Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נמאס מאוטובוסים :)

הלכת לאורך שדרות הראל ? לפחות את יודעת שהמכוניות מידיים פרטיות של אנשי מבשרת ואת רואה ,כולל את האבק שאומר מה כוח המיקוח שלך,לפני שמטלפנת.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מנצל את הבמה הזאת לנסות ולהציע לי את הרכב שלי [שמטופל בקנאות]

בהרבה פחות ממה שאת מוכנה להשקיע.

אם את מעוניינת את יכולה להשאיר לי הודעה בפרטי.

ואם לא אני מקווה שלא תכעסי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
הלכת לאורך שדרות הראל ? לפחות את יודעת שהמכוניות מידיים פרטיות של אנשי מבשרת ואת רואה ,כולל את האבק שאומר מה כוח המיקוח שלך,לפני שמטלפנת.

האמת שהרכבים שמצאתי הם מאיזור המרכז

אמרו לי להתרחק מרכבים מאיזור ירושלים :)

פורסם
אני מנצל את הבמה הזאת לנסות ולהציע לי את הרכב שלי [שמטופל בקנאות]

בהרבה פחות ממה שאת מוכנה להשקיע.

אם את מעוניינת את יכולה להשאיר לי הודעה בפרטי.

ואם לא אני מקווה שלא תכעסי.

ממש לא כועסת :)

נראה מעולה, אבל מחפשת רכבים עם שנתון גבוה יותר

בהצלחה בחיפוש!

פורסם

לדעתי אקסנט תפורה עלייך.יש מבחר עצום בשוק וזה רק לטובתך.השתדלי להמנע ליסינג ובטח ובטח מהשכרה.הרכב בכללותו אמין וזול יחסית לאחזקה.

אם את מחפשת מישהו אמין באיזור י-ם שלחי לי ה״פ.אוכל לעזור.

חבר,אתה חופר

פורסם
לדעתי אקסנט תפורה עלייך.יש מבחר עצום בשוק וזה רק לטובתך.השתדלי להמנע ליסינג ובטח ובטח מהשכרה.הרכב בכללותו אמין וזול יחסית לאחזקה.

אם את מחפשת מישהו אמין באיזור י-ם שלחי לי ה״פ.אוכל לעזור.

לא מצליחנ לשלוח לך הודעה פרטית

פורסם

quote]

למה לא מליסינג? רוב האקסנט היםו בשוק הם כאלה שהיו בליסינג (גם כאלו שהיו ביד הקודמת).

בדרך כלל בלינסינג דוקא מטופלות טוב יותר.

פורסם

quote]

למה לא מליסינג? רוב האקסנט היםו בשוק הם כאלה שהיו בליסינג (גם כאלו שהיו ביד הקודמת).

בדרך כלל בלינסינג דוקא מטופלות טוב יותר.

זה לא מוריד ערך בצורה משמעותית?

פורסם
לא מצליחנ לשלוח לך הודעה פרטית

יש בגבעת שאול מול אושר עד ברח׳ בית הדפוס מגרש טרייד אין שנקרא רכב בית אל.חבר׳ה ישרים והגונים מניסיון של שנים ארוכות.יש להם גם מוסך עם שירות מצויין ואמין.052-6071182 דברי עם אייל.

גילוי נאות: אין לי אליהם שום קשר למעט שירות מצויין שניתן לי שנים.

חבר,אתה חופר

פורסם

בתקציב שלך כבר לא קונים רכבים פרטיים. ניגשים לסוכנות ליסינג\השכרה וקונים רכב בן 3 שנים מקסימום בפריסה ל-5 שנים.

במקום להוציא במכה אחת 30 אלף, את מוציאה 10 אלף מדי שנה.

תעשי חשבון, תראי שאת קונה רכב בן 3 במקום רכב בן 5, עם אחריות על מנוע וגיר וגם תיקון ליקויים על חשבון החברה.

אז מה יותר שווה, לקנות רכב בן 5, לתקן ליקויים על חשבונך (שזה כסף) ולא ליהנות מאחריות, או להיכנס למגרש מסודר עם עשרות רכבים שמתאימים לך, לקבל אחריות ותיקונים על חשבון החברה ולצאת עם רכב באותו יום?

בכל מקרה כל הרכבים שאת מחפשת נפוצים מאוד, במיוחד הסיריון - אני מניח שסיריון מהשכרה תעלה סביבות 40K ככה שזה כבר ממש קרוב לתקציב שלך, גם בלי פריסה לתשלומים.

פורסם

שום דבר לא יהיה נורא, אבל הכיוון שלך תמוה. את מעדיפה רכב עם שוק בעייתי, עם גיר רובוטי שלא מומלץ משום בחינה (את נבהלת מהעלות של גיר בפג'ו, ביררת עלות בפיאט?), וכל זה למה? כי יש לו מנוע 1.4?

אז רק לידיעתך: לסיריון עם ה1.3 יש 87 כ"ס, ולגרנדה רק 77. אין שום סיבה להתעקש במקרה הזה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

חייב שוב להצדיק את מיקה, אין שום הצדקה להסתכל על נפח בלבד, הגרנדה אומנם עם מנוע 1.4 אבל אני יכול לספר לך מניסיון אישי שהיא עגלתית ביותר והגיר שלה ממש מעצבן, בצחוק/בטעות לא הייתי קונה את הגיר הרובוטי הזה, אם כבר פונטו אז לפחות ידני.

אם את מתכננת לרכוש רכב עם גיר כזה אני ממליץ על נסיעת מבחן לפחות של שעה כדי לראות איך את מסתדרת איתו.

וכמו שאמרו, עלויות תיקון של הגיר הזה לא נמוכות בכלל.

אישית אני אמליץ שוב על הסיריון, נהגתי עליו לא מעט והוא רכב ממש חמוד, ידידה קרובה שלי מתניידת עם סיריון 2007 כבר כ-5 שנים, רכב מאוד אמין, חסכוני יחסית. ממליץ.

• תוכן חדש...