Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, Avatar Schnitzel כתב:

אני יותר דואג שהוא יספק לנו איזה תקיפה באיראן לפני שהוא זורק את המפתחות. בימים האחרונים אני שומע הרבה מטוסי קרב באוויר בעיקר בלילות. אה וגנץ טס היום לארה"ב מסיבה כלשהי. 

נו באמת, עשיתם ממנו איש לטאה מהאילומינטי כמו צוקרברג. אפשר לחשוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נתניהו מגלומן לחוץ, כן, אבל הוא לא חסר שפיות. ההצהרות האלו נראות כמו עוד נסיון לקושש קולות לקראת בחירות חמישיות אפשריות, הוא עובד קשה כדי לסכל את האפשרות שתקום ממשלה אחרת.

כמו כן, אני מחכה למייל ממנו שמציע גם לי רוטציה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • מצחיק 2
פורסם

איזה מזל שהעלו את אחוז החסימה, אחרת עוד היה לנו ראש ממשלה עם 2 מנדטים חחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גפני יכול לבוא בטענות רק לעצמו .
הוא מנע העברת תקציב דו שנתי בוועדה כדי להכשיר את הטריק של נתניהו על רוטציה. ניצל סמכותו לרעה. אחרת כנראה היה ממשיך להיות יו"ר הועדה. גם מנע תקציבים רבים מהשכבות החלשות .
בעבר ממשלות מפוצלות היו יודעות להעביר תקציב בוועדת הכספים

פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

אל תדאגו. אין לו אומץ.

הוא עכשיו במצב שאם יגלה שלזרוק פצצת אטום על ת"א יבטיח לו המשך כהונה, הוא יעשה את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 30 דקות, hwgeek כתב:

סימן להתחלה?

image.thumb.png.8da9b2ec01dced46ea123599ffef2af3.png

לא, ישראל ואיראן כבר מספר חודשים עושים בעיות אחד לשני עם ספינות. זוכרים את הדליפת נפט לחופים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

לא, ישראל ואיראן כבר מספר חודשים עושים בעיות אחד לשני עם ספינות. זוכרים את הדליפת נפט לחופים?

השאלה היא מתי עוברים מ"בעיה"/"תקרית"/"אירוע נקודתי" למערכה...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לאחר שאיראן מגיבה רישמית בפומבי?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כל ההצקות ההדדיות האלו הן בדיוק כך- הצקות.

וחזרה אלינו, התכוננו להגמוניית נתניהו ה (???)

באמת שכבר הפסקתי לספור. ממשלת בנט-לפיד לא קמה הלילה, מה שאומר שגם לא תקום.

פורסם
לפני 24 דקות, Pika007 כתב:

באמת שכבר הפסקתי לספור. ממשלת בנט-לפיד לא קמה הלילה, מה שאומר שגם לא תקום.

בשעה טובה נפטרנו מהטמטום הזה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

רשימת התפקידים היא מבין המוצלחות יותר שיכלתי לחשוב עליה. לא אידיאלית- אבל בהחלט יותר טוב מכל מה שהיה לנו פה לפחות כבר 6 שנים. 

אני מפוכח למציאות, אבל לא ממש מרוצה מזה.

פורסם

אין למלך איך להרכיב קואליציה. אם אחרי כל ההשפלות בנט ילך איתו במקרה שלפיד לא יצליח - הוא באמת ילד כאפות קיצוני, ונראה לי שהוא עבר את השלב הזה בחיים שלו.

הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לקוות לו הוא שלעוד מספיק ליכודניקים ימאס מהמלך, והם יתמרדו בו ויצאו מהמפלגה או ידחפו לבחירות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...