Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי, בלי להבין מה הרקע לדברים, לסרטון אין שום משמעות. כל עוד לא הרביצו לאף אחד ולא עברו על שום חוק, כל מה שיש לומר זה שעדיף שאנשים יתעסקו בעניינים שלהם במקום לנסות לייצר סנסציות מוויכוחים רנדומליים שקורים סביבם. סה"כ מדובר בעוד מוצר מבית טמקא ותואמיה שנועד להגדיל את החשיפה לפרסומות באתרים ולא יותר. כנראה מפעילים לחץ על העורכים במדור "שטויות" לפרסם יותר תוכן מקומי מאשר סרטונים מיוטיוב על חיות מחמד, וזה מה שמצאו באותו יום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

שמעתי על המיקרה ברדיו אבל לא ממש ניכנסתי לקריאת הכתבות מה היה שם, אבל בחיפוש זריז עכשיו אני רואה שהסטודנטית הערבייה הייתה קוראת לחיילת "פושעת מלחמה" , לא יודע מה איתכם, אבל במדינה יהודית שהגיוס הוא חובה והאוניברסיטה ממומנת ע"י המדינה- דבר כזה לא יתכן, יש כללי מישמעת ועל הערות כאלה לדעתי זה סילוק מהכיתה במיידי!, זה לא גן ילדים ולא חטיבת ביניים, דברים כאלה לא אמורים ליקרות בשיעור והמרצה אמור להוציא סטודנטים כאלה וניגמר הסיפור.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז לטענתך גם צריך להוריד את האתר הזה, כי חלק מהכותבים מביעים דעות שנוגדות את התפיסה של המדינה. אחרי הכל האתר משתמש בתשתיות של המדינה :)

נראה לי שעדיף פשוט להתמודד כמו אנשים בוגרים עם דעות שלא נראות לנו, במקום להתחרפן ולנסות להשתיק אחרים, גם אם מה שהם אומרים זה 100% שטויות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

לא קשור, לא אמור ליהיות דבר כזה בכיתה באוניברסיטה, סטודנטים שמפריעים= דסבידניה(DASVIDANIYA) מהכיתה-תיפתרו את זה בחוץ.

לא מעניין מי צודק, אבל יש מילות גנאי מסויימות שלא מקובלים וצריך ליהיות מישמעת לדברים כאלה, אנשים בוגרים ולא ילדים קטנים שלא מבינים משמעת.

זה ניראה הגיוני שהורים שולחים ילדים לצבא כי זה חובה, בהמשך החייל לומד באוניברסיטה במימון המדינה, והוא צריך ליהיות חשוף לקללות של "פושע מילחמה" כי הוא לובש מדים? אז אני בדעה שבאוניברסיטאות צריכים לידרוש גם רמת מישמעת/היתנהגות בסיסית כמו שהם מנפנפים בדרישות של ציון פסיכומטרי ומי שלא יכול לעמוד בהם שלום ולא להיתראות, יש דברים לא מקובלים וצריכים לאכוף אותם- זה לא עניין פוליטי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כל אחד בוחר למה להאמין, אני בוחר בסרטון, בלי פרשנות נלווית.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

מעולה!

ומה רואים בסרטון?

רואים מרצה מדברת עם הסטדנטית, ומסבירה לה את דעתה על האירוע, כולל העניין של "להגיע לאוניברסיטה במדים", שאפשר להסכים או לא להסכים איתו.

שאלת אגב: מי צילם את הסרטון? איך בחר להתמקם בקומה שמשקיפה על המסדרון, קומה שאין בה חדרי הרצאות?

מה לא רואים בסרטון: לא רואים מרצה שמשפילה חיילת, בניגוד לכותרות הצעקניות:

soldier.jpg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה רואים בסרטון? מרצה מביעה דעה שבעיניי אין לה מקום אצל מרצה במוסד לימוד ישראלי. כנראה לא ברמה שמצדיקה פיטורין, אבל בהחלט ברמה שמצדיקה ביקורת ציבורית נוקבת, שאותה היא הרוויחה ביושר.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים שונים דעות שונות, מה הבעיה בזה?

אם היא מנצלת את המעמד שלה כמרצה להטיף לסטודנטים דעות פוליטיות בזמן שיעור זה אסור, אבל זה לא המקרה.

בכל אופן, נניח הייתם נכנסים לשיעור במדים וסטודנט אחר היה קורא לכם פושעי מלחמה, מה אתם הייתם עושים?

פורסם (נערך)

ניכנס והמרצה שומע שקוראים לי "פושע מלחמה" ללא היתגרות מצידי- מצפה שהמרצה יגיד לאותו חוצפן לצאת לינשום אוויר בחוץ לחצי שעה ולחזור רגוע.

ניכנס והמרצה שומע אותנו מחליפים מילות גנאי בצורה הדדית(למרצה אין מושג מי התחיל)- המרצה צריך לישלוח את שנינו לינשום אוויר צח ולחזור אם מוכנים לשבת בצורה מתורבתת בהרצאה.

זה מבחינת המרצה, במידה ואני חייל שזה לא הפעם הראשונה שקוראים לי "פושע מילחמה" מול הכיתה צריך לעלות תלונה ושיזמנו את החוליגן לוועדת מישמעת, אפילו את שנינו לבירור ויסגרו את הסיפור.

