Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מאיים.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/ohana-903702322/?pid=62&cid=902992383

אוחנה: "הרשות השופטת עלולה לחצות גבול שטרם נחצה - ביטול חוק יסוד"

יו"ר הכנסת נשא הצהרה מיוחדת ובה תקף את בית המשפט העליון והזהיר מפני משבר חוקתי: "אם בית המשפט חושב שאין לחוקי יסוד מעמד מיוחד - הרי שכל פסילת חוק מכוח חוק יסוד מבוטלת". עוד הוסיף: "הסמכות המכוננת שייכת לכנסת, ולה בלבד".

והוא רצה להחריג.

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/sudpx-903702476/?pid=62&cid=902992371

סלע המחלוקת: נתניהו דרש להחריג את חוק הנבצרות מהמתווה

בניגוד לפשרה שהוצעה, נתניהו דרש להחריג את חוק הנבצרות מהקפאת החקיקה - למקרה שבג"ץ יפסול את החוק. בסביבת נתניהו חוששים שהיועמ"שית עלולה להוציא אותו לנבצרות אם תהיה לה הזדמנות.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 11 שעות, gadik6 כתב:

כל זה יחד יוצר גוף שלא כפוף למעשה לשום ביקורת, לא במישרין ולא בעקיפין

לממשלה בישראל יש מראש כח יתר (בניגוד לקול התעמולה שמנסים ליצור),  שלטון ארצי ריכוזי שמחזיק את השלטון המקומי בבייצלעך.

כח אדיר שיש לשרים וכו' וכו' , כמו שכבר נאמר.

רק לשים דברים בפרופורציה, בית משפט בניגוד לממשלה לא יוזם אלא רק מגיב במקרה הצורך כשנדרשת התערבות (ואני לא רואה את בגצ כל כך שש להתערב כשלא נדרש, יד לו מספיק על הראש).  ככה שאנחנו מראש ביחסי כוחות /"שליטה" בכלל ביחס לא פרופורציונלי...

העניין זה לא אצל מי המילה האחרונה, אלא שחסר גיוון בבלמים ,   אבל צריך לשנות בלמים בצורה יסודית וולהתחיל הכל מהתחלה זה כמעט(?) לא ישים,  

כמה נוח שיש את מי להאשים ,  מה קורה עם השלטון שלנו כשלא רוצה לקבל החלטות קשות /לא פופולאריות פלא מיישם דברים מחוייבים,  ומכריח את בגצ להתערב כדי לתת לדלי של החרא להשפך עליו? 

בית המשפט לא מושלם, אבל במיוחד בעת שפוליטיקאים מתגאים שהדברים העקומים והמטומטמים שהם עושים פעמים רבות, זה בסדר כי הם עושים את זה על השולחן ישירות בלי להסתיר,  אני יודע אצל מי תיהיה כנראה ההחלטה הסבירה...

בסך הכל, מבחינתי אחרי הכל, בגצ על מגרעותיו מגן עלינו בצורה די סבירה מפני השלטון.

• אהבתי 5
  • מעניין 1

פורסם

משילות...

כל מי שנסע בשנים האחרונות לערד או למקום אחר בדרום ראה איך הבדואים השתלטו לחלוטין על הנגב. אין חוק ואין כלום.

איך לעזאזל המדינה נתנה לזה לקרות במשך כל כך הרבה שנים? who gives a fuck מהפלשתינים כשחצי מהמדינה תחת שלטון עבריינים והמשטרה הרימה ידיים?

בסוף כשמשלמי המיסים הנורמטיביים פשוט יעזבו, אולי תהיה פה מלחמה של חרדים בבדואים. יהיה מצחיק לראות את זה מארץ אחרת. קצת פחות מצחיק למי שצריך או רוצה לחיות פה.

• אהבתי 5
  • מעניין 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 5 שעות, MadCat_LE כתב:

משילות...

בסוף כשמשלמי המיסים הנורמטיביים פשוט יעזבו, אולי תהיה פה מלחמה של חרדים בבדואים. יהיה מצחיק לראות את זה מארץ אחרת. קצת פחות מצחיק למי שצריך או רוצה לחיות פה.

החרדים לא אוהבים להלחם,  רק הבדואים ילחמו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

יש מצב שמי שירסק את הליכוד יהיה דווקא ביבי בעודו מכהן? ההתעקשות שלו על המהפיכה ובפרט העיסוק בועדה לבחירת שופטים, הסבירות וחוק נבצרות נראה שמביאים לרתיחה(?) אצל החבובים הכחולים, יכול להיות שהם מבינים שהכיסא יילקח מהם אחרי שיסיימו איתם?

