Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי עוד הפעם במצלמה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפעם בקנון 5D MARK 2, גם היא בסביבות ה 20 אלף קליקים בעברה, היא היתה במחיר מפתה (ובמיוחד אחרי שקיבלתי כסף מהביטוח), שכיסה את הקניה של זאת:-D

עכשיו נשאר תיק גדול בשביל 2 המצלמות.

וכמובן הנה תמונה ממנה ושלה :-D

483073_4893572730032_624003599_n.jpg

798278_4892656667131_669767177_o.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

מתי תצטייד באיזו 1D או אפילו 1DS?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אווו אתה נוגע בנקודה רגישה מאוד מאוד אצלי, היתה לי הזדמנות לקנוץ 1D מרק 3 ב1100 פרנק אם 60 אלף קליקים, העדפתי שלא, ואני מעדיף להמתין ל1DX, כבר סיכמתי אם המוכר של זאת (שעלתה לי 1200 פרנק) שבשנה הבאה אם יהיה לו 1DX אני מוכן לקנות רק אם היא תיהיה במחיר טוב :lol:

אה ותודה

פורסם

תמונת התינוק והאמא נהדרת. דוגמא מצוינת לערך של אמנות הצילום - היכולת להתעמק ברגע בודד כזה, לקרוא את הבעות הפנים, מעבר למה שהיית רואה אילו היית פשוט נוכח או רואה וידאו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני התחדשתי! ה-650D החדשה הגיעה, ביחד עם 18-135 STM. איזה כיף!!! :-D

תגידו, כדאי לצלם JPG + RAW?

באיזה aspect ratio כדאי לצלם וידאו? ה-3:2 הדיפולטי? 4:3? 16:9?

ומה אני עושה עם ה-metering timer? כמה שניות? 16? יותר? פחות?

עריכה: איזו מצלמה אדירה! יש מצב לצילום לילה בלי חצובה שמצלם 4 תמונות ומשלב ביניהן כדי להוריד טשטושים שנובעים מהחשיפה. יש מצב HDR שמצלם 3 תמונות ומפצה על הבדלי חשיפה במצבי אור חזק או חלש. וזה עובד!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה, האישה מאחורה היא אישתי, והתינוקת היא אחייניתי, אמיליה :-D

והנה אחת התמונות שאני מאוד אוהב הכלבה (שהרסה לי את הקנון הקודמת) ניסבה ולידה הדוגמנית אמיליה :-D

רוני תתחדש רכשת מצלמה טובה אם עדשה טובה, אני משתמש לרוב בJpeg+raw ביחד, כי לא תמיד אני בבית ואם המחשב הנייד שלי, והרבה יותר נוח לי להראות הjpeg.

לגבי וידאו אין לי ידע בזה בכלל את האמת :oops: אפילו פעם אחת לא השתמשתי בווידאו

793667_4892291458001_1767344799_o.jpg

פורסם
גם אני התחדשתי! ה-650D החדשה הגיעה, ביחד עם 18-135 STM. איזה כיף!!! :-D

תגידו, כדאי לצלם JPG + RAW?

אם יש לך תוכנה טובה לעיבוד RAW, שווה ללמוד את זה, אבל פרה-פרה.

כנ"ל לגבי HDR. קודם כל תעבוד על חשיפה נכונה (פיצוי חשיפה, איזו מצבה מדידת אור, מהיכן למדוד כדי לקבל את החלק שאתה רוצה באור מתאים והכי חשוב, איך מצלמים שלג...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
(איך מצלמים שלג...).

אה, פשוט מאוד! משתמשים ב- fuji NPH400

ומצלמים איתו כאילו שהוא 250. כמה שלא תנסה,

לא תצליח לשרוף לבנים עם הפילם הזה. :-D:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השאלה מה אתה רוצה לצלם בשלג? :)

יש הרבה משתנים, תלמד את נקודות הפיקוס, ואת האפשרויות שהמצלמה נותנת לך, והכי חשוב לא בושה לקרוא בספרים :lol:

פורסם
נו אז איך מצלמים שלג? מכוונים את המצלמה לכיוונו ולוחצים על הכפתור? כי זה עובד רוב הזמן.

באיזה צבע השלג?

אני מנחש... אפור.

לא צריך ספר, אפשר למצוא הכל ברשת.

http://www.luminous-landscape.com/tutorials/exposing_snow.shtml

[המדריכים באתר הזה מצויינים].

פורסם

תתחדש.

בזמן האחרון יש נהירה מטורפת של אנשים לפול פריים ולמצלמות חסרות מראה, משהו מטורף.

אני מחכה עכשיו למכפל 1.4X.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

dorsht, הנהירה לFF ומל"מ דווקא די ברורה לי ואני חושב שזה טבעי. למל"מ חיישן (כימעט) כמו למצלמות קרופ וכל זה בגוף קומפקטי יותר. FF מחזיר צילום עם מצלמת SLR למה שהוא היה תמיד (תקופה של קרופ קצרה מאוד יחסית לזמן שפורמט של סרט צילום 35 ממ קיים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שיש היום בעיקר זה מבחר עצום.

בסופו של דבר ה-DSLR תעלם. מבחינה טכנולוגית מדובר ביצור כלאיים ששילב יכולות דיגיטאליות עם תכנון מעידן הפילם. אבל, מכיוון שמדובר בגזע שהושבח הרבה שנים, זה ייקח זמן.

• תוכן חדש...