Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות סיוויק 2007.

הרכב היה במשפחה, אז אני לא דואג לעבר שלה ולהסתרת בעיות (שאין).

מה שכן - לפני שאני קונה רכב יקר (יחסית, בשבילי), אני רוצה לוודא שאין לו בעיות שהבעלים הקודמים לא היו מודעים אליהן.

אשמח לדעתכם -

האם מספיק לראות ספר טיפולים?

האם כדאי ללכת למוסך / מכון בדיקה? איזה? מה המחיר הצפוי?

אגב,

עניין קצת מוזר, אבל החליפו לו גיר פעמיים - חודש אחרי הקנייה ולפני שבוע (בפעמיים הגיר היה של הונדה. כמובן שיש עדיין אחריות).

עריכה:

בפוסטים שראיתי הרוב במליצו על טסט ליין. עדיין רלוונטי? הבדיקה ממוחשבת? מה המחיר המשוער?

פורסם

תשמע, לי אישית ואישית בלבד ניראה לא הגיוני בעליל שמחליפים לרכב גיר, פעמיים(!!) ב66 אלף קילומטרים.

במקרה לדוד שלי יש סיויק כזאת, 2008 אם אני לא טועה, הוא יד 2, הרכב עם 130 אלף קילומטר בפעם האחרונה שראיתי, והגיר מקורי לחלוטין ונוסע כמו חדש.

זאת הסיבה שקצת מוזר לי.

הייתי לוקח לבדיקה מקיפה.

ואל תתן לזה שהוא עבר ידיים במשפחה לתת לך הרגשה של שאננות, היו מקרים מעולם.

• ספונסר פורום
פורסם
בדינמומטר ירושלים נותנים 20 אחוזי הנחה לגולשי CarsForum על בדיקות רכב לפני קנייה. מחיר הבדיקה לפני ההנחה הוא כ-450 ש"ח ומהמחיר הזה עושים לך 20 אחוזי הנחה.
פורסם

תודה לעזרה :)

ראיתי את הצעת ההנחה באתר, אולם לדברי חברים פה בפורום הם פחות עדיפים.

בכל אופן, מחיר הבדיקה - הן בטסט ליין והן בדינמומטר עומד על 500 ש"ח, לפני הנחה

פורסם

אם לרכב החליפו פעמיים גיר למה לך להכנס לזה,יכול להיות שיש פאק בייצור זה דבר הגיוני הרי זאת מכונה,אין הגיון שלהונדה 2007 עם 66 אלף ק"מ יחליפו גיר ועוד פעמיים

פורסם

אני יכול להמליץ לך על בסט טסט בקרית שאול.

מקצועיים, ולא מסבנים סתם (הבוחן העיר על דברים שבביקור אצל רון התבררו כנכונים).

גילוי נאות - חבר שלי הוא בעל המקום.

נ.ב.,

למה לך רכב עם צרות (כנראה)?

המליצו לך לעזוב את הרכב הזה, הם צודקים - למה להתעקש?

• תוכן חדש...