Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. עדכון חם מהשטח.

אילת  הפכה להיות מוקד חם ו"עלייה לרגל" של קטבמים מתאבדים .

מכיוון תימן אם אני לא טועה. או שלא? 

בינתיים אף אחד לא יודע מאיפה, וגם אף אחד לא לוקח אחריות .

הדבר הכי מעצבן הוא, שיש כאן משהו מקולקל בקשר למתן התראות .

או שיש התראות שווא או שאין בכלל, ויש נפילות.

וגם אם יש, הם מגיעות לאחר הנפילות. כמו שהיה ב-2012 [אם אני לא טועה].

2 בומים חזקים מאוד, שזכורים לי היטב, הרעידו לי אז טוב טוב את הדירה.

הייתה אזעקה? כמובן.

רק שהיא הגיעה כ-20 שניות בדיוק אחרי הנפילות .

בקיצור מע" ההתראה כאן בעיר היא פשוט בדיחה. בדיחה עצובה ...

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

5077?  זה לא שטח A?

לא בקיא במספרים, גם טרם יצא לי לנסוע שם. 

יש כביש, לא שטח A עד כמה שידוע לי, הוא לא הכי סימפטי ממה שהבנתי. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, yossiaviel כתב:

בומים חזקים מאוד, שזכורים לי היטב, הרעידו לי אז טוב טוב את הדירה.

הייתה אזעקה? כמובן.

בקיצור מע" ההתראה כאן בעיר היא פשוט בדיחה. בדיחה עצובה

אולי בגלל שזה היה רחפן ולא רקטה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, yossiaviel כתב:

הדבר הכי מעצבן הוא, שיש כאן משהו מקולקל בקשר למתן התראות .

או שיש התראות שווא או שאין בכלל, ויש נפילות.

וגם אם יש, הם מגיעות לאחר הנפילות. כמו שהיה ב-2012 [אם אני לא טועה].

2 בומים חזקים מאוד, שזכורים לי היטב, הרעידו לי אז טוב טוב את הדירה.

הייתה אזעקה? כמובן.

בקיצור מע" ההתראה כאן בעיר היא פשוט בדיחה. בדיחה עצובה ...

זה תמיד היה, יש התראה אבל אין נפילה, אין התראה אבל יש נפילה.

מתרגלים לזה בסוף. פשוט עכשיו המערכת פעילה אז כנראה שאין זמן לתחזוקה שוטפת/שבר אחרי הפדיחה עם אמצעי התצפית על עזה, לא לוקחים סיכון ומשאירים את המצב איך שהוא כרגע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, yossiaviel כתב:

בומים חזקים מאוד, שזכורים לי היטב, הרעידו לי אז טוב טוב את הדירה.

הייתה אזעקה? כמובן.

רק שהיא הגיעה כ-20 שניות בדיוק אחרי הנפילות

תלמד מבעלי ניסיון.

שמעעת את הבום ולא כואב לך כלום?

אז הכל בסדר.

אם היתה נפילה ולא שמעת את הבום נדפקת.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, ALÞћÃ כתב:

זה דווקא אחלה, לפחות יש שינוי מסוים בחשיבה של משרד התחבורה, נכון שהוא הפריח בלון ניסוי ואז פוצץ אותו, לא משנה אם זו השרה או הפקידים, בפעם הבאה יפתחו יותר את העניין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

ללדעתי לא צריך לשקר שמי שמגיע מאוקראינה, על רקע אחת המלחמות הקשות שהיו במערב מזה הרבה שנים, הוא תייר.

לא הבנתי מי כאן המשקר או כותב דברים לא נכונים ?

מי שהחליט שהאזרחים המגיעים לארץ מאוקראינה מתחילת המלחמה מקבלים אשרת תייר זה שר הפנים הנוכחי וגם השרה הקודמת. כול מספר חודשים מאריכים להם באופן גורף את אשרת השהייה מסוג B2 (תייר) במחשבים של רשות האוכלוסין וההגירה.

יש דברים שנעלמים ממך מכיוון שאתה כנראה לא יודע אבל חלק גדול מהאזרחים שהגיעו בעקבות המלחמה טסים חזרה לאוקראינה וחוזרים שוב כאילו הם נמצאים בטיול חובק עולם. עם כול העצב של המלחמה אני לא יכול להתייחס אל כאלה שטסים וחוזרים מספר פעמים במהלך המלחמה כפליטים בישראל.

