Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

איזה פחד!

על "משפחתו" של רונן בר אתה גם רוצה לעשות תחקיר?   כי אם מה שכתוב למטה נכון, אפילו חלקית (ובדקתי, לפחות חלקית זה באמת נכון), אז זה מפחיד לא פחות ממשפחת זיני המשיחיסטיים.

אגב, אשתו של בר חגגה במסיבת יום הולדת "נוצצת" בסוף 2024, כשעוד חטופים רבים היו שבויים בעזה. זה לא הפריע לתקשורת לצאת בסט כתבות מפרגנות. לא שמעתי את מפגיני קפלן, אלו שמבחינתם אבנר נתניהו לא זכאי להתחתן בזמן מלחמה, מוציאים מילה.

אז אם כבר מדברים על סיקור אוהד...

Screenshot_20260130-093224_Instagram.jpg

דוד זיני הוא כמו השחורים בארה"ב בשנות ה-60 - הוא חייב להיות מושלם. או ואבוי אם ימצאו אפילו משהו קטן, איזו טעות זניחה ולא חשובה, כדי לטעון שהוא לא מתאים.

בהתחלה ניסיתם לתקוף אותו מקצועית וערכית או מוסרית, אבל לא מצאתם כלום ושום דבר, אחרי זה עברתם לטקטיקה הידועה של הלשעברים שמגישים מסמכים "מסווגים", שהתבררו כאוסף של רכילות.

אחרי שגם זה לא הצליח, עכשיו אתם מנסים להפיל אותו דרך משפחתו.

אז כמו עם חרטא-גייט, שהתחיל כפרשה בטחונית חמורה ו"בגידה", והסתיים בכלום ושום דבר מבחינת נתניהו, כך גם עם זיני - כל הפרשה הבטחונית וכל ההפחדות בסוף יביאו לכלום ושום דבר מבחינת משפחתו, להערכתי.

אם זה נכון, אין פה כלום. באמת.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

נהגי משאיות ערבים זה לא אחים של ראש השבכ.

חיילים שמבריחים ומוכרים שיט לעזתים בזמן מלחמה צריכים לשבת בכלא. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, garicho כתב:

אם זה נכון, אין פה כלום. באמת.

התבלבלת. בטח התכוונת להגיב לזה, נכון?

לפני שעתיים, פינדר כתב:

סך הכל שלושה אחים לבית זיני:

- אחד איש סודו של המיליארדר פאליק

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

אם ראש השב"כ קשור לגורם שמקדם סרבנות

איזה סרבנות?

, ושפועל להפיל ממשלה שנבחרה בבחירות דמוקרטיות,

כמו שנתניהו פעל להפיל את ממשלת בנט, שנבחרה בבחירות דמוקרטיות. 

ואשתו היא פעילת שמאל קיצוני, לכאורה, אז כן, זה מאוד מסוכן.

מי קבע ששמאלנות מסוכנת, חוץ מההגדרה הפרטית של נתניהו - שכל מי שאינו תומך בו הוא ״שמאל״?

אתה לא רוצה ראש משטרה חשאית שכל הסביבה שלו מאוד מוטה פוליטית.

משטרת בן גביר?

אבל מי יותר או פחות מסוכן זה לא הנקודה. הנקודה היא שכשזה זיני, אז פתאום גם המשפחה שלו צריכים להיות טהורים, ויש עיסוק אובססיבי בהם, בעוד שהמשפחה של בר הם מגניבים כאלו, שחוגגים במסיבות נוצצות על רופטופ עם נוף לים.

עיסוק אובססיבי? יש חשדות חמורים נגד אחיו. עקרונית זה לא אמור להשפיע על תפקודו. אבל אם האח הוא מושא לחקירת שב״כ יש כבר בעיה של ניגוד עניינים.

אפילו לא הוחלט אם להגיש נגדו כתב אישום, אבל כבר החליטו פה שהוא מעורב בפרשה בטחונית חמורה.

