Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש על כל רכב אפשרי במסגרת התקציב שלי - 20 אלף עד 30 אלף.

מצאתי מגוון רכבים שיכולים להתאים למה שאני מחפשת - אמינות, בטיחות וצריכת דלק לא גבוהה מידי לאור נסיעות יומיומיות בקו בית שמש- מבשרת ופעם בשבוע לתל אביב.

הממצאים הם אלו:

גטס- שרק דברים רעים אני שומעת עליה

פונטו גרנדה - שמאוד רציתי עד שגיליתי שהגיר רובוטי והשוק שלו מאוד בעייתי

סיריון - שהפסיקו לייבא ואני מפחדת לקנות, גם מאחר וזה מנוע 1300

קיה ריו - מצאתי אחת שנת 2008 אבל לא ראיתי יותר מידי המלצות עליה

אקסנט - שהיא חיקוי של הגטס

פיג׳ו 206- שאני רק שומעת כמה עולה להחליף את הגיר אני מקבלת

חלחלה

איגניס - מנוע קטן מפחדת שלא יסחוב

ליאנה - חיקוי של האקסנט?

אם רק הייתי יודעת על איזה דגם להתביית החיים שלי היו פשוטים יותר. לא ביקשתי הרבה, רק שיהיה אוטומט ויספיק לצרכים שלי

עזרה?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את נוסעת לבד רוב הזמן?

מהרשימה שלך הייתי משאירה את הסיריון והאקסנט (אקסנט חיקוי של גטס?! מי אמר לך דבר כזה? אולי חולקות מנוע, אבל מכוניות שונות, מה גם שהאקסנט היתה שם קודם). הסיריון תיתן לך צריכת דלק עדיפה, ובאופן כללי אני חושבת שהיא אחת הבחירות המוצלחות לצרכים שלך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לגבי הסיריון - רכב שיש ממנו הרבה מאוד יחידות בשוק והדבר שצריך להרגיע אותך הוא שמדובר ברכב שחולק מכלולים עם טויוטה יאריס.

רוב הסיכויים שהאמינות תהיה מופתית ולמצוא חלקים לא תהיה לך שום בעיה.

תחזוקה זולה ואחזקה זולה - מומלץ.

לגבי איגניס - הרכב אמנם קטן, אבל הוא לא חלש. יש לו מרכב קל מאוד ולכן המנוע מתאים לרכב- גם כן, אמינות נהדרת רק תקחי בחשבון שצריכת הדלק שלו קצת פחות טובה ממה שהיית מצפה ברכב כל כך קטן וקל משקל.

גם - מומלץ.

קיה ריו - זו בעצם יונדאי אקסנט רק של קיה. רכב מאוד אמין ומאוד זול לתחזוקה, צריכת דלק שפויה מינוס אבל עדיין - שפויה - יש לה את התא מטען הגדול יותר מבין השלוש כאן עד כמה שזכור לי.

אני הייתי הולך על הסיריון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני הייתי הולך על הסיריון כמו ההמלצה של מיקה.

רק נקודה קטנה נוספת - צאי מהסרט שמנוע 1.3 "לא ייסחוב" עם פונטו מנוע 1.3 חרשתי את כול הארץ.

פורסם
מאז שאגד עף ממבשרת השרות מצוין וזול. גם בתוך מבשרת והעירה וגם לת"א, בית שמש . למה לך אוטו בקוים שציינת ?

נמאס מאוטובוסים :)

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות

השאלה הנשאלת היא - האם עדיף לרדת שנתון עם הסיריון

או לקנות קיה ריו 2008?

פורסם

הטקסנט רכב בינוני לגבי איכויות ניהוג והרכבה,

אבל אמין,

הבעיות העיקריות של הגטס והאקסנט שהגיר האוטומטי צורך הרבה יותר דלק מהרכבים המקבילים בקטגוריה [דווקא בגיר הרגיל הרכב חסכוני וזריז].

