Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• תגובות 65.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5206

• יבגניפ

5150

• פינדר

4150

• Night Driver

3227

לא זה סתם קישקוש שלך. הם לא ראשי ממשלה עם רשת שלמה של מידע לקבלת החלטות ותפקיד שאומר שהם צריכים לעשות את זה.

• אהבתי 2

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, Coro כתב:

בקיצור, אין לכם תכנית, אין אסטרטגיה, אין החלטות. מזכיר לכם מישהו?

תגיד, אתה באמת רוצה תכנית בלי שום מידע?

כשאתה חולה אתה שולח הודעה לרופא אני מרגיש לא טוב ואם אין לו תכנית מלאה אז הוא חרא רופא?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, Coro כתב:

בקיצור, אין לכם תכנית, אין אסטרטגיה, אין החלטות. מזכיר לכם מישהו?

מצטער חבר, אני לא שותף סוד עם סיווג דרגה 1.

אני לא יודע מה התוכניות המבצעיות של ישראל ללבנון, אם מתכננים להיכנס דרך ראש הנקרה או לעשות עיקוף דרך סוריה.

אני לא יודע איפה סינוואר מתחבא, כמה חטופים איתו ומה הסיכוי של מבצע חילוץ וחיסול.

אני לא יודע כמה טילי חץ יש לנו, כמה טילי יריחו, מה הקוד של הפצצת אטום ואיפה המפתחות של הצוללת.

נחש מה - צוותי המשא ומתן לא מדווחים לי אחרי כל פגישה, הרמטכל לא מבקש ממני אישורים וראש המוסד לא מבקש ממני אישור לחסל בכירים בחו"ל.

קצת קשה לי לקבל החלטה, כי אין לי את הסמכות, ידע או מישהו ששם עלי בכלל.

הוא יכול, ובוחר שלא.

אז שיזדיין.

• אהבתי 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא יודע מה...

אני לא יודע איפה סינוואר מתחבא...

אני לא יודע כמה טילי חץ ...

כנראה שאתה היחיד שלא יודע. אל דאגה אנחנו כאן בפורום מעדכנים את הפורום מהמקומות הכי חמים שבהם מתקבלים החלטות וכמובן מהבור של ח"א.

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי אנגליה. קנדה. גם גרמניה מתחמקת. מלספק נשק לישראל.

אמברגו הנשק השקט של גרמניה על ישראל: "רק קומץ בקשות אושר, היתר מיובשות" (ynet.co.il)

אמברגו הנשק השקט של גרמניה על ישראל: "רק קומץ בקשות אושר, היתר מיובשות"

לפי ה"בילד", ישראל ביקשה מגרמניה אלפי פגזים וחימושים נוספים - אבל הבקשות ממתינות בברלין, בזמן שלקטאר נמכרות מערכות נשק כבד. מאחורי הקלעים: ויכוחים פנימיים בין לשכת הקנצלר והמועצה לביטחון לאומי לבין משרד החוץ. המספרים, והתמיכה שקיבלה ישראל בכל זאת מהגרמנים לאורך המלחמה

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ראש ממשלה אבל הנה התכנית שלי:

לעצור כניסה של כל סחורה לעזה. אין גרגר ירוק שנכנס. 

במקביל לתת אולטימטום של שבוע להחזיר את כל האנשים שלנו.  החזרתם? נכנסת סחורה.  לא החזרתם תרעבו. אחרי כמה שבועות שהמאגרים המלאים יתחילו להתרוקן אנשים שרעבים מספיק יביאו את החטופים בעצמם לגבול.  

בצפון אולטימטום לממשלת לבנון. רקטה נוספת נופלת בשטח ישראל וביירות תחרב. ממשיכים? חורבן מלא למדינת חיזבאללה. 

המאזן צריך להשתנות לרקטה= עיר מוחרבת.

במקביל לפתח את תעשיית ייצור הנשק המקומית שתוכל לספק כמה שניתן כדי לעמוד בחרמות שייגיעו(והם כבר מגיעים אז לפחות להוציא מזה תועלת).

איראן- אולי הראשונה בסדר העדיפויות- לתקוף ולשתק את כל תשתיות האנרגיה ולהנחית מכה על מתקני הגרעין. 

כן זה מלחמה טוטאלית מרובת חזיתות ותעלה מחיר יקר אבל אנחנו גם ככה בדרך לשלם את המחיר היקר הזה רק ללא התמורה.

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

אני לא יודע מה התוכניות המבצעיות של ישראל ללבנון, אם מתכננים להיכנס דרך ראש הנקרה או לעשות עיקוף דרך סוריה.

אני לא יודע איפה סינוואר מתחבא, כמה חטופים איתו ומה הסיכוי של מבצע חילוץ וחיסול.

אני לא יודע כמה טילי חץ יש לנו, כמה טילי יריחו, מה הקוד של הפצצת אטום ואיפה המפתחות של הצוללת.

נחש מה - צוותי המשא ומתן לא מדווחים לי אחרי כל פגישה, הרמטכל לא מבקש ממני אישורים וראש המוסד לא מבקש ממני אישור לחסל בכירים בחו"ל.

קצת קשה לי לקבל החלטה, כי אין לי את הסמכות, ידע או מישהו ששם עלי בכלל.

לא מכיר אותך, אבל לפי סט התכונות הנ"ל,

התקבלת.

ברוך הבא למשרד ראש הממשלה.

תתיצב מחר, ואל תדאג.  ימשכו לך במעיל כשצריך.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אני מאד מאד מקווה שאנחנו לא לקראת פעולה מוגבלת בצפון כי זה לא יתן כלום ורק יעלה בדם של אזרחים חיילים. תהיה הפוגה של כמה שנים ושוב קטיושות, כמו שהיה עם חמאס עד סוף 2023. הדיבורים על "הרחקת חיזבלה" מוכיחים שכלום לא השתנה מה6.10 אצל מקבלי ההחלטות.

אי אפשר להרחיק את תושבי לבנון מלבנון. צריך להפיל עליהם מכה קשה שתגרום ללבנונים להתהפך עליהם ועל האיראנים, להכריח את האיראנים להתערב בגלוי ואז להפיל להם את המשטר. איך? אין לי מושג. אולי להשמיד להם את הכלכלה ולגרום לציבור להתמרד או להתנקש בכל הממשלה שלהם, אבל לכסח את הדשא זה לא פתרון. לכל החרא הזה יש מקור ברור מאד וצריך לטפל בו יסודית. ברגע שאיסלמיסטים בכל העולם יבינו שנפלה עטרת ראשם הם יחזרו לחורים שלהם בשקט.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ממה שקראתי הדבר היחיד שמחזיק את הכלכלה שלהם זה תעשיית נפט. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, David32 כתב:

מה נשאר להשמיד שם?

אין שם כלכלה.

איראן ולבנון הן כמו זוכים במחיר למשתכן שלקחו הלוואה להון העצמי+מינוף מקסימלי צמוד למדדב-2021 כשההחזר העצמי גירד את ה-40 אחוז הכנסה שלהם, ורגע אחר כך גם קנו 2 מרצדסים חדשות במימון מלא.

בלבנון אין חשמל, מפעילים להם תחנות כוח 4 שעות ביום.

באיראן אתה מפרק 2-3 סכרים ולאנשים אין מה לשתות. 

זה באמת יותר קל ממה שזה נראה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

ממה שקראתי הדבר היחיד שמחזיק את הכלכלה שלהם זה תעשיית נפט. 

אוי סליחה, חשבתי דיברת על הלבנונים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...