אחרי נאום אוחנה קיבלנו עוד הוכחה עד כמה הכנסת\רשות מחוקקת\רשות מכוננת היא בעצם שלוחה של המבצעת, ועוד מבקשים "לאזן" בין הרשויות - לולז.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל סקר של ערוץ 14 אומר שיש להם 30 מנדטים 😂

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 30 דקות, Gosser1860 כתב:

יש מצב שמי שירסק את הליכוד יהיה דווקא ביבי בעודו מכהן? ההתעקשות שלו על המהפיכה ובפרט העיסוק בועדה לבחירת שופטים, הסבירות וחוק נבצרות נראה שמביאים לרתיחה(?) אצל החבובים הכחולים, יכול להיות שהם מבינים שהכיסא יילקח מהם אחרי שיסיימו איתם?

אחרי נאום אוחנה קיבלנו עוד הוכחה עד כמה הכנסת\רשות מחוקקת\רשות מכוננת היא בעצם שלוחה של המבצעת, ועוד מבקשים "לאזן" בין הרשויות - לולז.

ביבי מתעקש על הרפורמה? אתה לא בכיוון.

אם זה היה תלוי בנתניהו לא הייתה פה שום רפורמה, אפילו לא טיפה.

ביבי מתעקש על הכיסא שלו, הוא יודע שאם הוא יבטל את הרפורמה במכה אחת הממשלה שלו תיקרוס באותו יום.

אז הוא הולך בין הטיפות כמו שהוא יודע לעשות הכי טוב ומנסה למשוך זמן.

הכל למען הכיסא.

• אהבתי 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לא מדויק.

הועדה למינוי שופטים, הבחירה של נשיא העליון עוד חודשיים - יש לזה השלכות משמעותיות על הכיסא של נתניהו. 

פורסם (נערך)

רגב מבקשת מהנהג שלה ליסוע למרות שאין כל כך לאן:

"את שרת התחבורה..תפסיקי..תרגעו". בחיי, כאילו היא ילדה בת 5 והנהג הוא המבוגר האחראי פה. וזו האישה שאחראית על המשרד הרביעי בגודלו (מבחינת תקציב)..

image.png.6ac266b74fee440ff6c07578bd018583.png

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 24.7.2023 בשעה 13:31, SlowRide כתב:

שיהיה לך זמן לקנות דולרים

נו, קניתם?

אמרתי לכם כבר ב3.6, אנחנו בדרך ל4!

עליה של איזה 7 אחוז בחודשיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

https://fb.watch/mVSec_PdPK/?mibextid=Nif5oz

מישהו שהוא לא נער גבעות, לא תומך בן גביר ולא רוצה סתם לרצוח ערבים ברחובות..

ממליץ לכל אלה שטוענים שהחרדים הם האיום הכי גדול שלנו לראות.

(כל זה לא מוריד מהטענה שהחברה החרדית צריכה להשתלב בכלכלה וכל זה..)

פורסם

קודם כל הריאיון מרתק. 

ראיתי את כולו. 

אני מסיק מהדברים שלו וממה שאני רואה מסביבי, שהבעיה המרכזית הלכידות החברתית. 

לצערי אני רק רואה את זה הולך ומעמיק. 

אני אישית חושב שמאז אריק שרון לא קם אף מנהיג אמיתי בישראל. 

אני לא משלה את עצמי וברור לי שהבנאדם לא היה קדוש ורחוק מזה, אבל היו לו ערכים ונחישות, אמונה בעצמנו כעם, וגישת "אנחנו נעשה" שאני לא רואה באף דמות ציבורית מאז. 

אני גם לא חושב שהולך להיות אחד כזה, ולדעתי עברנו את נקודת האל חזור. 

• אהבתי 4

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

הם רק גורמים לה לפסול תחוק. במקום לרדת מהעץ. הם עולים יותר גבוהה.

קריאות בוז לנשיאה חיות בהפגנת הימין, סמוטריץ': "אל תעזי לפסול חוקי יסוד" (ynet.co.il)

.thumb.jpg.d1c72d8474487c978ed3ede43c3e2268.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

מה זה "יש לך עסק איתי", זו ממשלת עבריינים? (שאלה רטורית נו)

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...