Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך המלצה לרכב אמין נוח בטיחותי, חסכוני בדלק עם תיבת הילוכים אוטומטית ועדיפות לקטן מידה.

הציעו לי שברולט אבאו,אבאו ביג שנת 2008, רנו מגאן 2008, שברולט אופטרה 2008.

תודה

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם

וותר על מה שהציעו לך ונסה דייהטסו סיריון, נשמע שהיא דיי קולעת לדרישות. בתקציב שלך אמורה להיכנס אחת מ-2006 או 2007, רובן יוצאות ליסינג אז אין מה להיבהל.

פורסם

מיצובישי לאנסר קלאסיק, סובארו אימפרזה או ניסאן אלמרה. הן לא תהיינה חסכוניות במיוחד אך אמינות ודיי ממוצעות בשאר התחומים, בתקציב שלך משנת 2004-5.

פורסם

אבאו הם רכבים ממש לא מוצלחים, הן מבחינת הבטיחות שלהם (חצי כוכב ב EURO NCAP) והן מבחינת צריכת הדלק שבשביל רכב קטן, פשוט לא נורמליות... :crazyeyes

פורסם

תחת משפחתית 1.6 אוטומטית ובמסגרת התקציב שלך אין רכב ממש חסכוני, נכון יש יותר ופחות, אבל ההבדל הוא לא מאוד משמעותי, אלא אם אתה נוסע הרבה.

אפשר לנסות למצוא אחת כזאת מוסבת לשימוש בגז, ויש את האופציה היותר בעייתית של דיזל.

אם אתה לא צריך רכב משפחתי, אז הסיריון היא אופציה לא רעה וגם מרווחת באופן מפתיע.

ובמידה ובכל זאת אתה צריך קצת יותר מרחב הונדה ג׳אז או טויוטה יאריס וורסו יכולות לתת מענה מבחינת מרווח ועדיין להיות חסכוניות באופן ניכר מכל המיצובארו לנטיס למיניהן.

ועוד משהו קטן שהייתי חייב, האבאו היא המכונית הכי גרועה שנהגתי בה בשנים האחרונות!

פורסם

את האופטרה ואוואו ביג הן הרכב הכי זוללים דלק במשפחת 1.6 ל' ורד ממגאן בגלל האמינות.

עדיף שתחפש סיוויק 2005 עושה 1/11 ממוצע בנסיעה של 80-90 קמ"ש והיא אחלה אוטו

פורסם

הייתי מציע לך 2 אופציות:

מגאן - מנסיון של חודשיים מדובר ברכב ברמה גבוהה שיתן לך תמורה מצויינת לכסף. עדיין לא מצאתי תגובה באינטרנט על אנשים שהתלווננו על בעיות אמינות בשנתונים של 2008 ומעלה.

אם לא, הייתי מציע לך את המיצובישי לנסר, אמינה וטובה ותוכל להיכנס לך לתקציב.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...