Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם:)

רכשתי ב"ה רכב שמאד אהבתי

גולף דור 4 עם מנוע 1.6 מודל 2001.

ברצוני לחזק את האוטו כך שיהיה לו תאוצה מהירה (פתיחות?)

איפה מתחילים ?

אשמח לקבל בעלי מקצוע בענין הזה או עצות מכאלה שמבינים. תודה מראש

בנות זה מחלה בנים זה התרופה :?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רוצה לאכזב אותך, אבל שהרכב שקנית הוא לא הכיוון לכל מה שביקשת, ההתחלה הכי טובה תיהיה החלפת הרכב.

ישנם הרבה רכבים לא יקרים מדי עם פוטנציאל.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

גולף V5 V6 GTI

לדוגמה.

המחיר לא בהרבה יותר יקר מהמחיר של גולף סטנדרטית. אך התוספת של כ"ס על הנייר (לפחות) בין 50-70-100 אחוז מהגולף הנוכחית שלך.

מדובר על מנועים של

1.8T

2.3

2.8

בנוסף השדרוג הוא ברמת האבזור.

פורסם

תראה. יש לי אפשרות להחזיר את הרכב לבעליו זה משפחה ולא יהיה לי בעיות .

השאלה אם לא שווה להתאמץ קצת בשבילו.

לגבי התקציב לרכב חדש נע 30K

לגבי תוספות ושיפורים ברור שאין סוף אבל אני מוכן ל10K

בנות זה מחלה בנים זה התרופה :?

פורסם

כשהמנוע אטמוספרי לא תוכל לעלות הספק בצורה מורגשת. במנוע טורבו יהיה אפשר לעלות את הספק המנוע משמעותית עם תוכנת ניהול. כך שאם אתה באמת רוצה לעלות הספק תצטרכך לחשוב על רכב עם מנוע טורבו ולא חסר. היית יכול לקבל ייעוץ לרכב עם מנוע טורבו אבל אני לא יודע בכמה קנית את הרכב ולכן גם לא את התקציב.

בכל מקרה , תתחדש וסע בזהירות (:

פורסם

גם אני עברתי את זה, רק עם מנוע 2000.

תסתכל כאן ואני מאמין שזה דיי יענה לך על השאלות (ספויילר - הרכב הזה פשוט בלתי ניתן לשיפור, לפחות שמדברים על תמורה לכסף).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=438905

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

שורה תחתונה מה שמנסים להגיד לך פה, זה שאם אתה רוצה רכב ספורטיבי והתאכזבת מהרכב לאחר הרכישה רק מהבחינה הזאת, הברירה היחידה שלך היא למכור את הרכב, להוסיף כסף ולקנות GTI/V5/V6

מידע על הדגמים האלה ומחירים בהם הם נסחרים תמצא על ידי חיפוש.

בהצלחה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני לא יודע איך לכוון אותך.

רק מה שאני יכול לומר מניסיון, מעבר לאותו אוטו רק עם מנוע 2 ליטר, לא יקדם אותך לשום מקום, גם הוא עגלה, עגלה קצת יותר צמאה.

פורסם

פלג, לאורך הזמן שאני בפורום התחלתי להכיר אותך קצת.

כמו שידוע לי מהודעות קודמות שלך, רכשת גולף דור רביעי ומזלך לא שפר עליך, הרכב עשה לך בעיות מכאן ועד להודעה חדשה ועכשיו אתה חושב, וכך גם טוען עובדתית שכל הגולפים הם ככה.

מה אני יכול להגיד? היה לך מזל נאחס עם הרכב, ותאמין לי (או אל תאמין לי, לא כ"כ אכפת לי) שלא כל הגולפים ככה.

אתה כל פעם מחדש משמיץ את שם הגולף בגלל הנסיון המר שהיה לך איתה, שממש לא בצדק.

לא סתם הרכב הזה פופולארי מאוד בכל רחבי העולם.

לפותח השרשור:

זהו רכב מיני משפחתי, הציפיות שלך ממנו קצת גבוהות, אני בעל מנוע 2.0 ואני יכול להגיד לך שכן יש הבדל מורגש בכוח של האוטו, ולא, הרכב ממש לא שותה דלק כמו שפלג למעלה תיאר לך.

אני גם עם גיר אוטומט, שהגיר האוטומט ברכב הזה גורם להמון איבוד כוח, אז אם יש לך אפשרות אפילו להחליף לגולף ידנית, גם בנפח גדול יותר (אני אישית הייתי הולך על 1.8 או 2.0 ידנית, ואם יש תקציב אז GTI) אז לך על זה.

אבל הנקודה העיקרית היא שבסה"כ מדובר על משפחתית עם מנוע 1.6, ותו לא.

ואם אתה בעניין של שיפורים - אז גולף GTI היא בסיס מעולה לשיפורים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...