Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפשות, אומץ, תקראו לזה איך שתרצו. אבל לבן אדם יש ב**צים.
מה לא עושים בשביל סרטון.

• מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 21 שעות, madmaxx כתב:

אני די בספק שהוא לא התחיל כבר לייצר רקטות בעיר עזה שבתכלס נותרה די שלמה, אולי מהסוג הפשוט יותר אבל הוא ממש לא צריך יותר מזה, טווח שדרות/עוטף זה מספיק לו. מתי הוא ישתמש? ניחוש שלי זה ברגע שייכנס לשם כוח זר. הוא לא צריך לירות עשרות רקטות ביום, למעשה עדיף לו שלא, מספיקה אחת, יום כן יום לא. על רקטה אחת יפרקו את ההסכם? ישראל תוכל להגיב כאשר יש שם כוח זר? יספרו לנו שזה "ארגון סורר"? 

אני מחובר לערוץ ווצאפ של צופר-צבע אדום. עוד לפני המלחמה פה ושם ראיתי התראות של צבע אדום בעוטף עזה. 

Screenshot_20260314_225142_WhatsApp.jpg

בתאריך 13.3.2026 בשעה 17:34, Night Driver כתב:

בעוטף לפחות היה גם גן עדן. בשדרות היה רק גיהנום.

העניין מה אחוז הפוסט טראומטיים בשדרות לפני ה 7.10.

עם כל הכבוד זה מיעוט של המיעוט 

פורסם

יש סיבה שכלי התקשורת ממהרים לפרסם שמלאי המיירטים שלנו אוזל? גם אם זה נכון וגם לא, מה הרציונל? קטליזטור לסיום הסבב הנוכחי? 

פורסם

היתה לי שיחה עם מישהו ודיברנו על הפעם ההיא שביידן ביטל משלוחי נשק והיו צריכים למצוא פתרונות על מנת לספק תחמושת לחיילים.

רק אומר שהיתה לנו גישה בסבב האחרון בלבנון לכמות סבבה של תחמושת ונשקים שיכלו לשמש אותנו אבל החליטו לפוצץ.

כנ"ל בעזה אני מאמין שיכולנו לקחת את השלל ולהשתמש בו, לכל הפחות להשמיש חלק לדברים אחרים. שמעתי מספיק סיפורים על היכולות שצמחו בשנתיים האחרונות לגבי שימוש בתחמושת, נשקים וכו' לדברים שהם לא יועדו מלכתחילה לשם כך..

כאמור בסבב הזה אני מצפה שיעשו שימוש רב ביחידות השלל שיש לצה"ל.

וכן אני יודע שזה לא היה מספיק לכל היחידות הלוחמות אבל כן צריך לתת כלים ויכולות ליחידות השונות על מנת לספק מענה מסוים בשביל שלא נתקע בלי מלאי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

יש סיבה שכלי התקשורת ממהרים לפרסם שמלאי המיירטים שלנו אוזל? גם אם זה נכון וגם לא, מה הרציונל? קטליזטור לסיום הסבב הנוכחי? 

מפרסמים כל כך הרבה דברים סתם ככה שאי אפשר לדעת מה נכון ומה לא.

העיקר שאנשים ילחצו על הכתבה.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, ALÞћÃ כתב:

הפרסום המקורי בכלל אמריקאי.

ותאמין לי שחיזבאללה והפרסים יודעים את זה עוד הרבה לפני שאפילו האמריקאים פרסמו.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אורית סטרוק היא אישה מסוכנת וקיצונית. ואולי היא אחד הגורמים למצב שאליו הגיעה הבת שלה. אבל ממש ממש מאכזבים אותי כל אלו שחוגגים על התאבדות של מישהי שהיתה כמעט בוודאות (אני לא מאבחן מוסמך) חולת נפש.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אורית סטרוק היא אישה מסוכנת וקיצונית. ואולי היא אחד הגורמים למצב שאליו הגיעה הבת שלה. אבל ממש ממש מאכזבים אותי כל אלו שחוגגים על התאבדות של מישהי שהיתה כמעט בוודאות (אני לא מאבחן מוסמך) חולת נפש.

היא צריכה להיחקר על החשדות אבל זה לא קשור לאסון שנפל עליהם.

לא משנה אם היתה חולת נפש, נכנסה למצוקה בגלל ההתעללות או כל סיבה אחרת. לא מאחל לאף משפחה להתמודד עם זה וזה לא משנה מה דיעותיהם ומה אני חושב עליהם. יש דברים מעבר לכל מחלוקת.

• אהבתי 1

פורסם

יש יותר מדי דמויות בולטות, שמצטטים קונספירציות על טקסים של התעללות מינית ושהיא חוסלה ולא התאבדה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תחקרו את החשדות. אלה דברים נפרדים.

ובוא נגיד שהיא חוסלה כדי להשתיק אותה (תיאוריה הזויה שאני בטוח שאין לה קשר למציאות אבל נניח). יש עדיין מעגל גדול של אנשים שלא היו מעורבים בחיסול ונפגעים קשות מסה (אחים/אחיות/בני דוגדים/חברים וכו').

פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

לא משנה אם היתה חולת נפש, נכנסה למצוקה בגלל ההתעללות או כל סיבה אחרת. לא מאחל לאף משפחה להתמודד עם זה וזה לא משנה מה דיעותיהם ומה אני חושב עליהם. יש דברים מעבר לכל מחלוקת.

רק למכונת הרעל מותר. זה מה שאתה אומר? 

כי קצת מוזר לי שאדם שזורק ארס ורפש לכל כיוון אפשרי בא בטענות כשהוא שומע תגובות נבזיות. 

נעזוב לרגע את העובדה שאני מסכים אתך פה ופשוט, לא. יש דברים שלא ראוי לעשות. כמו שאמרת, מעבר לכל מחלוקת. 

אני פשוט מנסה להבין איך זה עובד כל הסיפור הזה. 

כאילו, אם לא "יציבו מראה" מול מכונת הרעל. איך היא תתחיל לגמגם ולעצור? 

למה רק לאנשים מסויימים צריך להיות ברקסים?

אם לא ניתן להילחם באש עם מים, לא צריך להתחיל להילחם באש בחזרה? גם שריפות אפשר לכבות עם פיצוץ, אתה יודע (שיטה אמיתית, הפיצוץ גונב את כל החמצן בסביבה ומחניק את האש כמעט מיד).

פתאום כשזה בחצר האחורית של מכונת הרעל, רעל זה פויה. מעניין. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

רק למכונת הרעל מותר. זה מה שאתה אומר? 

כי קצת מוזר לי שאדם שזורק ארס ורפש לכל כיוון אפשרי בא בטענות כשהוא שומע תגובות נבזיות. 

אני לא מוכן להיות כמוהם.

אני בהחלט אלחם בהם אבל יש לי גם קוים אדומים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר להילחם ברעל עם רעל.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מישהו ניסה???

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...