Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 52 דקות, SlowRide כתב:

מי זה ולמה יש לו 6 אצבעות ביד והוא מחזיק משהו שנראה כמו ילד שהתחיל לבנות בלגו משהו והתייאש באמצע?

ינון מגל. זו האצבע של בן כספית כנראה 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אז מסתבר שחמאס הזמין עיתונאים והם פלשו איתם לישראל ותיעדו את הזוועות.

עיתונאים שעובדים עבור ניו-יורק טיימס, רויטרס, AP, CNN...

image.thumb.png.4fe1ca8f26466faa811ecb228ae4d7e9.png

https://www.ynet.co.il/news/article/b100r11df76

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

רגע של נחת:

איזה כתב שחרר ידיעה שהחוטים בתימן הפילו מל"ט אמריקאי בשווי של 32 מיליון דולר

זו הייתה אחת התגובות:  I think you can buy Yemen for 32$ million

• מצחיק 7
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

אנחנו ברוסיה?

אמורים לקבל רק שידורי ד"שים לחיילים?

הם לא מראים קמצוץ מהתמונות שיוצאות מעזה ואין לי בעיה עם זה, אבל מה הבעיה להציג את ההרס? גם ככה 99% מהישראלים מתייחסים לזה כאל חדשות טובות.

כי אם אתה משדר שכל הרצועה הרוסה תהיה בטוח שגם אחרים ישדרו את זה, אולי אפילו ציטוט ישיר של אוהד חמו כדי להראות אותנטיות.

ישראל או הכתבים הישראלים לא צריכים להשתמש במילים "הרס ברצועה", "מוות של אזרחים" או "הפוגה הומניטרית". להוציא מהלקסיקון.

לפני 6 שעות, oryo כתב:

אתה חושב שההרס מעניין את החמאס?

מבחינתם הרס והרוגים בעזה זה לא באג זה פיצ׳ר. 

כשנפגע בהם, אישית, אז *אולי* הם ישנו פאזה. וזה ביג פאקינג אולי כי הרבה מהמקקים האלו אינם סתם מתחת לאדמה אלא במקומות אחרים בעולם.

בול.

בגלל זה אם יתחילו לדבר על זה גם פה, זה משרת את המטרות שלהם.

לגבי פגיעה אישית - יש מספיק בכירים אמיתיים ברצועה לחסל, אולי סוף סוף למצוא את קופסת השימורים שיש בה את השאריות של מוחמד דף. אחרי המלחמה צריך להתחיל פה איזה שחזור של מינכן.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, - XM - כתב:

זה אותו עיקרון שבגלל קמה מדינת היהודים, לא?

להתעלם מזה, זה כמו לחתוך את הענף שעליו אתה יושב...

לא צריך להתעלם ממנו. צריך להיות הגיונים או לפחות ישרים. כניסה של עשרות אלפי פליטים, עם מעמד ברור בחוק, ללא יכולת לקבל אזרחות וכו', לא תקריס את ישראל דמוגרפית. 

הבעיה היא שהטעון הדמוגרפי מציג חלק מהסיפור. החלק השני הוא שישראלים רבים יתקשו להודות בזה, כי זה סוג של טאבו, אבל הם גזעניים קיצוניים. ובגלל שהם גזענים קיצוניים, מבחינתם אין מקום פה לאף אחד שהוא לא יהודי, וגם אצל מי שהגיע לכאן מתוקף חוק השבות, לפעמים זה לא מספיק. 

לפני 9 שעות, מרק10 כתב:

לדעתי חובה על מדינת ישראל וממשלת ישראל להמשיך לשמור על הציביון היהודי וכמובן על רוב יהודי על-מנת שלילדים שלנו תהייה מדינה לחיות בה מבלי שירדפו אותם בגלל היותם יהודים בארץ ישראל.

לדעתי לא צריך לשקר שמי שמגיע מאוקראינה, על רקע אחת המלחמות הקשות שהיו במערב מזה הרבה שנים, הוא תייר. 

הטעונים שלך על גניבת עבודות ואיזה חיים נפלאים על חשבונך כבר הופרכו. עכשיו עברת לציביון המדינה. 

שחרר, אבאל'ה. זה ברור לחלוטין למה אתה לא רוצה פה אוקראינים. כמו שברור לחלוטין למה לפני 30 שנה טעונים זהים לחלוטין הושמעו נגד העליה שלי, שהגיעה לכאן מתוקף חוק השבות.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ולנושא אחר:

לפי אלמוג בוקר, המלך ביבי לא מצא עד עכשיו זמן לפגישה אמיתית, פנים מול פנים, עם ראשי הרשויות מהעוטף. למי כן היה לו זמן? כן, כמובן. לנציגי המתנחלים מיו"ש, אותם אמור לפגוש בביקור בפיקוד מרכז.

אי אפשר להכחיש את המציאות של הפוליטיקה הסקטוריאלית בישראל. ובוודאי שאי אפשר ברצינות להתכחש למחיר שלה.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 שעות, Coro כתב:

אז מסתבר שחמאס הזמין עיתונאים והם פלשו איתם לישראל ותיעדו את הזוועות.

עיתונאים שעובדים עבור ניו-יורק טיימס, רויטרס, AP, CNN...

image.thumb.png.4fe1ca8f26466faa811ecb228ae4d7e9.png

https://www.ynet.co.il/news/article/b100r11df76

ממה שאני מבין מהכתבה אלה צלמים פרי לנסרים. לא עיתונאים ולא צלמים של העיתון אלא כאלה שמוכרים תמונות לעיתונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, עדי-אל כתב:

המדינה קובעת את החוק 

וחייבת לפעול לפי מה שנקבע.

