Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברגע שאיראן תיפול הלבנונים שעוד אכפת להם מהמדינה שלהם יחסלו סופית את חיזבאלה כי כבר אין לו גב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

תהיה הפוגה של כמה שנים ושוב קטיושות, כמו שהיה עם חמאס עד סוף 2023.

איזו הפוגה בדיוק היתה עם חמאס?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, Coro כתב:

בקיצור, אין לכם תכנית, אין אסטרטגיה, אין החלטות. מזכיר לכם מישהו?

יש מצעד צבאי באיראן עם כל צמרת ההנהגה ומשמרות המהפכה? יופי, אש ותמרות עשן שלא יישאר שם אחד בחיים. ואז תשלים את זה עם הפצצה של מערך ההגנה האווירי ונקודות שאתה יודע שהן מקום לייצור של גרעין. את כל המנהרות בתוך ההרים, תחסום עם פיצו. הכניסה. 

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

ברגע שאיראן תיפול הלבנונים שעוד אכפת להם מהמדינה שלהם יחסלו סופית את חיזבאלה כי כבר אין לו גב.

זה לא קורה בעזה כך שאני לא יודע, למרות שהמצב שם מאוד שונה מעזה וכנראה שלא סתם אנחנו אומרים שכל עזה = חמאס. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

איזו הפוגה בדיוק היתה עם חמאס?

היו הפוגות בין מבצעי שובו מנדטים במשך שנים.

אנחנו לא צריכים לחזור לזה בגבול הצפון.

לפני 4 דקות, ch28566 כתב:

זה לא קורה בעזה כך שאני לא יודע, למרות שהמצב שם מאוד שונה מעזה וכנראה שלא סתם אנחנו אומרים שכל עזה = חמאס

זה לא קורה בעזה כי המשטר האיראני לא נפל.

גם אם כל עזה = חמאס, בלי אימון ונשק מהמשטר האיראני הם לא היו מגיעים כזה רחוק כמו שהגיעו.

חוץ מזה שבניגוד ללבנונים לפלסטינים בעזה וביו"ש אין באמת שאיפות לאומיות והם לא רוצים להקים מדינה. אם מחר כל היהודים בורחים מפה, הם פשוט תחלקו לשבטים וילחמו אחד עם השני על השטח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

היו הפוגות בין מבצעי שובו מנדטים במשך שנים.

אנחנו לא צריכים לחזור לזה בגבול הצפון.

היו הפוגות במדינת תל אביב. בעוטף אף פעם לא היתה הפוגה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק בגלל זה אנחנו לא צריכים לחזור למצב הזה רק בגבול הצפון.

רק נראה שזה מה שמנסים למכור לנו. מה זה "הרחקת חיזבלה"? זה להציב יותר מיגוניות וסוללות כיפת ברזל ולחיות בין התראה להתראה.

פורסם

נתניהו מפטר את גלנט בגלל שהוא בולם מלחמה בצפון לא מתפשר על חוק הגיוס וצובר פופולריות על חשבון השליט.

סער הוא אפס.

ככה נראית מדינה שנמצאת בתקופה הכי קשה שלה ומונהגת על ידי פסיכופטים.

ועוד מדברים פה על לתקוף את איראן...

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז כשאני מסתכל על הבאלאגן בממשלה של זלנסקי בזמן המלחמה כשהם מפסידים, ורואה אותו מפטר חצי מהקבינט ומחליף אנשים ומה לא. אני מגיע למסקנה מסויימת.

אני צריך להגיע לאותה המסקנה כשאני רואה את ביבי מתחיל לעשות את אותו הדבר?

נראה לי שכן.

נורא.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

סער הוא אפס

קשה לי להאמין שהוא יצטרף. יכול להיות שזה דברים שיוצאים מהלשכה של נתניהו כדי ללחוץ על גלנט 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נתניהו הכחיש, כלומר זה הולך לקרות.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

אז כשאני מסתכל על הבאלאגן בממשלה של זלנסקי בזמן המלחמה כשהם מפסידים, ורואה אותו מפטר חצי מהקבינט ומחליף אנשים ומה לא. אני מגיע למסקנה מסויימת.

אני צריך להגיע לאותה המסקנה כשאני רואה את ביבי מתחיל לעשות את אותו הדבר?

לא בקיא בפוליטיקה של זלנסקי, אבל זה נראה שעיקר המאבק שלו מול רוסיה.

לעומתו ביבי נאבק בעיקר להישאר ראש ממשלה.

• אהבתי 3

פורסם
לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

קשה לי להאמין שהוא יצטרף. יכול להיות שזה דברים שיוצאים מהלשכה של נתניהו כדי ללחוץ על גלנט 

ללחוץ על גלנט לעשות מה? להסכים לחוק הגיוס? חארטה, שום סיכוי שהוא יסכים. כבר פיטרו אותו פעם אחת לא נראה לי שזה מפחיד אותו.
קשה לך להאמין שהוא יצטרף? למה? הוא רואה את תמונת המנדטים ומבין שאם הממשלה נופלת הוא עוזב את הפוליטיקה רק שהפעם הוא לא חלק מהליכוד ואין ג'ובים להסתנן אליהם.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 28 דקות, עדי-אל כתב:

קשה לי להאמין שהוא יצטרף

מה הקושי?

מה סער עשה בחיים שלו? איזה הישג יש על שמו?

הוא מחוק בקלפי ועכשיו הוא מנסה להשיג שריון לכנסת הבאה. אם תהיה כזו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

למה שסער לא יצטרף? הוא הבין שהוא לא מעניין איש מחוץ לליכוד ויעדיף לחזור למלחמות ירושה, בתקווה שהמלך יסמן אותו או משהו. וכן, זה מדהים כמה הפוליטיקאים בישראל רקובים עד היסוד. העיקר למלמל משהו על ערכים ואחדות וציונות.

...

מתרבים הדיווחים על נערי גבעות שבאים לתקוף מפגינים בת״א בסופי השבוע. אתמול עו״ד כלשהו התראיין אצל דרוקר והמליץ למפגינים להגיע עם נשק אישי למי שיש. טען שריססו לו גז מדמיע בפנים באחת מההפגנות האחרונות, ושהוא שומע על מקרים רבים של תקיפות. כן, כן. בן אדם אחד. אני יודע. ובכל זאת, יותר ויותר אני בטוח שאנחנו מתקרבים בצעדי ענק לירי בת״א. אבל העיקר שדיברו בישיבת ממשלה איזה מסכן ביבי וכמה הסתה יש נגדו.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הם מתים לזה שאיזה מפגר ירה כדור בהפגנה בתל אביב ואז המשטרה תאסור עליהם לקיים הפגנות בכלל בגלל חשש לשלום הציבור. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...