זה לא מסובך, פשוט צריכה ליהיות מישמעת וקווים אדומים, במדינה יהודית שקיימת ביזכות הצבא בגיוס חובה, ליקרוא לחייל שהוא "פושע מילחמה" לא מקובל!

אם אנחנו צריכים להיתבייש לילבוש את המדים שלנו בפומבי- אפשר ליסגור את הבאסטה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

אמהמה, מסתבר שהכל היה ספין...

לא מסכים שמדובר בספין, עיקר הדברים היא שישראלית נוזפת בישראלית על כך שהגיע עם מדים ועל כך לא עוברים לסדר היום!

אנשים יעדיפו להעלות על המוקד אישה חפה מפשע, מאשר לבדוק במה מדובר, שלא לדבר על להתנצל לאחר המעשה.

לא חפה מפשע ולא נעליים אלא אשת שמאל רדיקלית שמפמפמת את האג'נדה שלה. ראה הערות בסוף.

לשפויים מבינינו העניין הזה צריך להיות (עוד) שיעור: המנעו לקפוץ למסקנות, לבצע קריאה וחשיבה ביקורתית, היום זה איזו ״סתם״ מרצה גרמניה או מורה בדואי, מחר זה מישהו שאתם מכירים.

כאמור, מי שקופץ למסקנות שמדובר במרצה תמימה הוא אתה.

אין לתזה הזאת ולו מקור אחד לרפואה, פרט ל"דיברנו עם x סטודנטים", כמו שאין מקור לאחרת. אין שום ממצא אובייקטיבי פרט לסרטון. כל אחד בוחר למה להאמין, אני בוחר בסרטון, בלי פרשנות נלווית.

אור,

בוא נתנתק לגמרי מהספינים ומהשמועות הלא מבוססות ונתיחס לעובדות בלבד:

1. המרצה אמרה לסטודנטית "כשאת באה למקום אזרחי עם מדים את לא יכולה שלא יתייחסו אל זה בהתאם".

מה זה בדיוק "בהתאם"?

2. גגל את שם המרצה (ד"ר קרולה הילפריך), מדובר באשת שמאל רדיקלית שחתומה על מסמך ה"מחקר" של צוק איתן שטוען שישראל מבצעת:

"מבצעת מעשי טבח איומים", אשמה ב"פשעים נגד האנושות", "שימוש בגז", "פשעי מלחמה","פועלת במכוון להרוס חיים של חפים מפשע".

אם לרכב על הטענות שלה, אם את באה אם אג'נדה סופר שמלאנית, אנטי ציונית, את לא יכולה שלא יתיחסו אליך בהתאם.

המכתב:

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2814%2961044-8

רשימת החותמים:

http://www.codajic.org/sites/www.codajic.org/files/An%20open%20letter%20for%20the%20people%20in%20Gaza%20The%20Lancet.pdf

(מתנצל על הבולד, אין כוונה להדגיש את דבריי אלא ככה זה יצא ולא מצליח להוריד את הבולד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה תתבייש ללכת עם מדים באוניברסיטה אם איזה ליצן יקרא לך פושע מלחמה? באמת? בוא לא נהיה ילדותיים. מפה ועד לסגור את הבסטה יש עוד דרך רצינית. לא צריך להפוך כל אי הסכמה בין אנשים שני פרטיים למשבר לאומי, לא צריך לצלם אנשים מדברים בניהם במסדרון ולהעלות את זה לרשת כאילו ביקרת בגן חיות.

פורסם
אנשים שונים דעות שונות, מה הבעיה בזה?

בעיניי, דעה לפיה אזרח ישראלי הלובש מדים צריך להיות ערוך להשלכות כשהוא מגיע לאוניברסיטה המתהדרת בשם "עברית", אינה לגיטימית ועל כן, תואיל המרצה ותהנה מהבקלאש, רוב הסיכויים שהיא באמת נהנית ממנו. אף אחד לא יפטר אותה על זה, זה באמת נופל במסגרת חופש הביטוי, אבל אני לא מבין איך לא רואים את הבעייתיות בדבריה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה השלכות? אתה מתאר את זה כאילו אישה בביקיני נכנסת למאה שערים. בסך הכל מישהי זרקה מילה לא נעימה. לא צריך להעלב בשם המדינה ועם ישראל מכל פלוץ.

פורסם

@oryo

אני מצטרף לבאגירה, קשה להאמין שמרצה אמרה את המשפט:

"את לא יכולה להיות נאיבית ולבקש שיתייחסו אלייך כאזרחית כשאת מבקשת להיות במדים. את חיילת בצבא של ישראל, ויתייחסו אלייך בהתאם".

אם המשפט נאמר כשהיא לא עם הכובע "מרצה" באונ' - הכל תותים. אחרת, זה פשוט לא לגיטימי.

שנית, מה זאת אומרת הערה במהלך שיעור? איפה המשמעת הבסיסית?

לגבי שאר הדברים שאמרת, הם גנריים (עד כדי) וישראל היא לא חד-קרן בתחום (להעלות על מוקד/לא להתנצל).

אשמה? לגבי מה? המרצה היתה צריכה לנפנף את הסטודנטית, כמו שמרצים בד"כ (אבל לא תמיד) עושים, ולהתקדם הלאה.

ויכוח מיותר. מה זה השטויות האלה, למי יש זמן?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

מזל שגל הירש הקים *עוד מפלגה* כדי לעזור גם בזה.

הייתי מנסה לחקות את הלינגו שלו, אבל אני צריך עוד כמה שנים באולפן בשביל זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...