Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאז שיש לי את האוטו, הדיפון העליון בתא המנוע רופף. לפני כשנה חיזקתי אותו עם אזיקונים קטנים, והידקתי אותו שלא יגע במנוע בזמן נסיעה.

הזמן עשה את שלו והדיפון ירד קצת (הרבה) והוא נוגע בחלקים במנוע. למעשה שמתי לב לזה כבר לפני כמה חודשים. אבל החל מאתמול אני בחופשת סמסטר אז יש לי סוף סוף זמן לנשום, אז החלטתי שהדבר הראשון שאני מטפל בו זה הרכב.

בשתי הראשונות ניתן לראות את הקריסה של הדיפון, בתמונה השניה חדי העין יבחינו בסימן חריכה קטן בצד שמאל, בתמונה השלישית נמצא החשוד בחריכה. צינור.

20130127153634.jpg20130127153611.jpg

20130127153620.jpg

20130127153634.jpg

אז, מאחר ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו, השאלה שלי היא האם אני יכול פשוט להוריד את הדיפון ולא להתקין שום דבר במקום?

לחילופין, אולי עדיף לי להדק אותו חזרה למקומו באיזושהי צורה, אם יש לו חשיבות כלשהי (רעיונות יתקבלו בחום ואהבה), או להחליף אותו במשהו אחר (דיפון אמיתי של רכב או באיזשהו חומר בידוד. צמר סלעים לדוגמא).

תודה על ההיענות

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כמו שנאמר מעליי הבידוד הה חשוב כדי למנוע מרעשי המנוע לחדור לתא הנוסעים, קנה את הפלסטיקים שנשברו ותקן את הבידוד.

סתם כך הוא יחסית יקר וחבל לזרוק אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ואין לו שום תפקיד בהולכת חום?

כי אם כך- למה לא להשתמש בחומר מבודד אחר? צמר סלעים לדוגמא? כמה עולה כזה דבר?

hagggg55 כתב:

פורסם

אני זוכר ראיתי רכב שעולה עשן מהמכסה מנוע, אנשים התחילו לברוח ובחור אחד פתח את המכסה מנוע על מנת לכבות את העשן, ומה שבעצם קרה שהיה קצר באחד מהקטבים של המצבר שזה מאוד קרוב לבד הזה, הבד נדלק ועלה באש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין שום בעייה להוריד את הריפוד ואפילו מפתיע אותי שהוא קיים.

לא בטוח כלל שתשים לב לשינוי ברעש המנוע בתא הנוסעים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה. תודה. ירד בימים הקרובים.

hagggg55 כתב:

פורסם

טוב. הדיפון ירד היום.

לפני ההורדה הורדתי בגלאקסי שלי איזו אפליקציה שמתיימרת למדוד עוצמת רעשים.

אז מדדתי לפני ההורדה ואחריה. התנאים: 4 מדידות, באותו כביש, בלי מוזיקה, חלונות סגורים.

מדידה לפני הסרת הדיפון:

טלפון מונח על מכסה המנוע, בין שני השפריצרים: 62 דציבל

מושב נהג: 50 דציבל

מושב נוסע: 50 דציבל

מהירות 50 קמ"ש, בתוך מתקן לנשיאת הטלפון, הילוך 4: 70 דציבל

מהירות 100 קמ"ש, בתוך מתקן לנשיאת הטלפון, הילוך 5: 78 דציבל

מדידה אחרי ההסרה:

טלפון מונח על מכסה המנוע, בין שני השפריצרים: 60 דציבל

מושב נהג: 45 דציבל

מושב נוסע: 47 דציבל

מהירות 50 קמ"ש, בתוך מתקן לנשיאת הטלפון, הילוך 4: 71 דציבל

מהירות 100 קמ"ש, בתוך מתקן לנשיאת הטלפון הילוך 5: 80 דציבל

מסקנות: משהו פה לא בסדר. כנראה טעות אנוש. ייתכן והמדידה של הלפני הושפעה מכך שהמנוע הונע לראשונה מאז הלילה, וכתוצאה מכך היה קר, וכתוצאה מכך הוא פעל בסל"ד סרק גבוה יותר במדידה הראשונה מאשר במדידה השניה, שהייתה זמן קצר לאחר נסיעה. באסה לי.

אבל המסקנה הכללית תקפה לדעתי. אולי רמת הרעש לא ירדה בזכות הורדת הכיסוי, כי זה לא הגיוני, אבל ניתן להניח שההשפעה של הכיסוי הזה הייתה זניחה לחלוטין.

למען הדורות הבאים, שישאלו את השאלה הזו, אשמח אם תתנו אינפוט משלכם בנושא.

תודה

hagggg55 כתב:

פורסם

יש לי גם 206 שסובלת מאותה בעיה עם חריכה באותו הצינור בדיוק, אני מפחד להוריד את הכיסוי הנ"ל בגלל שנראה לי שזה מבודד חום, כדי לא לפגוע בצבע של המכסה מנוע, לא ככה?:idea:

יש מצב לתמונות של המכסה מנוע ללא הבידוד הזה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

וודאי. מחר אצלם ואעלה. מלמטה או מלמעלה?

hagggg55 כתב:

פורסם

אם מלמטה אתה מתכוון שהמכסה מנוע פתוח אז כמובן שמלמטה (כמו התמונה הראשונה).

אתה לא חושב שזה ישפיע לך על הצבע במכסה מנוע? הוא לא מתחמם יותר מידי?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...