Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, SurfHigh כתב:

עכשיו אני קורא על רקטות על הגליל המערבי. 

איך אמרו, במזרח התיכון מריחים חולשה. 

ימין מלא מלא מלא. 

לצערי זה הדבר הכי טוב שביבי והקואליציה יכלו לבקש.

מתנה לפסח לממשלה הכושלת הזו.

נראה אותך מפגין עכשיו, כשאנחנו עומדים מול סכנת מלחמה. אתה הרי רק תצדיק את "שמאלנים בוגדים".

איזה רבט במיל יעיז לחתום על עצומה לסרבנות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ניראה לי רובנו כאן כבר צפינו את זה מגיע... :-(

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

לצערי זה הדבר הכי טוב שביבי והקואליציה יכלו לבקש.

מתנה לפסח לממשלה הכושלת הזו.

באיזשהו מקום זה גם עוזר ללכד את השורות, כי יש אויב משותף הרבה יותר מיידי ומשמעותי מהחקיקה. 

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

נראה אותך מפגין עכשיו, כשאנחנו עומדים מול סכנת מלחמה. אתה הרי רק תצדיק את "שמאלנים בוגדים".

אני לא בטוח כמה החקיקה תתקדם בזמן מלחמה במספר זירות. אני די ציני אבל אני לא מאמין שהחבובים מספיק ציניים כדי להמשיך לחוקק. 

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

באמצע מלחמה? לאף אחד לא יהיה זמן לזה.

• רעיון טוב! 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

@DareDevil נראה שהערכה שלך צודקת..

מה? בלי מימ כלשהוא?

בת'כלס, כואב לי שאנחנו צריכים להתמודד עם זה, ראש ממשלה חדל אישים, שלא יכול לפעול לפי היגיון. אלא רק אם ממש אבל ממש לוחצים עליו.

• מבאס 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא חושב שתהיה מלחמה, סתם איזו ״תגובה״ שתעשה רושם על הביביסטים שמר ביטחון הפחיד את כולם ואיזה בעל בית הוא. 

בשורה התחתונה מאז מינוי הממשלה הזו מקבלים בדרום ועכשיו גם לפעמים בצפון. 

• אהבתי 1
פורסם

חוץ מזה, נכנסתי ב15.00 לטלגרם בשביל להתעדכן על הסבב טילים שהיה לפני 15 ובדיוק אני רואה שטף של התרעות והודעות ככה על 100 רקטות. מבאס ככה להיות בחג..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

נתקלתי בזה הרגע 

https://www.facebook.com/reel/914333633125477?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz

שמחה רוטמן ב2021 מסביר למה לסיים דיון מסובך ע"י 61 אצבעות בלבד זו לא שיטה הגיונית כי אין איזון מספיק למערכת. 

You cant make this shit up 

רוטמן: "מה שאתה בעצם מציע (עכשיו אני מפחד מזה הרבה יותר): השגתי עכשיו רוב של 61, אני עכשיו אקבע כללים שיסיימו את המריבה איך שאני רוצה! זה לא משטר חוקתי, זו לא הפרדת רשויות, זה לא משטר חוקתי זה לא כלום. זה לנצל רוב פוליטי רגעי לטובת הכרעה בסכסוך שמטבעו תמיד צריך להמשך. הסכסוך בין הרשויות תמיד צריך להמשך."

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

בגלל זה אמרתי שאני מעדיף רוב של 80 חכים, אבל זאת שאלה מעט דמיונית.

מי מגן עליך מבית המשפט העליון, שיכול להחליט שמפלגה כלשהי ומשנתה יכולים להתמודד לכנסת, מכיוון שלפי ראות עיניהם, המעשים או האמירות של המפלגה לא נופלים תחת העילות המצוינות בחוק היסוד המתאים?

אמרת ו......בדיוק על זה מפגינים שזה לא ב 80 חכים אלא ב 61.

לגבי המינוי שופטים, תהיה בטוח שזה ממש לא לטובתך אלא לטובת השליטים שיוכלו לחוקק חוקים לעצמם ואף אחד לא יפריע להם. 

פורסם

יאיר נתניהו כנראה ישן עד מאוחר ממש בחג, אז עדיין לא יצא דף מסרים רשמי.

מצחיק לראות את הביביסטים מתלבטים אם הירי מלבנון הוא בגלל המחאה או בגלל הסכם הגז.

• מצחיק 10
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

למשל בן גביר - כשהוא לא קיבל את התקציב למשמר הלאומי שהוא הבטיח אז הוא אפס או לוזר, אבל כשהוא כן קיבל אז הוא גוזל משאר המשרדים, רוצה להקים פה שטאזי ומבעיר את השטח (כאילו שבתקופת לפיד לא היה שמח כאן עם הערבים ורצועת עזה).

בפועל, בן גביר פשוט למד שלהיות השר לבטחון לאומי זה קצת יותר מאתגר מאשר להיות פרובוקטור ללא שום אחריות, בדיוק כמו ליברמן "נותן להנייה 48 שעות" לפני שנכנס לתפקיד שר הבטחון.

בן גביר היה ונשאר ליצן ופרובוקטור ללא שום אחריות שלא עשה שום דבר חוץ מלתקוע מקלות בגלגלים של משטרה בזמן העבודה. זה שהוא סחט כסף מלחוץ לא אומר כלום. מספיק לראות את הצהרתיו על חומת מגן 2 וחיבוקים עם מפיונרים מלה פמיליה. 

לפני 41 דקות, פינדר כתב:

היה ברור מהתחלה (במוצהר) שבמצב מלחמה כולם יתייצבו. מצד שני נראה את ביבי/לוין/רוטמן מקדמים את ה"רפורמה" בזמן המלחמה.

פורסם

זה היה כלכך צפוי. שנתניהו ינסה להשתיק את המחאה ולצאת מבעיית החקיקה בלי להראות חלש, על ידי חימום השטח עם הפלסטינים. כי אין כמו טילים והרוגים כדי להשתיק מחאה של האזרחים היהודים נגד הממשלה.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

להזכיר לך את מקרה עזמי בשארה, שפסילתו בוטלה על ידי בית המשפט העליון, למרות התמיכה שלו, לכאורה, במאבק מזויין במדינת ישראל, פגישה עם אנשי חיזבאללה ועוד?

להזכיר לך איך המקרה שלו נגמר?

להזכירך את מקרה של בן גביר שנפסל ב-2019 על ידי ועדת הבחירות? להזכיר לך איך המקרה שלו נגמר?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

בישראל ימין זאת השקפת עולם לפיה ביבי צודק. ימין זה לוותר על לימודי ליבה ולהגדיל קצבאות לאברכים ולהכיל ירי מעזה בליל הסדר.

תיכף תראה איך הימין על מלא מכיל ירי מטחים מלבנון באמצע החג.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, mikyl כתב:

מצד שני נראה את ביבי/לוין/רוטמן מקדמים את ה"רפורמה" בזמן המלחמה.

מקווה שאתה מסתמך על אנשים רציונאליים. (צפרדע -עקרב)

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...