אני מציע לך לגשת לרשות ההגירה והאוכלוסין באיזור מגורייך עם "פליט" מאוקראינה בכדי לנסות לבקש שינוי

מעמד בארץ ותגלה לצערך שהלשכות הפזורות בארץ בכלל לא מטפלים "בפליטים מאוקראינה" שהגיעו בתקופת המלחמה באוקראינה שאינם זכאי חוק השבות.

*** שכחתי, חייבים להזמין תור למחלקת אשרות כי אף אחד לא יטפל בבקשה שלך ללא זימון תור. התורים הקרובים ברוב הלשכות לדעתי הם בעוד מספר חודשים...

לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

הטעונים שלך על גניבת עבודות (לא אני כתבתי) ואיזה חיים נפלאים (גם לא כתבתי "נפלאים") על חשבונך כבר הופרכו. עכשיו עברת לציביון המדינה. 

אתה מייחס לי דברים שלא כתבתי ומצד שני אתה מסיק מסקנות מרחיקות לכת על סמך דברים שעברת בעבר ומייחס חלק מהם אלי.

תזכור לתמיד ואפילו כדי שתכתוב על כף היד שלא תשכח את המשפט "עניי עירך קודמים" ובזה אני מאמין.

סיימתי לדון איתך בנושא של "הפליטים מאוקראינה"בגלל שיש לי ולרוב אזרחי מדינת ישראל

נושאים יותר חשובים כמו המלחמה הקשה המתנהלת בארץ מאשר נושא "הפליטים" מאוקראינה.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 33 דקות, DareDevil כתב:

זה דווקא אחלה, לפחות יש שינוי מסוים בחשיבה של משרד התחבורה, נכון שהוא הפריח בלון ניסוי ואז פוצץ אותו, לא משנה אם זו השרה או הפקידים, בפעם הבאה יפתחו יותר את העניין.

זה לא שינוי בחשיבה, הם הפעילו את הרכבות בגלל ביקורת ציבורית קשה על חוסר התנהלות בזמן חירום, וברגע הראשון שאפשר עצרו את זה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נתקלתי בזה.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/hykzsuqxa

תומאס פרידמן: לישראל יש את המנהיג הגרוע בתולדותיה, אולי אף בהיסטוריה של העם היהודי

הפרשן הבכיר של הניו יורק טיימס, שנמצא בימים אלה בארץ, טוען שהבעיה המרכזית של ישראל במלחמה מול חמאס היא ראש הממשלה בנימין נתניהו. "ברגע שישראל תחליף את נתניהו בממשלת אחדות, כך יגדלו הסיכויים שהמדינה תעמוד במה שנראה כמו מלחמת גיהנום".

• אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, מרק10 כתב:

תזכור לתמיד ואפילו כדי שתכתוב על כף היד שלא תשכח את המשפט "עניי עירך קודמים" ובזה אני מאמין.

אתה ממשיך להכחיש שאנשים שבורחים ממלחמה הם פליטים. הסיבות ברורות וטריוויאליות. התייחסותה של שרת הפנים הקודמת אליהם גם לא ממש משנה את זה. 

שמח, בכל מקרה, שיש לך משפט אהוב מהמקורות שמאפשר לך להרגיש בנח עם גישה ככ צינית. כנראה בגלל שלא שיננתי אותו, תרמתי מה שיכלתי לפליטים שבאן מאוקראינה בדיוק כמו שתרמתי מה שיכלתי עכשיו. ואיכשהו לא הצלחתי להבין מה הנזק הכלכלי הרב שנגרם לי מנוכחותם של האוקראינים פה.

סיימתי גם אני לדון איתך. לא חושב שיש לנו בסיס לדיון בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • משעמם 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה היה במישלוחה שדרש מאיתנו להשתמש בחץ 3 לראשונה? 🤔

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 26 דקות, hwgeek כתב:

מה היה במישלוחה שדרש מאיתנו להשתמש בחץ 3 לראשונה? 🤔

אחרי עונה שנייה של הסדרה החץ פרשתי. 

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...