'הריבון' לא יכול לגרש, לדוגמא, לגרש את מי שבא לו, אזרח או לא. יש חוקים שמגדירים מה מותר לריבון לעשות, ומה לא מותר, אסור

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 שעות, מרק10 כתב:

ומה רע בזה ? 

לא אמרתי אם זה טוב או רע. אני רק אומר שלא צריך להימנע מלהזכיר את זה.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

י אם אתה משדר שכל הרצועה הרוסה תהיה בטוח שגם אחרים ישדרו את זה, אולי אפילו ציטוט ישיר של אוהד חמו כדי להראות אותנטיות.

בכתבה שהתייחסת אליה בערוץ 12, הם לקחו את המידע ממקור אמריקאי. למה אתה חושב שהתקשורת בעולם מחכה למוצא פיה של התקשורת הישראלית?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

באתרי החדשות יש דיווחים על פיגוע ירי בשומרון אתמול בלילה

ציטוט

הפיגוע, שהתרחש בציר בין גבעות איתמר לצומת גיתית שבבקעת הירדן,

ומתוך היכרות עם הכבישים באיזור אין ציר כזה.

הפעם האחרונה שהייתי שם היתה לפני שנתיים-שלוש

והכביש של איתמר הסתיים בגבעות עולם ומצפה שלושת הימים.

משם לכיוון גיתית הטופוגרפיה הררית ותלולה.

משהו השתנה מאז ?

govmap.jpg

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כי אם אתה משדר שכל הרצועה הרוסה תהיה בטוח שגם אחרים ישדרו את זה, אולי אפילו ציטוט ישיר של אוהד חמו כדי להראות אותנטיות.

ישראל או הכתבים הישראלים לא צריכים להשתמש במילים "הרס ברצועה", "מוות של אזרחים" או "הפוגה הומניטרית". להוציא מהלקסיקון.

בול.

בגלל זה אם יתחילו לדבר על זה גם פה, זה משרת את המטרות שלהם.

את ההרס ברצועה מראים בכל הערוצים (את ה14 אני לא מסתכל). ובאולם מראים פי 1000 תמונות ממה שמראים אצלינו. אף אחד שם לא צריך את 11/12/13. מה שאתה רוצה זה חדשות של תעמולה/ערוצים רוסיים איפה אומרים שאוקראינים מפציצים את עצמם. ומשום מה אני לא מתפלא. רק רוסים (לפחות חלק מהם) מאמינים לטמטום הזה בזמן שרוב העולם צוחק/מגנה.   

פורסם

מה שאנשים פה לא קולטים זה שמעזה יוצאות תמונות זוועה אמיתיות לגמרי של תינוקות שהתפרקו לחתיכות מהפצצות ישראליות, משפחות שנמחקו ועוד דברים מחרידים. פה לא מראים מזה כלום.

זה שרוב העולם המערבי איתנו כרגע ומאפשר לנו לפעול בעזה למרות התמונות האלו, מראה שרוב המנהיגים מבינים את המצב פה. ורוב תושבי אותן מדינות, או שמבינים מה קורה פה, או שלא אכפת להם.

המפגינים נגדנו הם מיעוט של מוסלמים יחד עם שמאלנים טפשים, ששום תעמולה שלנו לא תשכנע.

אז אפשר להרגיע. למה שאומרים או לא אומרים בערוץ 12 או 13 יש אפס השפעה על דעת הקהל מחוץ לישראל.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, oryo כתב:

אתה חושב שההרס מעניין את החמאס?

אמת, זה לא מעניין אותם, אבל אני לא חושב שההרס הוא בשבילם, יש שחקנים אחרים בזירה שאותם זה כן מעניין.

לפני 19 שעות, Night Driver כתב:

אם תמצא ב 70 זה יהיה מעולה

שוטף כלים יהודי לא תמצא גם ב-70. אם בדרך נס תמצא אחד הוא יחזיק שבוע בלחץ.
ב-100 אולי תמצא אחד והוא יחזיק שבועיים בתנאי שהוא לא עשה שבתות.
התדמית תבריח את רובם ולא משנה השכר. המעטים שאולי תמצא יברחו אחרי כמה ימים של עבודה, יעדיפו לעבוד בטלפניה בסלקום עם מזגן כ"אחראי מכירות ראשי" ולקבל חצי.
אני יודע שאתה מבין את זה, כי אתה עצמאי ואתה מחובר למציאות.
יש פה אנשים שלא...
אנשים שלא מחוברים, לכו תבדקו כמה סיני מרוויח בבניין, יש לי הרגשה שהוא מתחרה בתלוש הייטק שלי. איזה מתחרה, הוא מרוויח יותר. למה אין שם יהודים?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ישראל או הכתבים הישראלים לא צריכים להשתמש במילים "הרס ברצועה", "מוות של אזרחים" או "הפוגה הומניטרית". להוציא מהלקסיקון

אין לזה משמעות בכלל, הפלסטינים משדרים לעולם תמונות הרבה יותר גרועות מבניינים הרוסים כי הם משחקים במי הכי מסכן. אנחנו לא צריכים להיות שם, ולדעתי אסור להפיץ חופשי את הסרטון של מצלמות המחבלים ללא צנזורה.

העבודה של כתבים זה לדווח לציבור על המציאות ולהימנע מלמסור מידע שיתן יתרון לאוייב. הרס ברצועה ומוות של אזרחים זה מה שקורה במלחמה, איך לא ידווחו על זה?

מבחינת לוחמה פסיכולוגית הכי טוב בשבילנו זה להפיץ כמה שיותר תמונות כמו חיילים תולים דגלי ישראל על מבנים בעזה ואת השיירות של העזתים שמתפנים דרומה. שום דבר שמראה לחימה. גם התיעוד של משגרים בבתי חולים ובתי ספר זה מעולה בשבילנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...