לגבי הסיריון רכב אמין מאוד וכמו שכתבו מעלי אין מה לדאוג מבחינת חלקים זמינים או תיקונים [אני שוקל לרכוש אחת אחרי שאמכור את ה206 שלי.] מה שכן כדאי לבדוק בסיריון בגלל צורת המרכב שלו כל מכה קטנה מאחורה יכולה לגרום ל: "מכת קצה שילדה" אז כדאי לבדוק אותן טוב טוב.

לגבי הפיג'ו רכב מפנק והצרות שלי היו איתו ברובם קרו בגלל בלאי והעובדה שהרכב כבר 12 שנים על הכביש.

דווקא המנוע אמין, מכלולי חשמל בסדר גמור ונכון הגיר הלך לי ב130K ק"מ אבל אני שיפצתי אותו ומאז דואג להחליף שמן גיר כל 15K ק"מ.

אני רוצה להאמין שהבעיות של הגיר ב206 נובעות מחוסר המלצת היבואן והיצרן להחלפת השמן גיר,

מה שכן בגלל שכולם מכירים את הבעיה הזו את תמיד יכולה להוריד מהמחירון של הרכב לעומת רכבים אחרים [ואז יש לך רכב מפנק וזול.]

לגבי הליאנה אין לי שום דיעה מוצקה לאף כיוון מכיר את הרכב רק דרך חברים ולו אין תקלות [לרכב של החברים.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
ריו 2008 ב30 אלף? אולי אם היה מונית, השכרה או ליסינג עם מעל 150 אלף ק"מ. אין שום חשיבות לשנתון עם נתונים כאלה.

סיריון.

עשתה 80 אלף הייתה בליסינג יד 2

פורסם

ליאנה היא לא חיקוי של אקסנט ודווקא מדובר ברכב שיכול להתאים לך. מנוע 1600 די זריז ולא זללן .רכב אפור ודי מכוער אבל יעיל למדי ונכנס לתקציב,אופציה נוספת היא מיצובישי לנסר 2002-2006. אפור יעיל ונכנס לתקציב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
ליאנה היא לא חיקוי של אקסנט ודווקא מדובר ברכב שיכול להתאים לך. מנוע 1600 די זריז ולא זללן .רכב אפור ודי מכוער אבל יעיל למדי ונכנס לתקציב,אופציה נוספת היא מיצובישי לנסר 2002-2006. אפור יעיל ונכנס לתקציב.

יש אותה להורים שלי. זללנית מאוד

פורסם

סיריון - שהפסיקו לייבא ואני מפחדת לקנות, גם מאחר וזה מנוע 1300

איגניס - מנוע קטן מפחדת שלא יסחוב

אם רק הייתי יודעת על איזה דגם להתביית החיים שלי היו פשוטים יותר. לא ביקשתי הרבה, רק שיהיה אוטומט ויספיק לצרכים שלי

עזרה?

יש פה בעיה ,את מסתייגת הממנועים בנפח 1300 אבל מצד שני 1600 הוא זללן מידי. את חייבת להחיליט מה יותר חשוב לך והאמת שאין הבדל משמעותי בין צריכת דלק של 1300 ל 1600 אם יש להם גיר אוטומטי רגיל.(רובוטי זה סיפור אחר ,פונטו רובוטית היא חסכונית מאוד יחסית)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הליאנה, למרות צורתו הדי מכוערת, הוא רכב אמין ביותר וגם נוחות נסיעה טובה, אבל היא לא קומפקטית לכן אני בספק לגבי צריכת הדלק שלה.

אני גם מצטרף לממליצי הסריון - צריכת דלק טובה ( 1/13בפקקים), ולמרות מנוע 1300 - אם את לבד ברכב הוא יסחוב לא רע.

(יצא לי כבר לסוע לעלות לירושלים עם 2 נוסעים מאחורה..)

• תוכן חדש...