Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת גטסו דפוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקות האחרונות, בזמן שאני מחכה לאוטובוס, שמתי לב שמצלמת הרמזור בצומת קסטינה פשוט מצלמת ומצלמת ללא הפסקה כל חצי דקה.

חלק מהצילומים היו כשהרמזור בכיוון הנסיעה אותו היא מצלמת בכלל ירוק. ולא, הרכבים לא עברו שם במהירות גבוה.

השאלה שלי היא מה עושה אדם ששבוע הבא מקבל דוח על כך שעבר בעצם באור ירוק?

איך ניתן לסתור את הצילומים? האם זןוית הצילום מתוכננת כך שרואים את הרמזור?

Aprilia Shiver 750

פורסם

מתעלק -

המצלמות יודעות לא לעבוד בשעה שמערכת הרמזורים תקולה?

או שאם הרמזור אמור להיות אדום אתה מקבל פלאש?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שני הרמזורים (הקרוב והרחוק) מופיעים בפריים ורואים היטב איזה אור דלוק.

ככה זה גם היה במצלמות הפילם הישנות.

כך שגם אם יש תקלה ברמזור או במצלמה או לא יודע מה אז אין חשש לדו"ח סרק על רמזור אדום.

לגבי דו"ח מהירות - צריך לקוות שאמצעי מדידת המהירות של המצלמה עובד כראוי...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בדקות האחרונות, בזמן שאני מחכה לאוטובוס, שמתי לב שמצלמת הרמזור בצומת קסטינה פשוט מצלמת ומצלמת ללא הפסקה כל חצי דקה.

על סמך מה אתה יודע שהיא מצלמת, היו הבזקי פלאש ברורים?

הסיבה שאני שואל היא בגלל שכשיצא לי לנסוע בכביש 784, יצא לי להסתכל תוך כדי נסיעה על גאטסו המכוונת לכיוון הנגדי ובדיוק נסע רכב במסלול הנגדי, במהירות שפויה לחלוטין, ועושה רושם שהיה מעין הבזקון מתוך המצלמה עצמה. אוטומאטית שיערתי לעצמי שהוא צולם, אך לאחר מכן יצא לי לעבור במקום עוד פעמיים שלוש, ובכולן היתה התנהגות דומה. אוסיף ואומר שבפעם השלישית, כשנסעתי בכיוון אליו מכוונת המצלמה המדוברת, קרצתי למראה המרכזית וראיתי שכשהרכב שנוסע אחרי מגיע לפסי הדריכה יש את אותו הבזקון מהמצלמה. סביר להניח שישנה תזוזה של אלמנט כלשהו שמחזיר אור בכל פעם שרכב עולה על פסי הדריכה, כחלק ממנגנון הדריכה של המצלמה, אך אין הדבר אומר שבוצע צילום בפועל.

פורסם

קורה מדי פעם שהם עושים ניסויים.

לפני כחודשיים עברתי בצומת נחל חדרה באור ירוק והמצלמה צילמה אותי ועוד עשרות שעברו לפניי ואחריי. שום דוח לא הגיע.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

בדיקת תקינות של המצלמות.

אחד הגולשים כאן העלה לפני מספר שבועות סרטון של המצלמה שמצלמת רכבים,

כאשר הרכבים נוסעים כשורה במהירות המותרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אלפא - כן היו הבזקים *מאוד* חזקים. 2 מהירים, ולאחר כמה שניות אחד נוסף.

בסדר הזה, משהו כמו 15 פעמים.

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...