שלא לדבר על "סחורות" - חוץ מהדלפות, מישהו יודע בדיוק ובודאות מה הוברח?

אם זה סיגריות, אז זה פרשה "בטחונית"?

אספקת ציוד לאוייב היא בהכרח עניין ביטחוני. בוודאי ציוד עם פוטנציאל להיות מנוצל לצרכים צבאיים. בינתיים הפרשה פתוחה וחזקת החפות וכו׳ - אבל, בוא, לא נהיה תמימים.

ואני אגלה לך עוד משהו - הברחות תמיד היו ותמיד יהיו, לצערנו, החל מנהגים ערבים שמבריחים סיגריות ועוד דברים יותר "כבדים", חיילים שעושים את זה, ועוד ועוד.

זה לא מפחית מחומר החשדות נגד זיני האח. 

לדעתי, לפחות במקרה של אח של זיני, לקחו פה משהו שהוא נפוץ וקורה, ושהצבא או מדינה מאפשרים אותו על ידי חוסר פיקוח או עצימת עיניים, וניצלו את ההזדמנות כדי לנסות לפגוע בזיני.

ולדעתי 2, מבחינת אח של זיני, יתגלה שאין כלום ושום דבר בטחוני. המקסימום שיאשימו אותו זה "רשלנות" או משהו בסגנון.

סרבנות, פגיעה בכשירות הצבא, הסתה, ניסיון הפיכה. להמשיך?

גם פורום קהלת זה מקור חוקי. תרצה שכל ראשי מערכת הבטחון ילכו לעשות אצלם "התמחות", או יקבלו מהם איזשהם הטבות?

כמובן כמובן. רק במקרה היא הבת זוג של, והחברה של, והבת של, שהם כולם ממש במקרה איכשהו קשורים לקפלן.

ו…. קפלן? 99% מהם יותר ציוניים מה״שותפים הטבעיים״

הוא הביא את זה בהקשר של הסימים, למקרה ולא הבנת. אין לי מושג אם יש פה בכלל איזשהו קייס, אבל זה רק דוגמה איך אפשר למצוא נושא ל"תחקיר". בדיוק כמו שאצלכם אוהבים לעשות, תחקיר על כל פלוץ.

מה הקשר לסימים? בישראל אין מניעה חוקית למכור סימים אנונימיים לכל דורש. באירופה יש (או היתה) דירקטיבה שדרשה רישום בעלות על כל סים. הישראל לא. באותו היגיון מנכ״ל טויוטה אחראי למכירת הטנדרים יד איקס אפסילון לחמאס.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@gadik6 

במדינה דמוקרטית מותר לאזרח להביע את דעתו נגד מנשלה נבחרת.

מותר לו לא להתנדב.

מותר לו ללמוד באוניברסיטה מוכרת שכותם רוצים ללמוד בה גם עם מלגה חוקית מגוף חוקי אפילו אםאתה לא אוהב אותו.

מותר לו לבחור את החברים שלו.

אבל מה שאסור לו זה להברחיח סחורות

ולהעביד ציוד לישות עויינת תוך כדי מלחמה בה גם אם זה רק סיגריות.

ועכשיו אשמח לשמוע מה אתה יודע על קרן וקסנר ומה הבעיה עם ללמוד האוניברסיטה מכובדת עם מלגה מהם.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

רונן בר

תודה לך שחסכת לי עבודה והוכחת מה ההבדל בין משפחת בר למשפחת זיני.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עידוד סרבנות, השקר הזה רץ כל כך הרבה זמן עוד מלפני המלחמה. אף אחד לא עודד סרבנות אף פעם. היו כל מיני זקנים שחתמו על מסמך שהם יפסיקו להתנדב. במהלך המלחמה היתה איזה הפגנה של 10 ילדי סויה בתל אביב שמסרבים להתגייס לצה"ל. זה בערך כל הסרבנות הלא ממוסדת שיש פה.

