Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הממצא העיקרי המדאיג כאן הוא המנוע, שלא אמור להפגין עייפות כזו בנסועה הרשומה.

מה שאומר שכנראה הוחלף מנוע, והמנוע שהותקן עייף או שהנסועה האמיתית גבוהה בהרבה.

השאר תואם את גיל המכונית.

אני מצטרף...

שורה אחת מטרידה במיוחד - "מעבר לחץ דחיסה למערכת הקירור" המשמעות הינה - אטם ראש מנוע ואיך שלא תסובב את זה זול זה לא יהיה.

מצד שני אם המוכר מוכן לבוא לקראתך בכ- 3000-4000 ש"ח נוספים אני חושב שיש על מה לדבר...

פורסם
אני מצטרף...

שורה אחת מטרידה במיוחד - "מעבר לחץ דחיסה למערכת הקירור" המשמעות הינה - אטם ראש מנוע ואיך שלא תסובב את זה זול זה לא יהיה.

מצד שני אם המוכר מוכן לבוא לקראתך בכ- 3000-4000 ש"ח נוספים אני חושב שיש על מה לדבר...

אני מתכוון לקחת את הרכב למוסך שאני סומך עליו ולראות מה אומר המוסכניק ובכמה הוא מעריך את התיקונים.

לפי המוכר הוא מוכן להתפשר ואפילו לתקן אם התיקון סביר.

אם יש כאן משהו שמבין בגולף ונתקל בתיכונים דומים אז אני אשמח לשמוע

וכמובן תודה לכל מי שנתן את דעתו , אני עדיין מאמין שאפשר להחזיר את הרכב למצב טוב וסביר לשימוש

פורסם
למרות שאני חושב שכדאי לחפש מציאות אחרות, אם בכל זאת לא השתכנעת לוותר על הרכב,

קח לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו (מוסך רון למשל).

במקרה זה - לדעתי מיותר, אבל זו גם אופציה.

+1

נראה לי שאתה נעול על הרכב ולמרות שאומרים לך פה במפורש שלא כדאי, אתה חם עליו. ניתן להבנה מסוימת :idea:

אם אתה רוצה לקחת את הסיכון ולהיכנס לסוג של הרפתקה, קח את הרכב למוסך רון (מומחה ל-VAG) קבל ממנו חוות דעת על הרכב והצעת מחיר "ליישור קו". תוסיף להצעת מחיר זו עוד איזה אלפיה ותנסה להוריד את המוכר בסכום הנ"ל.

אם אתה לא לחוץ ויש לך מעט יותר סבלנות, תנסה למצוא משהו אחר יותר שמור. עם מעט מזל וזמן תמצא.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

לםני שבוע- בדקתי גם אני רכב במכון מבדק בפ"ת. בזבוז מוחלט של 570 שקלים.

הבוחן שחתום על הטופס שלך- הוא הבוחן שגם חתום על שלי.

נכתב לי על המנוע כדלקמן: בלא פנימי גבוה, רעש מערכת שסתומים ומכללי מנוע, נזילות שמן, חוסר שמן במנוע, מדיד שמן מנוע פגום, תושבות מנוע פגומות, לברר החלפת רצועת תזמון, קורוזיה וסימני נזילה במערכות ובחיבורים, רעשים במנוע, נקישות גל זיזים.

סרן קדמי ומערכת היגוי- לתקן זווית היגוי, נקישות/ רעשים ממערכת היגוי ומתלים.

מערכת בלמים- צלחות שחוקות.

מערכת תאורה- כולל מצבר- התנעה לקויה, לתקן מערכת מגבים.

העברת כוח- נקישה בשילוב ובהחלפת הילוכים, שהייה בשילוב הילוכים ובהחלפות.

עכשיו נעבור למבחן המציאות. כל בן אדם נורמלי, היה בורח כמו אש. אבל אני, אחרי שהרחתי עם מה יש לי עסק, החלטתי ללכת על הרכב הזה.

הפריע לי שהיה צליל נוסף בהתנעת הרכב. הרכב נכנס למוסך מורשה יבואן לטיפול בתקלה.

התברר שגלגל התנופה נשחק לגמרי ויש להחליף אותו. המוסך פירק את הגיר בכדי להגיע לגלגל התנופה והחליף את מה שצריך.

לאחר כל הפירוק הזה, הנה הנתונים שהיו נכונים בטופס הבדיקה:

מנוע- מדייד שמן מנוע פגום. כל השאר לא היה ולא נברא. כבר באתי להחליף תושבות והמוסך טען שזה מיותר לחלוטין.

סרן קדמי ומערכת היגוי- כיוון שהמוסך פירק את כל המשולש, הוא יודע יותר טוב שאין שום צורך בכיוון פרונט.

מערכת בלמים- צלחות ורפידות קדמיים בלבד.

מערכת תאורה- אכן התנעה לקויה אבל מה נדפק? זה לא פורט ולא נבדק. מערכת מגבים- היה חסר גומי של המגב.

העברת כח- מצב פצצה.

כל הנתונים שרשמתי כאן, הם לאחר פירוק כל הגיר מהרכב. וזהו חוות דעתו של המוסך לאחר גמר טיפול. לא בלאי מנוע ולא תושבות.

לך קונה יקר, אם נסעת על הרכב, והכי חשוב! אם המוכר/ת נראה לך בן אדם הגון וישר, קח את הרכב למוסך שאתה מכיר או מוסך שמתמחה ביצרן הזה, ובקש חוות דעת.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אני כבר מההתחלה טענתי שהמכון בדיקה הזה הוא חפר.

מה זאת אומרת שהלקוח צריך ללכת למוסך ולבדוק את מס׳ המנוע,

אם צריך אז מנקים טיפה ובודקים מס׳ מנוע הריי בשביל זה

משלמים להם.

עצה שלי קח את הרכב למוסך רון או לצמפיון תראה להם את הבדיקה

ותראה מה יגידו לך וכמובן שיבדקו את הרכב ויתנו לך חוות דעת יותר

מיקצועית ואמינה.

מה שהכי חשוב זה לבדוק אם יש העברה של קומפרסיה למערכת הקירור,

ואת נושא החלפת המנוע ומצב הגיר.

בהצלחה מה שכן אל תוותר כל כך מהר.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני מקווה שבאמת מצב הרכב יותר טוב ממה שנכתב בטופס הבדיקה.

שוב - תבדוק את הרכב טוב טוב, ובמקום שמכיר ויודע לטפל ברכבים הללו (אחרת אתה והמוסכניק תהיו חברים טובים :wink:), קבל הצעת מחיר לתיקון (במידה וזה מסתדר כלכלית + עם המוכר) או הצעה לנטוש...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...