Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נגמר שום דבר.

אורבך כנראה הולך להצביע נגד.

רק להשביע את בממשלה זאת חתיכת אטרקציה,

איך יחזיקו את הקואלציה הזאת??

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, Legend כתב:

המסמך נחתם.

לפיד טלפן לריבלין.

What's next?

ביבי יהנדס לנו מבצע "פין זקור מול איראן" או משהו

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה קורה במידה וביבי מתבצר בבלפור ולא מסכים לעזוב?

עם איך שהוא חושב זה נשמע צעד לגיטימי מצידו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה, יש נוהל הקש בגג.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

ביבי מצליח לשלוט על 30 חכ"ים למודי פוליטיקה ומתוסכלים שנבחרו ע"י חברי הליכוד.

למודי פוליטיקה?

הוא מילא את כסאות הליכוד במעריצים סטייל דיסטל אטבריאן.

ואלו שכן פוליטיקאים כמו כץ וברקת, לא יסלחו לו על זה שהיה מוכן לתת לבנט וסער להיות ראשי ממשלה, אבל לא היה מוכן לתת להם, גם במחיר הליכה לאופוזיציה.

אני לא יודע כמה זמן תשרוד הממשלה החדשה, אבל כל יום יחליש את התומכים של ביבי בליכוד.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יש בליכוד מספיק חכ״ים שנמצאים הרבה זמן בפוליטיקה ועדיין הוא שולט בהם ביד רמה. זה שהם מתוסכלים ולא סובלים אותו רק מראה את רמת הכוח והשליטה.

בנו לעומתו לא מצליח להשתלט על 6 חכ״ים שהוא בחר ורובם בפוליטיקה יומיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אז אתה אומר שביבי פוליטיקאי יותר מנוסה, יותר מתוחכם ויותר מוכשר ממה שבנט אי פעם יהיה?

אין לנו ויכוח על זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה שלא יהיה - 24 השעות האחרונות הדגימו מעולה איפה עובר הגבול בין הימין המדומיין של ביבי - שמציע כאן גרסת יהודית לאיראן עם פולחן אישיות למלך החכם באדם, לבין כל שאר מדינת ישראל. 

ימינה של בנט לעולם לא תהייה כוס התה שלי. אבל לשמוע ימניים שלא מדברים על השמאל במונחים של הפרוטוקולים של זקני ציון מזכיר פתאום שאפשר גם אחרת. 

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ההתנגדות הכל כך קשה של כמה מחברי ימינה, היא בדיוק תוצאה של ההפחדות של ביבי. הוא מפחיד גם אותם וגם את המצביעים שלהם, שמאיימים מפגינים ומאיימים עליהם ועל משפחתם. בדיוק בגלל זה הממשלה הזאת צריכה לקום, גם אם אני לא רוצה את בנט בתור רוה''מ או את רעמ שהודיעו שיתנגדו לכל חוק להטבי.

ועכשיו ביבי דואג לעשות הכל כדי למשוך את ההשבעה, בינתיים זה חוקי אבל מסריח. נראה מה יהיה בהמשך.. משעמם לא יהיה פה

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

מה שלא יהיה - 24 השעות האחרונות הדגימו מעולה איפה עובר הגבול בין הימין המדומיין של ביבי - שמציע כאן גרסת יהודית לאיראן עם פולחן אישיות למלך החכם באדם, לבין כל שאר מדינת ישראל. 

ימינה של בנט לעולם לא תהייה כוס התה שלי. אבל לשמוע ימניים שלא מדברים על השמאל במונחים של הפרוטוקולים של זקני ציון מזכיר פתאום שאפשר גם אחרת. 

בעיניים ימניות (ודומני שעמדותי מוכרות) פייר עם כל כמה שקשה לי לעכל את ההישענות על רע"מ, ועם כל כמה שאני סקפטי מבחינת ימין לגבי הממשלה הזו (אם כי אני לא מאלו שסבורים שבנט חצה את הרוביקון, אלא שבאמת לקח כאן החלטה קשה ובעייתית מתוך כוונה אולי קצת נאיבית. אילו רצה היה יכול לחצות מזמן), ככל שאני נחשף ליותר ויותר תגובות מאנשי ליכוד ותומכיהם, אני רוצה שהממשלה הזו תקום ולו רק כדי שהליכוד כמפלגה (ולא ביבי בהכרח) יהיו באופוזיציה ונזכה אולי לראות משהו אחר (כן אולי אני נאיבי, אבל מותר לקוות). 
ראבאק אם היו משקיעים רבע מהאנרגיות האלו (הם וכל אנשי המפלגה ותומכיהם) כדי ללחוץ על ביבי בעשור האחרון לקדם נושאים שחשובים לימין באמת, אולי לא היינו מגיעים למצב הזה, או לפחות מגיעים אליו בנק' פחות נוחה לשמאל (כאמור בעיניים ימניות). מילא סמוטריץ' שההתנגדות שלו עקבית,  אבל את הליכודניקים זה לא מעניין וכולם יוצאים מהחורים ומקשקשים על ערכים והפרת הבטחות כשחלילה הם עומדים לאבד את השלטון, כשכל העולם ואשתו יודעים שאילו לנתניהו היתה הזדמנות הם היו מקימים את אותה ממשלה עם רעם בלי לחשוב פעמיים, ושוב משאירים את הימין עם ה$%^ ביד (סליחה על הצרפתית). 

