אי שם ב2016. אנחנו 10 שנים אחרי ועדיין אין לנו פה באסיג', לא פלוגות אס אס, מדים חומים, מחנות ריכוז לסמולנים וערבים או לא יודע מה חשבו שיהיה פה.

יש ממשלה גרועה וכמה ערסים שמקבלים יחס מועדף. זה הכל.

המשטרה היתה דפוקה ולא הכי מקצועית והיא תמשיך להיות ככה. זה הכל.

פרופורציות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אם בוטלה אז כנראה בצדק, לא?

אם היה לנו בסיג', לא היו מרשיעים ומבטלים. גם לא היה מי שיתלונן כי הם היו מתים, בגלל שלא היו זורקים עליהם רימוני הלם אלא יורים בהם ללא הבחנה. ממש כמו במחוז באסיג'סטאן, אבל לא במחוז ת"א.

אתה טוען שעדיין אין.

אני טוען שזה בהתהוות ויש כבר אנשים בערוץ השנאה וההסתה שכבר בונים להם את המטרות האזרחיות ( כבר שלחתי את זה לפני כמה פוסטים).

אלה האנשים שכבר מכשירים את הקרקע וגם אם זה יהיה רק קומץ מהצד הימני, כשהמשטרה בצד שלהם הקומץ מקבל כוח משמעותי.

מה שרואים עכשיו זה ניסוי כלים.

Screenshot_20260321_081958_Facebook.jpg

Screenshot_20260321_083945_Facebook.jpg

• אהבתי 1
פורסם

"רצון העם".

You keep using that word. I'm not sure it means what you think it means....

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו 10 שנים אחרי ועדיין אין לנו פה באסיג', לא פלוגות אס אס, מדים חומים, מחנות ריכוז לסמולנים וערבים או לא יודע מה חשבו שיהיה פה.

גם לא יהיה, כי ברגע שיקום מחנה כזה תתחיל תעשיית הברחות של האחיין של הבנדוד של זיני.

אנחנו לא-מי-יודע-מה מוצלחים בעבודות מסודרות 😁

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

מדים חומים

?

בצלאל סמוטריץ' כתב היום ציוץ מכוער נגד גדי אייזנקוט. המשתמט שנעצר עם חביות  דלק בדרכו להבעיר את המדינה, אומר לרמטכ״ל לשעבר, שתרם 41 משנותיו, שהוא צריך  “להתכסות בדום שתיקה, להצטער, להתבייש, לבקש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

בצלאל סמוטריץ' כתב היום ציוץ מכוער נגד גדי אייזנקוט. המשתמט שנעצר עם חביות  דלק בדרכו להבעיר את המדינה, אומר לרמטכ״ל לשעבר, שתרם 41 משנותיו, שהוא צריך  “להתכסות בדום שתיקה, להצטער, להתבייש, לבקש

מדים חומים שכל מחבל שלא חוסל צריך ללבוש, מה הבעיה פה?

לפני 12 דקות, asix כתב:

אתה טוען שעדיין אין.

אני טוען שזה בהתהוות ויש כבר אנשים בערוץ השנאה וההסתה שכבר בונים להם את המטרות האזרחיות

אם צריך ליצנים שיכתבו כל היום פוסטים מפגרים ברשתות חברתיות אז אין, לא?

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו 10 שנים אחרי ועדיין אין לנו פה באסיג', לא פלוגות אס אס, מדים חומים, מחנות ריכוז לסמולנים וערבים או לא יודע מה חשבו שיהיה פה.

רמת החופש והדמוקרטיה הידרדרה פה מאוד ב10 השנים האלו.

מה שקורה ביו״ש כבר כל כך קיצוני, עד שאפילו עמית סגל לא יכול להתעלם מזה.

אז לא, אנחנו לא אירן ולא גרמנייה הנאצית ולא ברה״מ הקומוניסטית. אם זה מה שעושה לך טוב, שיהיה לך בהצלחה.

אני מניח גם שלא נגיע להיות חיקוי מדוייק של אף אחת מהן. המשטר פה שם לו כמודל, את הונגריה. בשבילי זה מספיק גרוע.

יאיר גולן זיהה תהליכים וצדק.

עדכון לגבי העצורים מאתמול.

