Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ממכם עבר טסט ראשון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא עברתי טסט ראשון, אז בטח אני נוהג הרבה יותר גרוע ממכם.

:wink:

עם עוברים בטסט ראשון, או בשני, או שלישי.....

זה לא אומר שהנהג יותר טוב או יותר גרוע, לומדים לנהוג עם הזמן.

ועם לא עברת בראשון אז זה לא אומר בהכרח שאתה נהג גרוע

אני עברתי אתמול טסט ראשון (28 שיעורים + 1 בבוקר לפני הטסט)

אחחח איזה הרגשה טובה לעבור :D:D

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לצאת מהארון... :cry: ...לא עברתי טסט ראשון!!!!!!!!!!!!

למען האמת, עברתי ברביעי(!!) :D באיזור התעשיה(הישן) המזוין של נתניה..

הסיוט של התלמידים, האיזור הזה..

הקיצר, גם אני, כמו רוני, נוהג הרבה יותר גרוע מכולכם.. :wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

50CC-טסט ראשון, 10 שעורים(שנת 82').

פרטי-טסט ראשון, לא ספרתי(אבא היה המורה, שיעורים לא קונבנציונאלים, לדוגמא: שיעור ראשון מטבריה להרצליה)(83').

אופנוע "כבד"(ד)-טסט ראשון, 6 שעורים(84').

משא עד 15 טון-טסט ראשון, 6 שעורים(84').

ואני עדיין לא יודע לנהוג, כל יום זה שיעור חדש.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

50 סמ"ק בגיל 16, טטס שני.

אוטו בגיל 17.5, טסט ראשון.

עד 500 סמ"ק בגיל 22, סטס ראשון.

תאוריה-פעם ראשונה בקטנוע ופעם ראשונה באוטו :p

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
צריך לשנות את שם הפורום הזה לפורום הסקרים.

חסר רק סקר "על מה אתה חושב שאתה יורד לה", בשביל האידיליה.

אז באמת - מה אתה חושב כשאתה יורד לה?

לחלקן אתה לא יכול לחשוב צלול , אבל עדיין עוברת המחשבה של דג מלוח...

:evil:

פורסם
אני לא עברתי טסט ראשון, אז בטח אני נוהג הרבה יותר גרוע ממכם.

:wink:

עם עוברים בטסט ראשון, או בשני, או שלישי.....

זה לא אומר שהנהג יותר טוב או יותר גרוע, לומדים לנהוג עם הזמן.

ועם לא עברת בראשון אז זה לא אומר בהכרח שאתה נהג גרוע

אני עברתי אתמול טסט ראשון (28 שיעורים + 1 בבוקר לפני הטסט)

אחחח איזה הרגשה טובה לעבור :D:D

די.

באמת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תיאוריה ראשונה... טסט ראשון... אחרי 26 שיעורים!

למדתי על פאסאט דרך אגב... רכב פצצה!!! והגיר שלו ממש מושלם... לפחות של זאת שלמדתי עליה... עכשיו אני על מאזדה אוטומט... אומנם מטוס אבל מת לגיר רגיל!!!

פורסם

למדתי על פאסאט דרך אגב... רכב פצצה!!! והגיר שלו ממש מושלם... לפחות של זאת שלמדתי עליה... עכשיו אני על מאזדה אוטומט... אומנם מטוס אבל מת לגיר רגיל!!!

מאזדה=מטוס ??????????????

אולי בשוואה ליונדאי אקסידנט . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחרי 24 שיעורים, טסט ראשון ביומולדת :D

למדתי על פג'ארו ספורט, הנעה אחורית. פעם שהיינו בשטח המורה הרשה לי לזרוק תחת בפניות, חחחח. ולא לדבר על זה שפעם הוא עשה כמה 360, גם בשטח...

סה"כ היה כיף!!

פורסם

חביבי ... הלאנטיס 1800 זה רכב פצצה!!! ומטוס כן... שאני מדבר על רכבים נורמאליים... לא על טורבו ומנועים של מטוס....

האכלתי כמעט כל רכב שבא אליי.... כולל הונדה סיוויק... רובר 216... פיג'ו XT 1600 שהבנתי שהיא כמו ה XS רק באוטומט....

