Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניינת בהמלצה לגבי עסק אמין לייבוא+התקנה של מנועים

רצוי כזה שנותן אחריות על המנוע החדש המותקן

תודה

פורסם

דגם הרכב יכול לעזור, ולהזכירך, חובה לציין את דגם הרכב בכל הודעה בפורום טכני.

איזור בארץ גם רצוי לציין.

פורסם

ביקשתי המלצה על עסק/איש מקצוע

מה זה משנה הסוג רכב?

ובכל מקרה מדובר בדייטסהו שרד 98, 1300

אזור המרכז/ירושלים

• ספונסר פורום
פורסם

פני אל איתי מוטורס בחולון. זהו יבואן מנועים גדול ומחיריו טובים בדרך כלל. שם גם יוכלו להתקין לך את המנוע, במוסך הסמוך.

פורסם

אחלה אוטו, פשוט יצאתי אהבלה ולא שמתי מים.

אין אפשרות לשפץ ראש מנוע (המוסכניק שלי הכי אמין בעולם ובמקום לקחת כסף על משהו שיחזיק מעמד זמן מוגבל הוא אמר לי את האמת)

כעת אני מחפשת עסק אמין באזור המרכז או ירושלים שמייבא מנועים

אני מבקשת המלצות וגם מה אמו רלהיות טווח המחיר?

לכמה זמן מקובל לתת אחריות על המנוע החדש.?

תודה ושבת ניפלאה

פורסם

מחיר למנוע כזה יכול לנוע בין 1500 ל2500 ש"ח לא כולל עבודה.

אחריות נותנים לרוב ל3 חודשים, תשקיעי עוד כמה שקלים שיחליפו לך רצועת טיימינג, מותחנים, משאבת מים, פלאגים ככה שתיהי בראש שקט שאת לא משתמשת במנוע שהחלקים הנ"ל בלויים.

שבת שלום

פורסם
אחלה אוטו, פשוט יצאתי אהבלה ולא שמתי מים.

אין אפשרות לשפץ ראש מנוע (המוסכניק שלי הכי אמין בעולם ובמקום לקחת כסף על משהו שיחזיק מעמד זמן מוגבל הוא אמר לי את האמת)

אם היה כל הזמן צריך להוסיף נוזל קירור היתה נזילה ומשמעותית שבעקבותיה הרכב התחמם.

פרט לתיקון במנוע חייב לאתר את הגורם להתחממות,שכן אם לא,גם במנוע אחר הרכב ישוב להתחמם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום ותודה לכולם על כל ההמלצות

אני לא חושבת שהיתה בעיה של נזילה. האוטו היה בובה עד המקרה שלא שמתי מים הרבה זמן

הבנתי שכשמנוע הולך הרכב מאבד מים כל הזמן. זה גם הגיוני כי המים כל הזמן רותחים ומתאדים

שלמה נאור לא יכול לעזור לי, כבר פניתי אליו

בינתיים לא מצאתי מנוע וזה מבאס נורא

ההצעה הרלוונטית היחידה שיש לי היא נורא יקרה 4200-4500 ש"ח מנוע+הרכבה אם כי האחריות שהוא נותן קצת יותר ארוכה. 5 חודשים במקום 3.

מישהו יכול להפנות אותי לעוד בעלי מקצוע?

• ספונסר פורום
פורסם

כפי שכתבתי קודם, פני אל איתי מוטורס בחולון. זהו יבואן מנועים גדול ומחיריו טובים בדרך כלל. שם גם יוכלו להתקין לך את המנוע, במוסך הסמוך.

פורסם

תודה ניסיתי כבר בפעם הראשונה שכתבת לי איתי מוטורוס. אין להם מנוע בשבילי

אנסה את משמר השבעה

תמשיכו בבקשה לשלוח לי המלצות כמעט לכולם אין את המנוע המתאים. כמו שאמרתי רק לאדם אחד יש שמו אוטו צ'יק מרכז החלפים בירושלים. מישהו שמע עליו? והוא רוצה הרבה כסף.

פורסם

אם אני לא טועה המנועים שלו הם מפירוק בארץ ולא מיבוא אם הוא מתחייב על מנוע תקין תתני לו להתקין וקחי את המנוע לבדיקת קומפרסיה אחרי זה....

תתמקחי איתו על המחיר אף אחד לא יגיע פתאום ויבקש מנוע לרכב כזה

• תוכן חדש...