Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט מאליבו מודל 2011 .עד כה הוחלפו צלחות הבלימה 7 פעמים בממוצע אחת ל 8000 ק"מ.הרפידות שתפקידן להשחק הוחלפו רק פעמיים בתקופה זו. בחברה טוענים שהבעיה היא עקב צורת הנהיגה שלי ולא תקלה שלהם. אני נוהג כבר כ 40 שנה וזה לא קרה לי בשום רכב. האם יש למישהו בעיה דומה ?

פורסם

נישמע בילתי סביר בעליל, כי גם בצורת נהיגה פרוע הדיסקיות אמורות להישחק הרבה יותר מהר מהצלחות עצמן, הרי זה תפקידם להישחק, הן גם עשויות מחומר רך יותר מהצלחות עצמן, על פניו נראה כמשהו אינו תקין.

תנסה אוליי לשים צלחות מחברה אחרת, ולא מה ששמים לך במוסך המרכזי.

פורסם

לנו לא החליפו אף פעם במליבו 2009 - 28000 ק"מ.(האוטו בטיפולים שנתיים רק ב-UMI)

כנראה שאתה,בניגוד לאשתי ששמה רגל על הברקס רק כשמגיעה הביתה, כל הזמן על הגז/ברקס ו/או יורד מהאספלט.זה לא ג'יפ.

פורסם

מה טיב צלחות הבלימה שהותקנו ? האם הראו לך צלחת שחוקה (לפחות פעם אחת לפני החלפתה ?)

מקורי / תחליפי / אחר ?

(לדעתי - תשקול להחליף גם מוסך. לא כ"כ מסתדר לי).

עריכה - ההחלפות של הצלחות הינן ביוזמתך (תלונות שלך) או ביוזמת המוסך ?

alfa 156 2.5.

פורסם

במקרה גם לאבא שלי יש מאליבו (2009), וגם לו יש בעיה של שחיקה מהירה של הברקסים והדיסקים, לדעתי (הבלתי מקצועית הברקסים ברכב הזה לא מתאימים לרכב כלומר: שמו ברקסים חלשים מידי לרכב הזה).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
מה טיב צלחות הבלימה שהותקנו ? האם הראו לך צלחת שחוקה (לפחות פעם אחת לפני החלפתה ?)

מקורי / תחליפי / אחר ?

(לדעתי - תשקול להחליף גם מוסך. לא כ"כ מסתדר לי).

עריכה - ההחלפות של הצלחות הינן ביוזמתך (תלונות שלך) או ביוזמת המוסך ?

תמיד ביוזמתי כשיש רעידות בהגה ורעשים מהבלמים

פורסם
במקרה גם לאבא שלי יש מאליבו (2009), וגם לו יש בעיה של שחיקה מהירה של הברקסים והדיסקים, לדעתי (הבלתי מקצועית הברקסים ברכב הזה לא מתאימים לרכב כלומר: שמו ברקסים חלשים מידי לרכב הזה).

אתה יכול לתת לי טלפון שלו - אולי כדאי לפעול ביחד ?

פורסם

לדעתי (הבלתי מתחייבת) - משתמשים במוסך שלך בצלחות בילום שאינן מקוריות ו/או באיכות ירודה.

שווה בדיקה (באם אתה שומר חשבוניות של ההחלפות - אמור להופיע מק"ט של הנ"ל וניתן לברר).

alfa 156 2.5.

פורסם
לדעתי (הבלתי מתחייבת) - משתמשים במוסך שלך בצלחות בילום שאינן מקוריות ו/או באיכות ירודה.

שווה בדיקה (באם אתה שומר חשבוניות של ההחלפות - אמור להופיע מק"ט של הנ"ל וניתן לברר).

2011 - אחריות - UMI שמים רק מקורי.

אם זה גם רעידות בהגה מתחזקת הרגשתי שנוסעים בדרכי עפר.לאמריקאית כבדה ונמוכה אסור לרדת מאספלט.

לא ידוע על בעיות כאלה במליבו,ואני מדבר עם בעלי מליבו,6 מהם שכנים במושב,כולל אחד בו התייעצנו לפני הקניה,שמחזיק 2005 ו 2006 ומרוצה מאד מהאמינות עד היום.(יש לו גם סופרב ממשלתית).

פורסם

זה שרכב באחריות לא מחייב שימוש בחלקי חילוף מתכלים מקוריים. תבדוק איזה צלחות ורפידות הותקנו.

פורסם
2011 - אחריות - UMI שמים רק מקורי.

אם זה גם רעידות בהגה מתחזקת הרגשתי שנוסעים בדרכי עפר.לאמריקאית כבדה ונמוכה אסור לרדת מאספלט.

לא ידוע על בעיות כאלה במליבו,ואני מדבר עם בעלי מליבו,6 מהם שכנים במושב,כולל אחד בו התייעצנו לפני הקניה,שמחזיק 2005 ו 2006 ומרוצה מאד מהאמינות עד היום.(יש לו גם סופרב ממשלתית).

נכון, באופן כללי כל עניין ההיגוי והבלמים לדעתי רגישים יותר באמריקאיות. (הן מבחינת מסרק הגה, והן מבחינת מחלות הגה כאלה ואחרות, וזה כבר בעל מוסך עם ניסיון של עשרות שנים אמר לי).

לגבי בלמים, הניסיון שיש לי עם הקוואליר שלי, שהצלחות המקוריות הם הכי טובות, מידי פעם פשוט חורטים אותם או משהו בסגנון והכל טוב.

ברגע שעשיתי טעות וקניתי תחליפיות, רק בעיות, יותר חלשות מחמגשית.

פורסם

מנסיון עם שתי מליבו שקניתי חדשות מהחברה -

האחת שנת 2008 נמכרה עם 70,000 ק"מ עדיין עם הבלמים המקוריים (כולל הרפידות המקוריות)

השנייה שנת 2011 נמכרה עם 60,000 ק"מ כנ"ל

שתיהן טופלו ב-UMI ובטיפולים השגרתיים הבלמים נבדקו והיו בסדר גמור. רוב הנסיעות בינעירוניות.

יכול להיות שזה קשור לאופי הנהיגה, בלימות חזקות/פתאומיות וכו'. לא חושב שיש בעיה גורפת בדגם הזה.

• תוכן חדש...