Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט קומפוננט של בוסטון דגם S60 שפורקו מרכב קודם.

הבחור שפרק אותם אמר לי בזמנו שהיה נדמה לו שטוויטר אחד לא פעל.

השאלה אם יש דרך לבדוק את הסט מחוץ לרכב כדי לוודא אם באמת יש רכיב פגום או שאולי רק היה

חוט מנותק באיזה מקום.

יש לי רסיבר ביתי שניתן לכוון אותו להתנגדות רמקולים של 4 אום (במקום 8 אום)

האם ניתן לחבר רמקולים לרכב אל מערכת ביתית לצורך בדיקה ?

נהג ותיק

פורסם

אפשר אבל אין צורך .

הבדיקה הפשוטה והאמינה לאלמנטים , היא באמצעות רב-מודד , כוון אותו למדידת התנגדות ושים את חודי הבדיקה על הקטבי האלמנט (אם יש שם סליל או קבל אז אחריו ) אלמנט תקין יראה תוצאה של בערך עכבת הרמקול . אלמנט לא תקין לא יראה תוצאה בכלל או "אין סוף התנגדות " ..

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

תודה....אני אבצע את הבדיקה עם וולטמטר.

אם בעקרון הבדיקה הזאת מראה שהאלמנטים תקינים, איך ניתן לבדוק שהקרוסאובר גם תקין ?

נהג ותיק

פורסם

קצת יותר מסובך, הייתי פשוט פותח אותו ובודק כל אלמנט של הקרוס בנפרד.. (נגד/סליל/ קבל)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
אני חוזר לשאלה הראשונה. האם ניתן לחבר את הסט במלואו אל רסיבר ביתי ?

אפשר וזה בדיוק מה שהתכוונתי להציע לך.

• תוכן חדש...