Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא מאזדה 6 החדשה, חברות הביטוח דורשות מערכת איתור רדומה + פעילה.

העלות בסוכנות הינה 4790 ש"ח עבור שתי המערכות הנ"ל.

לפי דעתי הסכום מופרז, אבל אני חושש שבהתקנה חיצונית היבואן ימצא תירוץ להתנער מהאחריות במידה ויהיו תקלות כאלה ואחרות.

מה אתם אומרים? לספוג את העלות בשביל השקט הנפשי והנוחות או שעדיף לפנות למתקין חיצוני?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא הייתי מתעסק עם זה בכלל. רק אצל היבואן למניעת כאב ראש בעתיד.

ד"א, הדרישה מוגזמת. וולוו S60 T4 עולה אותו דבר ומסתפקים באיתורן בודד.

STI 2004

פורסם

מה ההבדל בין רדומה לפעילה? גם אני התעניינתי במאזדה ושמתי לב לעניין המאוד לא זול הזה.

ניסית להחליף חברת ביטוח?

מניסיון.. יש הבדלים משמעותיים בין הדרישות של חברות הביטוח.

פורסם

המצב קצת בעייתי, הרכב כבר בארץ אבל לחברות הביטוח עדיין אין הצעה קונקרטית לרמת הגימור הספיציפית (בדקתי אצל הסוכן ביטוח שלי, הסוכן שעובד עם סוכנות מאזדה, AIG וביטוח ישיר).

ההערכה של כולם הייתה שצריך את שתי המערכות.

לגבי ההבדל, אני לא יודע בדיוק אבל זה מה שמצאתי ברשת:

קוד 81 - אימובילייזר מקורי + מערכת איתור כפולה הכוללת עלוקה + מערכת איתור רדומה:

אימובילייזר מקורי המותקן ע"י יצרן הרכב ובנוסף מערכת איתור פעילה המשולבת באימובילייזר בתקשורת דיגיטלית ("עלוקה")המבצע ניתוק אחד לפחות המוגן פיזית ובנוסף מכשיר איתור עצמאי נוסף המופעל אוטומטית בכל ניסיון ניתוק של המערכת הפעילה או חלקיה.נטרול המערכת כולה יבוצע ע"י הקשת קוד סודי באמצעות שלט קוד/לוח מקשים ובנוסף מכשיר איתור רדום נוסף. מערכת האיתור תהיה מסוג איתוראן,פוינטר או סקיילוק ותכלול מנוי בתוקף בחברת האיתור ותעבור בדיקת תקינות לפחות אחת לשנה.

אגב, אני זוכר שהתעניינת ב CX-5, שם הצלחתי לסחוט מהם הנחה קטנה על המיגון, ב 6 הם בונקרים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

היום הייתי בסוכנות לסגור כמה פרטים אחרונים, בסופו של דבר ביטוח ישיר הסכימו על מערכת איתור פעילה + כספת (שמגיע גם ככה עם האוטו לפי מה שהבנתי) בתופסת קטנה לפרמיה.

אז בסופו של דבר התוספת למיגון היא 3400 ש"ח בשביל מערכת איתור פעילה מסוג קוברה קונקט.

עדיין לא נתתי אור ירוק לסוכנות שיתקינו את המערכת, מחר אעשה כמה טלפונים למתקינים ונבדוק מה העלות של מערכת דומה בחוץ.

מה שמצחיק, שבתור פיצוי על זה שהם לא יכולים לתת הנחה על המיגון רצו לתת לי בסוכנות ספי כרום לדלתות (וזה עוד הוצע ע"י מנהל אולם התצוגה בעצמו, אחרי שסירבתי להצעת הנציגה לקבל ברגי נעילה לג'אנטים) :2gunfire:

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כל הנושא של מערכות מיגון לרכבים בארץ שווה דיון

קודניות, איתורנים-קומבינה בין חברות הביטוח ליבואנים של מערכות האיתור

דברתי עם מישהו בגרמניה לטענתו גם ברכבי יוקרה לא מתקינים את המרעין בישין הזה, שרק מעלה את המחיר ועוד לא דיברנו על הקידוחים שעושים ברכב בשביל להתקין אותם, ועל התקלות

אבל שוב רק הצרכן הישראלי אשם-אם היה פה איגוד נהגים חזק כמו באירופה, הוא נותן אולטימטום לחברות הביטוח

מכריחים לעשות מיגון יקר ומיותר-לא מבטחים את הרכב-נכון יש פה סיכון מסוים, אבל אם כולם היו מאוחדים היו מבטלים את רוע הגזירה

