Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש רכב עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

******הכותרת נערכה *******

אולי זה יסביר למה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=45250

שלום לכם.

אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה.

עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה!

כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים undecided.gif

זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל)

עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,000 ש"ח מכונית שמורה ובמצב טוב, ואם אפשר שתיהיה חסכונית בדלק (אח שלי ליפעמים נוסע למרחקים לא קטנים) לא משנה מאיזה דגם, פיאט, סוברו, פולצפאגן וכו" רק שיתאים לתקציב.

*אני מאד אבל מאד יודה למי שיתאמץ ויעזור!

מי שמוצא משהו בבקשה שיפרסם כאן ואני ידבר איתו בפרטי על הפרטים של המכונית ושל האדם שמוכר אותה.

נ.ב

עוד שאלה קטנה, האם אתם יודעים איפה יש מוסך טוב וזול למכוניות פיאט (לדוד שלי יש פיאט אונו והמכונית זקוקה לטיפול קטן) עם אפשר באיזור ראשון לציון, תל-אביב, ונתניה.

ושאלה אחרונה מה אתם מציעים בכדי לימנוע תקרית זו מליקרות שוב (איזה אמצעי ביטיחות אתם ממליצים לרכב, לדוגמה ליקנות את הנועלים האדומים האלו להגה)?

*רק רציתי לציין שאני מודע לקיום האתר הזה בגלל העזרה הנדיבה של כמה מחברי האתר HWzone שפירסמתי שם את אותה ההודעה והם עזרו לי והפנו אותי אליכם לעזרה מיקצועית:smile:

תודה רבה רבה לעוזרים!

• תוכן חדש...