מצד שני יש לך את הממשלה הנהדרת שלנו שעובדת קשה כדי לפטור מאות אלפים משירות צבאי, תחת הסלוגן נמות ולא נתגייס.

תבין מזה מה שאתה רוצה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

בהתחלה ניסיתם לתקוף אותו מקצועית וערכית או מוסרית, אבל לא מצאתם כלום ושום דבר, אחרי זה עברתם לטקטיקה הידועה של הלשעברים שמגישים מסמכים "מסווגים", שהתבררו כאוסף של רכילות.

אז כמו עם חרטא-גייט, שהתחיל כפרשה בטחונית חמורה ו"בגידה", והסתיים בכלום ושום דבר מבחינת נתניהו, כך גם עם זיני - כל הפרשה הבטחונית וכל ההפחדות בסוף יביאו לכלום ושום דבר מבחינת משפחתו, להערכתי.

מי זה "אתם"? בראש שלך פינדר, אני ונהג לילה יושבים בחדר חשוך יחד עם אהרון ברק ומתכננים איך להפיל ראש שבכ חזק מהימין, אחרי שלא הצלנחו להפיל ראש ממשלה חזק מהימין? רק מנסה להבין איך זה נראה.

קרוב המשפחה של זיני נחק על ידי המשטרה. אתה זוכר מי שר המשטרה, כן? אתה זוכר מי קידם את המפכל, כן? כל הפרסומים שהיו עד עכשיו - הודגש בהם שראש השבכ עצמו לא חשוד בכלום. אישית כמובן שאני גם לא חושב שהוא צריך ללכת אם אח שלו, נניח, ילך לכלא.

שאר הפרשיות סביב נתניהו אכן הסתיימו בכלום מבחינת נתניהו, וזה כי לבוחרים שלו, או תומכים נלהבים מהצד, כמוך, לא באמת איכפת. הכל מותר למלך. וזהו. ואחרי כמה שנים טובות בהן פעל לפורר את שלטון החוק מכל כיוון אפשרי, אין גם מי שירסן אותו כל עוד הוא בשלטון. אפילו המשפט שלו זו הרי בדיחה עצובה, שיכולה להמשיך להגרר עוד שנים, כמו בבדיחה על ההוא שהיה צריך ללמד חמור לקרוא.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

סרבנות, פגיעה בכשירות הצבא, הסתה, ניסיון הפיכה. להמשיך?

די, תפסיקו לאנוס מילים. אתה מבין מהזה "ניסיון הפיכה"? אתה מבין כמה מופרך, מתקרבן ומתבכיין זה נשמע כשמחאה שבקצה שלה אמירה שהיא ההפך מאלימות - "אנחנו לא נתנדב לצבא" - מוצגת כניסיון הפיכה? כאילו, באמת.. 

ואיכפת לכם מכשירות הצבא? מהמדינה? ממשהו? חוץ מלדפוק את השמאלנים? היה משהו ברפורמה המהוללת שלכם שאולי תמך בזה? היה איכשהו אמור לתרום לחוסן החברתי כאן? למשילות? משהו? לא, נכון? אז מה לעזאזל אתם רוצים?! הייתם מוכנים לזרוק את הכל אבל הכל לפח, חלק כדי שהמלך ביבי יוכל לקבל סיגרים בשקט, חלק כדי שיוכלו לחלק ג'ובים לחבר'ה, חלק כדי חלילה לא לשרת בצבא, לשיר במקהלה שמעדיפים למות ולא להתגייס ולהטיף לנו מוסר שהסנהדרין צריכים לחקור את ה7.10, וחלק כדי לבנות וילות איפה שבא להם. אז הנה. הצלחתם.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתה לא רוצה ראש משטרה חשאית שכל הסביבה שלו מאוד מוטה פוליטית.