פורסם

2 דברים שכדאי לך לקחת בחשבון:

1. סוג המיגון - אם מרבית חברות הביטוח דורשות מיגון מסויים ואתה משלם לא מעט כסף על התקנת מיגון אחר - קח בחשבון שיש מצב ששנה הבאה, החברת ביטוח שלך תחליט שמעכשיו היא דורשת גם כן איתוראן פעיל + רדום או לחילופין מעלה את הפרמיה משמעותית ואתה נהפך ללקוח שבוי - כי מצד אחד כבר שילמת לא מעט כסף על הקוברה הזאת ומצד שני אתה לא מעוניין לשלם עכשיו את העלות של האיתוראן ונאלץ לשלם פרמיות גבוהות. מניסיון לא נעים.

2. יש מקום לא קטן למשא ומתן - גם על עלות ההתקנה ומהערכת וגם על העלות החודשית. מכיוון שדלק מוטורס לא מתקינים את המערכת לבד, אלא דרך גורם צד ג', תתקשר לאחד המתקינים של איתוראן, פוינטר או קוברה - או למוקד השירות של החברה ישירות ותנסה לברר מחירים. אל תשכח שפרט לעלות ההתקנה יש גם עלות חודשית שכאמור גם היא ניתנת למו"מ.

פורסם

1. הדרישה היא לבנוסף, ז"א שאת הפעיל אני בין כה וכה חייב להתקין, את הרדום אני יכול לעשות גם שנה הבאה.

2. זה מה שאני מתכוון לעשות מחר, חבל שהחברות לא מפרסמות מחירים באתרים שלהם.

ובנימה יותר אופטימית, הלוואי שב GTI הייתי משלם בביטוח כמו מה שמציעים לי על ה-6 :cry: .

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עדכן בסופו של יום מה עשית.. ואם תוכל, שלח לי את הפרטים של הרכישה שלך..

בהצעת המחיר שלי היו יותר קמצנים מזה.. :|

פורסם

עדכון לגבי העלויות:

התקנה דרך סוכנות מאזדה:

מערכת איתור פעיל קוברה קונקט 3386 ש"ח

מערכת איתור רדומם (גיבוי) 1404 ש"ח

תשלום חודשי 60 ש"ח

התקנה דרך מתקין חיצוני יוני אביזרי רכב חיפה:

מערכת איתור פעיל פוינטר 2574 ש"ח

מערכת איתור פעיל + רדום 3978 ש"ח

תשלום חודשי כ - 50 ש"ח

התקנה דרך קוברה:

מערכת איתור פעיל 3386 ש"ח

מערכת איתור רדום 1400 ש"ח

*הערה: הנציגה בהתחלה נתנה לי מחיר יותר זול, כשהבינה שמדובר על מאזדה השוותה את המחיר למחיר של הסכונות בתירוץ שבהתחלה היא טעתה בחישוב העלות.

התקנה דרך פוינטר:

פעיל 3042 ש"ח

פעיל + עלוקה 3690 ש"ח

רדום 1520 ש"ח

תשלום חודשי 52 ש"ח

תקנה דרך איתוראן:

פעיל + עלוקה 2082 ש"ח

רדום 1509 ש"ח

תשלום חודשי 51 ש"ח

ההתלבטות כרגע בין ביטוח ישיר שדורשים איתור פעיל+עלוקה וכספת, או דרך הסוכן ביטוח ששם הדרישה רק לעלוקה וכספת (עלות התקנה 850 ש"ח), ההבדל בפרמיה הוא 1830 ש"ח אבל אני חוסך 600 בעלות החודשית ו 1300 ש"ח בהפרש של עלויות המערכות.

לגבי ההתקנה דרך מאזדה, למרות שזו ההמלצה הגורפת אני לא מעוניין לעשות דרכם, המחיר שהם מבקשים מופרז וקיבלתי רושם לא טוב מחברת קוברה. אני מעדיף להתקין דרך איתוראן שנתנו את ההצעה הכי אטרקטיבית BY FAR.

עדכן בסופו של יום מה עשית.. ואם תוכל, שלח לי את הפרטים של הרכישה שלך..

בהצעת המחיר שלי היו יותר קמצנים מזה.. :|

ב 6 הם לא היו מוכנים להוריד אפילו שקל אחד, ב CX-5 ברמת האבזור הבכירה הם רמזו שאפשר לתת 1000-1500 ש"ח, בכל מקרה לא משהו משמעותי.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...