Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, falou כתב:

חכה ׳שהורודות׳ תיכנסנה לאירוע. הן גם לא מפחדות והן גם יכולות לעלות גברים במיני וגוזיה לשבת בחלק הקדמי וגברות עם זקן לשיר מאחור, ואז תראה מה זה בלאגן... 

מניח שנראה מכות באוטובוסים. יהיה מקריפ ומקרינג', כמו שאומרים הצעירים של היום.

אישית אני חושב שהדרך היחידה שבה החרדים יפסיקו לרמוס את המרחב הציבורי ולחיות על חשבוננו עוברת בהבנה של מצביעי ליכוד מהפריפריה שזה רע גם להם. לא בטוח שזה יקרה בעתיד הנראה לעין. אבל אם חוק אי גיוס חרדים יעבור, אולי זה יקרה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

יש חוק נגד הטרדה. אם אני אתיישב לידך באוטובוס ואשיר לך ממיטב הלהיטים של אבי ביטר מעל הראש, אסור לא?

יש חוק נגד הטרדה מאיימת, מינית, רעש... אבל אם כמה נשים שרות בנועם, לא יודע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

ראיתי בחדשות שהמלך ביבי בא לחגוג את פתיחת הקו האדום של הרכבת הקלה בגוש דן. לכבוד המלך חוסמים חצי עיר בת"א מהבוקר ועד אחרי הצהריים.

אני תוהה אם זו הטרלה מכוונת. די בטוח שכן.

כבישים בת"א ייחסמו עקב ביקור נתניהו בתוואי הרכבת הקלה | זה מה שצפוי (ynet.co.il)

מכניס את כל המרכז למצור כדי לסוע לבד ברכבת.

בלי טיפה של ציניות, עובר עליו משהו לא טוב ברמה אחרת. זה כבר שונה מכל מה שהיה בעבר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בשבילך זה נעם, בשבילו זה רעש. אף אחד לא מתלונן על הטרדה אם נעים לו.

לפני 29 דקות, mikyl כתב:

לשיר בציבור זאת לא התרדה. אם אתה תשב לידי ותשיר זאת לא התרדה. לא משנה איזה רפרטואר

מטרד רעש. "לא יגרום אדם לרעש חזק או בלתי סביר, מכל מקור שהוא, אם הוא מפריע, או עשוי להפריע, לאדם המצוי בקרבת מקום או לעוברים ושבים"

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

בלי טיפה של ציניות, עובר עליו משהו לא טוב ברמה אחרת. זה כבר שונה מכל מה שהיה בעבר.

כן, זה מרגיש מאוד מאוד מוזר. לא יודע. אולי זה סתם אנחנו כבר לא מצליחים להיות אוביקטיבים בשום דבר, ואולי זו המציאות וההפגנות והלחץ של האבטחה שלו, שהוא הגיוני. אבל מהצד השני, למה הוא צריך את הנסיעה הזו, אני לא יכול להבין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שאתה עושה כאילו אתה מתלהב מהצעצוע של הילד שלך, הוא צריך לתת קצת צומי למירי.

• מצחיק 2

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אישית אני חושב שהדרך היחידה שבה החרדים יפסיקו לרמוס את המרחב הציבורי ולחיות על חשבוננו עוברת בהבנה של מצביעי ליכוד מהפריפריה שזה רע גם להם. לא בטוח שזה יקרה בעתיד הנראה לעין. אבל אם חוק אי גיוס חרדים יעבור, אולי זה יקרה.

אנשי הפריפריה, המסורתיים לייט ביניהם, רואים בחרדים מי שמפצה על כל החטאים שהם חוטאים כל הזמן. הם חיים במין תפיסה קתולית, שהממסד הדתי משמש מגן וחונן, ובזה שהם מידי פעם הולכים ומתפללים ותורמים להם וכו׳, הם מפצים על כל הפריצות שהם מבצעים ברגיל.

זה המגף הרוחני שהציבור החרדי מחזיק מעל שומרי המסורת. אולי אם היהדות הספרדית לא הייתה שפוטה של החרדיות האשכנזית דברים היו נראים אחרת.

• מצחיק 1
  • מעניין 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

הם חיים במין תפיסה קתולית, שהממסד הדתי משמש מגן וחונן, ובזה שהם מידי פעם הולכים ומתפללים ותורמים להם וכו׳, הם מפצים על כל הפריצות שהם מבצעים ברגיל.