אז בגלל זה בעצם אתה מסביר שהשמאלנים סתם נטפלים למשפחתו של זיני, שמזוהה עם הימין הקיצוני?

איך אומרים אצלכם? רואים לכם!!11

לפני כשעה, David32 כתב:

חיילים שמבריחים ומוכרים שיט לעזתים בזמן מלחמה צריכים לשבת בכלא. 

נו באמת! אתה משווה את זה להכשרה בקרן ווקסנר?!!?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 27.1.2026 בשעה 14:44, 3n כתב:

תמשיך ככה , הדרך הנכונה להכתיר שוב את ביבי.

ימים יגידו. אולי כן ואולי לא - נפגש בקלפי.

בתאריך 27.1.2026 בשעה 14:44, 3n כתב:

אני לא יודע מהיכן אתה שואף את העליונות הזו שאתה מרגיש על מי שאינו חושב בדיוק כמוך, ניכר שלא למדת דבר ב 18 האחרונות אולי מעבר להרגשה שאתה נעלה מעל ציבור מסוים.

לא מדובר על מי שאינו חושב בדיוק כמוני. למשל, אני לא מתכוון למשיחיים - שגם איתם אני לא רואה דברים עין בעין, אבל זה ויכוח אחר. כוונתי למתבכיינים של אכלו לי שתו לי, אלה שחושבים שכולם חייבים להם ומאשימים את כל העולם ואשתו בבעיות שלהם. זה הגרעין המוצק של הליכוד היום. לבנות על הקהל הזה, זה כמו לבנות על זה שחרדים יצביעו ללפיד או לליברמן.

אבל יש מישהו שמכיר אותם הרבה יותר טוב ממני. שמעת על נתן אשל? ראש הסגל של נתניהו ואחד האנשים הכי מקורבים אליו (גם אחרי שנאלץ לעזוב כאשר נתפס מצלם נשים מתחת לחצאית). הנה מה שהוא אמר על "הציבור המסוים" הזה בשיחת טלפון:

"הציבור הזה – אני קורא לו אפילו הלא-אשכנזי הזה, כן - מה מחמם אותו? הרי הוא אומר: מה? הם? נראה להם. למה הם שונאים את התקשורת? למה הם צעקו 'הו הא מה קרה נוני אכל אותה' אחרי הבחירות? הם שונאים הכול. הצלחנו להטריף את ה... השנאה הזאת היא מה שמאחד את המחנה שלנו".

ועל מירי רגב הוא הוסיף:

"'זה שהיא בהמה בכלל, עזוב. אבל היא עושה עבודה מצוינת. היא מלהיבה את הקהל, וזה מצליח."

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

לגורם שמקדם סרבנות, ושפועל להפיל ממשלה שנבחרה בבחירות דמוקרטיות

גדי למה אתה צבוע???

image.thumb.png.cbceb5cd636430a183af903fc522e81a.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

בראש שלך פינדר, אני ונהג לילה יושבים בחדר חשוך יחד עם אהרון ברק ומתכננים איך להפיל ראש שבכ חזק מהימין, אחרי שלא הצלנחו להפיל ראש ממשלה חזק מהימין?

@אהרון ברק, 

מתנצל שלא אמרתי שלום. לא ראיתי אותך בגלל החושך.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

@אהרון ברק, 

מתנצל שלא אמרתי שלום. לא ראיתי אותך בגלל החושך.

פעם הבאה אתה לא מוזמן!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

מה הקשר לסימים?

הכל צריך להסביר לכם בבדידים. סימים, חמאס, 7 באוקטובר, סימנים מקדימים, שב"כ. עכשיו יותר ברור?

אני לא אומר שיש פה באמת "קייס", אלא רק מראה איך אפשר למצוא נושא לתחקיר, לכאורה, או לבנות תיאוריית קונספירציה, כמו כל ה"תחקירים" והפרשות שאוהבים אצלכם "לחשוף".

