Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף שבוע טוב

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת שהבולמים שלי ברכב תקינים ?.

ברשותי טויוטה קורולה 2001 ולפעמים שאני עולה על בור קטן אני מרגיש את האוטו ממש קורס זה קשור לזה ?.

אם הרכב עבר טסט זה אומר שהם בדקו גם את הבולמים ?.

פורסם

1. אם אתה לוחץ על פינה באוטו ומשחרר הרכב נהיה כמו ספינה מטלטלת,

2. יש לך רעש לא רגיל בכל עלייה על מהמורה

3. נזילה מהבולם

לא תמיד בטסט עולים על זה קח בחשבון שהבולמים בקורולה לא משהו ועד עם העובדה שהרכב דיי נמוך, אם הם תקינים.. תתרגל או תגדל חוליות חזקות בגב

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

אם אתה מרגיש כאילו האוטו קורס אז בולם כבר כמעט גמור.

בטסט לפעמים לא בודקים את הבולם זהו לא חלק מן הבטיחות ברכב אלא רק חלק נוחות.

פורסם

לא מסכים - בולמים תקינים מצמידים את הצמיג לכביש וזה בטיחותי:

בולמים לא תקינים מאריכים את מרחק הבלימה ועלולים לגרום לאיבוד שליטה בעת העברות משקל בסיבוב

פורסם

בטסט לפעמים לא בודקים את הבולם זהו לא חלק מן הבטיחות ברכב אלא רק חלק נוחות.

אתה טועה ומטעה.

הבולם זעזועים משפיע על יציבות הרכב, דואג שהגלגלים תמיד יהיה צמודים לכביש(אחיזה) והיגוי, בולמים גמורים מאריכים את מרחק הבלימה.

ועוד איך קשור לבטיחות.

פורסם

נכון כמובן, אבל בטסט באמת לא בודקים את תפקוד הבולמים.

בודקים רק שהבולם לא נוזל ושהוא לא שבור.

את תפקוד הבולמים לא בודקים (אין להם איך לבדוק) ורכב עם בולמים בלויים שאין עליהם סימני נזילות עובר טסט בלי בעיה.

• תוכן חדש...