Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מצבר של חברת MEGAVAT בן חצי שנה סך הכל.

אתמול בבוקר ניסיתי להניע את הרכב ולא הניע, רק לאחר שחיברנו כבלים הרכבים הניע.

לאחר מכן בצהריים הרכב הניע באופן חלק אבל בלילה הוא שוב לא הניע ואפילו לא היה צליל של סיבוב של סטרטר.

בבוקר חיברתי את הרכב לרכב אחר עם כבלים, בניסיון ראשון להניע היה רעש של תקתוקים מהסטרטר ולא הניע. רק לאחר כחצי דקה נתתי ניסיון שני והרכב הצליח להניע (בעיה במצבר לא??)

דיברתי עם החברה שנותנת לי אחריות על המצבר ובמקרה היה משאית שלהם באזור שלי. נסעתי אליו שיחליף לי את המצבר והוא החליף לי איזה 3 מצברים שכל אחד מהם לא הניע את הרכב. שאלתי אותו אם זה חדש או משומש והוא אמר לי שזה חדש (המצברים היו עטופים כך שזה נראה חדש). במצבר הרביעי האוטו הניע אך בעת ההנעה עדיין הורגש כי האוטו מתקשה להניע.

יש לציין שעל פי הנהג משאית שחיבר לי את המצבר, כל המצברים שהוא חיבר כולל המצבר שהיה באוטו כבר מלכתחילה היו תקינים והמתח שלהם היה בסדר ולכן הבעיה באוטו שלי ובסטרטר שלי. הוא גם בדק אם המתח של המצבר תקין כאשר האוטו מונע ומכובה והוא אמר שאכן המתח תקין.

נסעתי על האוטו כחמש דקות ורציתי לבדוק שוב את ההנעה, הפעם הרגיש כאילו המצבר מתקשה קצת להניע והיה רעש של גלגלי שיניים מהסטרטר. עשיתי ניסיון נוסף אחרי עוד 5 דקות והניע בסדר.

השאלה שלי היא כזאת - האם הוא שם לי מצברים משומשים וחלשים או שהבעיה היא באמת באוטו שלי?? הרי איך הבעיה יכולה להיות בסטרטר אם כאשר מחברים כבלים לרכב האוטו מניע ??

פורסם
יש לי מצבר של חברת MEGAVAT בן חצי שנה סך הכל

לא יודע אם זה קשור, אבל אני פעם ראשונה שומע על התוצרת הזאת.

ממליץ שתפנה לבדיקת חשמלאי. אם נדרשת החלפת מצבר, המלצה שלי רק וורטה.

רענן

פורסם

הבן אדם שלח אותי למוסך שהם עובדים איתו באזור כדי שייבדוק לי את האוטו

שהגעתי למוסך חיברו לי איזה מכשיר כזה למצבר כשהאוטו מונע והמוסכניק החליט תוך דקה שזה המצבר בלי לבדוק יותר מידיי.

אגב, זה מצבר מייבוא של לירז מצברים או משהו כזה

פורסם

ידידי מצברי megavat אמורים להיות טובים משום שזה תוצרת גרמנית, אבא של חבר טוב יבא אותם בעבר והוא הפסיק בגלל שהרבה לקוחות שלו חזרו אליו לא מרוצים ומתלוננים על המצבר.

1) יכול להיות ששמו לך מצבר שלא תואם לרכב מבחינת אמפר.

2) אם המצבר תקין ומתאים לרכב תחליף למצבר אחר ורטה\שנפ, במידה והתקלה תמשיך לאחר מכן תעדכן.

לפי מה שאתה אומר ששמעת החלקות של גלגלי שיניים זה לרוב בעיה בבנדיקס שמתקשה להיתפס על השיניים ולכן הוא מחליק.

• תוכן חדש...