לפני כשעה, SlowRide כתב:

עידוד סרבנות, השקר הזה רץ כל כך הרבה זמן עוד מלפני המלחמה. אף אחד לא עודד סרבנות אף פעם.

מצחיק. יש וידאו של כל מיני יאיר גולנים, אהוד ברקים, ושאר "מובילי מחאה" שקוראים למרי אזרחי, הפסקת התנדבות וכדומה.

היו אמירות ברורות של לסרב - בין אם זה לשרת, למלא חובות אזרחיות וכדומה.

איך אמרה שקמה - "נתניהו, בספטמבר לא יהיה לך צבא".

בוא, הכל מצולם, יש גבול כמה אפשר לעוות את המציאות.

לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

מי זה "אתם"? בראש שלך פינדר, אני ונהג לילה יושבים בחדר חשוך יחד עם אהרון ברק ומתכננים איך להפיל ראש שבכ חזק מהימין, אחרי שלא הצלנחו להפיל ראש ממשלה חזק מהימין? רק מנסה להבין איך זה נראה.

מישהו בכלל התייחס אליך?   כל פעם אתה צריך להידחף לתגובה שלא מתייחסת אליך, ואז להיעלב או לסובב אותה.

אתם זה מחנה השמאל, בראשות ראשי שב"כ לשעבר שמגישים עתירות חסרות כל בסיס, יועצת משפטית ופרקליטות מוטים ולעומתיים, תקשורת מוטה, ועוד ועוד.

לא אתה, אל תדאג - לשניה לא חשבתי שאתה נמצא במעגל מקבלי ההחלטות או אלו שבאמת משפיעים. אתה יכול להוריד חשש זה מלבך.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

איזה פחד!

על "משפחתו" של רונן בר אתה גם רוצה לעשות תחקיר?   כי אם מה שכתוב למטה נכון, אפילו חלקית (ובדקתי, לפחות חלקית זה באמת נכון), אז זה מפחיד לא פחות ממשפחת זיני המשיחיסטיים.

אגב, אשתו של בר חגגה במסיבת יום הולדת "נוצצת" בסוף 2024, כשעוד חטופים רבים היו שבויים בעזה. זה לא הפריע לתקשורת לצאת בסט כתבות מפרגנות. לא שמעתי את מפגיני קפלן, אלו שמבחינתם אבנר נתניהו לא זכאי להתחתן בזמן מלחמה, מוציאים מילה.

אז אם כבר מדברים על סיקור אוהד...

Screenshot_20260130-093224_Instagram.jpg

דוד זיני הוא כמו השחורים בארה"ב בשנות ה-60 - הוא חייב להיות מושלם. או ואבוי אם ימצאו אפילו משהו קטן, איזו טעות זניחה ולא חשובה, כדי לטעון שהוא לא מתאים.

מה הקטע עם מספר 4?

חוץ מזה, ותנסה לענות לי ברצינות, אתה לא חושב שזה ילדותי? 

רונן בר אמר פיפי וקקי, אז אנחנו עכשיו דווקא נגיד פיפי וקקי, כי אם לו מותר אז גם לנו. 

אתה מביא פה את מה שאתה טוען שרע בשמאל, ואז משתמש בזה כדי להצדיק את אותה התנהגות בימין? 

חחח, תודה על ההסבר על הסימים, איך לא ראיתי את זה... 

שמעתי גם שהבת שלו עבדה בסופר, ובסופר מה מוכרים? אורז! ומה מעבירים במשאיות אספקה? שקי אורז?

ומי משתלט על המשאיות? חמאס! הבנתם?! 

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 4 דקות, SurfHigh כתב:

מה הקטע עם מספר 4?

הנה הוא מסביר - היא שיווקה את סלקום כול כך טוב שכול הנוחבות קנו סימים של סלקום והתחברו בשביעי בבוקר אבל סלקום לא הודיעו לצבא והכול בגלל קמפיין השיווק שלה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...