אכן. מקווה שבכל זאת מתישהו זה ישתנה.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, נקודה טובה כתב:

נניח שביקשו ממנה להחליף מקום בגלל שהיא אישה - מה מעליב פה? כי היא אישה? כי לא רוצים לשבת לידה? זה קטנוני תופת

מי אמר שהיא נעלבה? ונניח נעלבה, אולי בנוסף היא סרבה לעבור מסיבות שלאחרים נראות קטנוניות ולה הן חשובות (לא רוצה לשבת ליד השירותים, לא רוצה לשבת בשורות אחוריות/קדמיות, לא רוצה לשבת מעל הכנף).

בכל מקרה, מרגע שהיא סרבה הענין אמור להסגר. היא לא צריכה לנמק. הבעיה היא לא שלה, והפכו אותה לשלה ברגע שהדיילת האשימה אותה בעיכוב הטיסה. הדיילת הזו צריכה להענש ע״י המעסיק שלה.

לפני 22 שעות, falou כתב:

אם ביקשו ממנה לזוז והיא ישר קפצה למוד אגרסיבי, זה דבר אחר, ואז אתה צודק, זה קטנוני.

הוידאו שהופץ של שיחת הנוסעת עם אחד הדיילים האחרים לאחר המקרה די מבהיר מה התנהל שם, לפחות בהמשך. התנהלות שאין לה הצדקה גם אם התגובה הראשונית של הנוסעת היתה חריפה בצורה מוגזמת ומיותרת.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)

יו"ר הקואליציה: "במושב הבא יעבור חוק הגיוס - ורק אחריו שינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטי (ynet.co.il)

"לאנשים האלה באמת יש אמונה והם רוצים ללמוד."

וואלה, לי יש אמונה בסוני פלייסטיישן ובא לי להיות מקום ראשון בארץ ב-2K.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

מטרד רעש. "לא יגרום אדם לרעש חזק או בלתי סביר, מכל מקור שהוא, אם הוא מפריע, או עשוי להפריע, לאדם המצוי בקרבת מקום או לעוברים ושבים"

ישנו גם חוק הבומרנג. חוץ מזה רעש חזק זה ב-dB, שיביאו פקח עם מכשיר כמו שעשתה משטרה בהפגנה מול מטה בת"א. וכבר אמרתי במלחמה כמו במלחמה, הם התחילו.

פורסם (נערך)

"יו"ר הקואליציה אופיר כץ אמר הבוקר (חמישי) כי חוק הפטור מגיוס "יעבור בשלוש קריאות במושב הבא". בריאיון ל-ynet Live אישר כץ כי דרישת המפלגות החרדיות למעשה התקבלה: "הסדר הוא כזה - חוק הגיוס ורק אחריו שינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים", אמר.

ההורים היקרים של גיוס נובמבר- תשאירו את הילדים בבית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה לא ספציפית הם שהתחילו. כמו שאמרתי, אם החרדים האלה היו מטרידים אותם קודם, שיאכלו חרא בחזרה. אבל הם לא עשו להם כלום. 

המלחמה צריכה להיות נגד נציגי הציבור של החרדים ונגד מי שמתנהג בבריונות, ולא נגד אזרחים רנדומליים שלא עשו כלום. אם אתה יורד לרמה המוסרית של מי שאתה נלחם בו אתה תפסיד.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

בוא נראה איזה חוק הם יעבירו אם בכלל.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

החרדים גרים באמונה שעשויה מזכוכית. הם פגיעים לכל מיני סוגים של הטרלות והצקות. החרדים פועלים לשינוי המרחב הציבורי, של כלל הציבור, ויקבלו תגובת נגד במרחב הציבורי. זה לא המוסד ואין כאן סיכול ממוקד.שיחליטו מנהיגי הציבור אם הם רוצים עימות ציבורי עם אנשות שיכולות לגרש אותן בשירה.

"החרדים" כפי שאתה קורה להם הם לא קבוצה אחת אלא פלוגות בצבא ללא מפקד עליון אבל עם מפקדי פלוגות שהם נשמעים להם בצורה עיוורת.

אם רב יגיד לא להטריד הם לא יטרידו ואם הרב יגיד להטריד הם יטרידו. הכתובת היא מקבלי ההחלטות.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
  • אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...