כנראה שהם ממש מסוכנים.

image.thumb.png.b34585a6c6573782ff308df6e4bd5edc.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מתווכח איתך שיש בעיות אבל כשאתה קורא לזה נאצים, באסיג' וכל מיני דברים כאלה אתה רק מגחיך את זה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 49 דקות, SlowRide כתב:

אני לא מתווכח איתך שיש בעיות אבל כשאתה קורא לזה נאצים, באסיג' וכל מיני דברים כאלה אתה רק מגחיך את זה.

בול.

והבעיה שאנשים לא מבינים כמה מגוכחים הם נשמעים.

לפני כשעה, פינדר כתב:

רמת החופש והדמוקרטיה הידרדרה פה מאוד ב10 השנים האלו.

מה שקורה ביו״ש כבר כל כך קיצוני, עד שאפילו עמית סגל לא יכול להתעלם מזה.

אז לא, אנחנו לא אירן ולא גרמנייה הנאצית ולא ברה״מ הקומוניסטית. אם זה מה שעושה לך טוב, שיהיה לך בהצלחה.

אני מניח גם שלא נגיע להיות חיקוי מדוייק של אף אחת מהן. המשטר פה שם לו כמודל, את הונגריה. בשבילי זה מספיק גרוע.

יאיר גולן זיהה תהליכים וצדק.

עדכון לגבי העצורים מאתמול.

כנראה שהם ממש מסוכנים.

image.thumb.png.b34585a6c6573782ff308df6e4bd5edc.png

ביום שתראה לי מישהו מהתקשורת הגרמנית של שדיבר נגד היטלר או מישהו מאיראן שיפרסם בתקשורת קריאה להפסיק לירות על אזרחים בישראל ולא יתלו אותו תשווה אותנו אליו.

בינתיים כמן שציינו פה עברו 10 שנים  מהנאום של גולן וההפגנות נגד הממשלה רק מתרחבות, אתה יוצא פה בדיחה כמו מרדכי דוד.

שחרר גבר.

• רעיון גרוע 1
פורסם

לא מגוכך ולא בטיח, אתה פשוט מעדיף להיות שלושת הקופים. העבודה שהיא שהתהליכים האלו קיימים ולמעשה אנחנו בנקודת רתיחה שאם יהיה איזה משבר מסוים הכל יתפרץ. אם אחרי ה-7 לא רק שכלום לא השתנה אלא הפך לגרוע יותר, זה רק אומר שאנחנו ממש בדרך לשם. 

זה מזכיר לי את עמית סגל האפס המאופס המשיחי שבציניות האופיינית שלו תמיד שואל "נו, אנחנו כבר דיקטטורה" אז הנה, זה שביבי הגיש ערעור על היועצת המשפטית של ועדת הבחירות המרכזית זה מהספר של אורבן וכל דיקטטור ממוצע, רימו את הבחירות ואנחנו לא נקבל אותם. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

וההפגנות נגד הממשלה רק מתרחבות

הן לא. הן הצטמצמו וכמעט נעלמו, מאז ה7.10. גם בהפגנות למען החטופים, הקפידו לבדל אותן מהפגנות נגד הממשלה.

בדירוג העולמי, ישראל ירדה מדמוקרטיה ליברלית לדמוקרטיה אלקטורלית.

אלימות משטרתית נגד מפגינים הולכת ועולה. כולל מעצרי שווא והארכות מעצר נטולות סיבה.

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

ביום שתראה לי מישהו מהתקשורת הגרמנית של שדיבר נגד היטלר או מישהו מאיראן שיפרסם בתקשורת קריאה להפסיק לירות על אזרחים בישראל ולא יתלו אותו תשווה אותנו אליו.

כתבתי כבר בפירוש שאנחנו לא הולכים להיות חיקוי מדוייק לא של גרמניה הנאצית ולא של אירן השיעית.

ראש הממשלה מזיל ריר על המודל ההונגרי. אולי מבחינתך זה מודל ראוי, כי זה בסך הכל ״הרוב קובע״, מבחינתי לא.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, madmaxx כתב:

העבודה שהיא שהתהליכים האלו קיימים ולמעשה אנחנו בנקודת רתיחה שאם יהיה איזה משבר מסוים הכל יתפרץ

אתה יודע מה אומרים על זה, בחדשות כל יום מגיע סוף העולם.

• תוכן חדש...