עריכה אחרונה על ידי netco
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 21 דקות, netco כתב:

ככל שאני נחשף ליותר ויותר תגובות מאנשי ליכוד ותומכיהם, אני רוצה שהממשלה הזו תקום ולו רק כדי שהליכוד כמפלגה (ולא ביבי בהכרח) יהיו באופוזיציה ונזכה אולי לראות משהו אחר (כן אולי אני נאיבי, אבל מותר לקוות). 

כן, שמע, זה אפילו כבר לא ימין מול שמאל. אתה ואני יכולים לדבר, לנסות למצוא מכנה משותף, אולי פשרות בנושאים שונים שיעבדו לשנינו. עם הביביסטים זה לא אפשרי. לדעתי גם לא עם החרדים, ודי בטוח שגם לא עם בן גביר. וזה לא מקרי שעכשיו שוב נשברים שיאי חוסר סימטריה עם איומים אינסופיים על כל מנהיגי מפלגות השינוי. זה פשוט מפחיד יותר וותר להבין שהם זו אשכרה האלטרנטיבה לשלטון כאן. עם החושך המוחלט שהם מביאים לכולנו. אתמול שמעתי את מתן כהנא בערוץ 12. הבן אדם רחוק ממני עד כמה שאפשר אידיאולוגית. אבל הוא לא רואה בי אויב. ואני לא רואה בו אויב. זה אשכרה יותר ממה שקבלתי מהביביסטים בעשור. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני יגיד לכם משהו. לפי דעתי גוף השינוי עושה לביבי מלכודת.

כל המשחק. שבנט חזר לביבי. ורץ חזרה לגוף השינוי זה משחק.

גם סער וגם בנט. דפוקים אם יהיו בחירות חמישיות.

הרצון שלהם. זה לרוץ לפחות שנה. ולהראות שאפשר גם בלי ביבי.

ואז להתחזק.  כל מה שרץ בתיקשורת. זה דיספורמציה.

אם יהיו בחירות חמישיות בן גביר וחברו יתחזקו יותר.

ואנחנו בבעיה.

זאות דעתי.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אני כבר הגעתי למצב שבא לי להחליף עבודה, מרוב שיש לי ביביסטים בעבודה, זה יותר מדי מתיש כל העניין הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, netco כתב:

בעיניים ימניות (ודומני שעמדותי מוכרות) פייר עם כל כמה שקשה לי לעכל את ההישענות על רע"מ, ועם כל כמה שאני סקפטי מבחינת ימין לגבי הממשלה הזו (אם כי אני לא מאלו שסבורים שבנט חצה את הרוביקון, אלא שבאמת לקח כאן החלטה קשה ובעייתית מתוך כוונה אולי קצת נאיבית. אילו רצה היה יכול לחצות מזמן), ככל שאני נחשף ליותר ויותר תגובות מאנשי ליכוד ותומכיהם, אני רוצה שהממשלה הזו תקום ולו רק כדי שהליכוד כמפלגה (ולא ביבי בהכרח) יהיו באופוזיציה ונזכה אולי לראות משהו אחר (כן אולי אני נאיבי, אבל מותר לקוות). 
ראבאק אם היו משקיעים רבע מהאנרגיות האלו (הם וכל אנשי המפלגה ותומכיהם) כדי ללחוץ על ביבי בעשור האחרון לקדם נושאים שחשובים לימין באמת, אולי לא היינו מגיעים למצב הזה, או לפחות מגיעים אליו בנק' פחות נוחה לשמאל (כאמור בעיניים ימניות). מילא סמוטריץ' שההתנגדות שלו עקבית,  אבל את הליכודניקים זה לא מעניין וכולם יוצאים מהחורים ומקשקשים על ערכים והפרת הבטחות כשחלילה הם עומדים לאבד את השלטון, כשכל העולם ואשתו יודעים שאילו לנתניהו היתה הזדמנות הם היו מקימים את אותה ממשלה עם רעם בלי לחשוב פעמיים, ושוב משאירים את הימין עם ה$%^ ביד (סליחה על הצרפתית). 

אצלי דווקא ההתנגדות לממשלה הזאת הפכה כמעט לאדישות.

בגדול לא ממש אכפת לי כבר מה יקרה, אבל לפעמים, ולרגעים מאוד קטנים יש בי רצון לראות אותה קמה.

אני מאוד חושש מהמועד של לפיד כראש ממשלה (חושב שכל אדם עם ניסיון חיים והשכלה אקדמאית עדיף עליו), אבל עד שזה יקרה - מסקרן אותי מה הממשלה הזאת תעשה.

ובעיקר - שיהיה שקט מביבי.

אני חושב שהוא המנהיג מהגדולים ביותר שהמדינה הזאת ידעה והביא השגים רבים (ולדעתי עוד יביא) אבל יעשה טוב שרמת השיח סביבו תרד.

הכל סובב סביבו וסביב משפחתו (תקשורתית בעיקר) וברגע שזה יפסק, אז לכאורה יהיה פה טוב וכולם יהיו מאוחדים.

אני אומר לכאורה כי זה מה שהתקשורת תציג. בפועל, הכל ימשיך להיות זהה והבעיות יהיו אותן בעיות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...