פורד פוקוס.... עמדתי עם קרייזלר שזה מנוע 3400

בקיצור זה רכב פצצה חביבי.... והמחוג בסקאלה הגיע ל 210 פעם אחת.... אז אתה אומר שזה לא טוב????

דרך אגב קובי לא ידעתי שמותר לגשת לטסט אחרי 26 שיעורים בלבד (אלא אם שילמת למורה על עוד 2 )
ואכן שילמתי לו על עוד 2... אבל זה עוד כלום... יש לי בעיר חבר'ה שניגשים בשיעור 14 ומשלמים לו על 28 ... נכשלים... ואז משלמים גם על שיעור 29 , 30 וכו'... באסה...
פורסם

חביבי ... הלאנטיס 1800 זה רכב פצצה!!! ומטוס כן... שאני מדבר על רכבים נורמאליים... לא על טורבו ומנועים של מטוס....

האכלתי כמעט כל רכב שבא אליי.... כולל הונדה סיוויק... רובר 216... פיג'ו XT 1600 שהבנתי שהיא כמו ה XS רק באוטומט....

פורד פוקוס.... עמדתי עם קרייזלר שזה מנוע 3400

בקיצור זה רכב פצצה חביבי.... והמחוג בסקאלה הגיע ל 210 פעם אחת.... אז אתה אומר שזה לא טוב????

דרך אגב קובי לא ידעתי שמותר לגשת לטסט אחרי 26 שיעורים בלבד (אלא אם שילמת למורה על עוד 2 )
ואכן שילמתי לו על עוד 2... אבל זה עוד כלום... יש לי בעיר חבר'ה שניגשים בשיעור 14 ומשלמים לו על 28 ... נכשלים... ואז משלמים גם על שיעור 29 , 30 וכו'... באסה...

הלאנטיס 1800 זה לא רכב פצצה ולא בטיח, ותאמין לי שאני יודע, חוץ ממקרר אמין הוא כלום - ויש לה נטיה לאבד שליטה במהירות גבוהה מ-20 קמ"ש אז זהר

אה וכן, חראאאאאאא של ברקסים

יובל.

פורסם

בוא אני יגיד לך משהו דוד... הרכב אין לו שום נטייה לאבד שליטה לא ב - 20 קמ"ש ולא ב - 200 קמ"ש... אולי תבדוק עם עצמך זה בטח אתה עם הנטייה לאבד שליטה....

והברקסים ממש לא חרא....! אולי אתה מדבר על ה 1600 שמאובזרת קצת פחות טוב מה 1800.... אבל ככה... אחי ... אחרי 3 שנים על המאזדה איבד שליטה רק פעם אחת וזה היה ב 180 בדרך ממש לא ישרה והוא ישר חזר לעצמו וזה הסיפור היחידי של איבוד שליטה....

חוץ מזה הוא שלא כמוך בטח נהג פצצה ויודע לשלוט ברכב... אז לא יעזור מה שתגיד חביבי... הרכב תותח!! ועם קצת שיפורים הוא יכול להאכיל הרבה רכבים בפתיחות סגירות סיבובים והכל!

פורסם
בוא אני יגיד לך משהו דוד... הרכב אין לו שום נטייה לאבד שליטה לא ב - 20 קמ"ש ולא ב - 200 קמ"ש... אולי תבדוק עם עצמך זה בטח אתה עם הנטייה לאבד שליטה....

והברקסים ממש לא חרא....! אולי אתה מדבר על ה 1600 שמאובזרת קצת פחות טוב מה 1800.... אבל ככה... אחי ... אחרי 3 שנים על המאזדה איבד שליטה רק פעם אחת וזה היה ב 180 בדרך ממש לא ישרה והוא ישר חזר לעצמו וזה הסיפור היחידי של איבוד שליטה....

חוץ מזה הוא שלא כמוך בטח נהג פצצה ויודע לשלוט ברכב... אז לא יעזור מה שתגיד חביבי... הרכב תותח!! ועם קצת שיפורים הוא יכול להאכיל הרבה רכבים בפתיחות סגירות סיבובים והכל!

פחחחחחח, צחוקים איתך

נכון אני הנהג הכי גרוע בעולם, אלפי תאונות לזכותי

ותאמין לי שאני יודע מזה לאנטיס 1800, יש לי אחת "טיפה" יותר חזקה מזאת שאתה מדבר עליה

יובל.

• תוכן חדש...