Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כוח כל כך חשוב לך אז תוודא שאם אתה קונה 2.0 אז ידנית, למרות שאם אתה מוצא "מציאה" אוטומטית, גם אופציה טובה.

אם אתה מאיזור ירושלים אתה מוזמן לסיבוב על הגולף (2.0 אוטומט דגם קומפורטליין)

וד"א - גם ה2.0 אינו בסיס לשיפורים, אז כמו שרשמתי למעלה - אם אתה מחפש לשפר אחרי הקניה (אם בכלל) אז GTI.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פלג, לאורך הזמן שאני בפורום התחלתי להכיר אותך קצת.

כמו שידוע לי מהודעות קודמות שלך, רכשת גולף דור רביעי ומזלך לא שפר עליך, הרכב עשה לך בעיות מכאן ועד להודעה חדשה ועכשיו אתה חושב, וכך גם טוען עובדתית שכל הגולפים הם ככה.

מה אני יכול להגיד? היה לך מזל נאחס עם הרכב, ותאמין לי (או אל תאמין לי, לא כ"כ אכפת לי) שלא כל הגולפים ככה.

אתה כל פעם מחדש משמיץ את שם הגולף בגלל הנסיון המר שהיה לך איתה, שממש לא בצדק.

לא סתם הרכב הזה פופולארי מאוד בכל רחבי העולם.

לפותח השרשור:

זהו רכב מיני משפחתי, הציפיות שלך ממנו קצת גבוהות, אני בעל מנוע 2.0 ואני יכול להגיד לך שכן יש הבדל מורגש בכוח של האוטו, ולא, הרכב ממש לא שותה דלק כמו שפלג למעלה תיאר לך.

אני גם עם גיר אוטומט, שהגיר האוטומט ברכב הזה גורם להמון איבוד כוח, אז אם יש לך אפשרות אפילו להחליף לגולף ידנית, גם בנפח גדול יותר (אני אישית הייתי הולך על 1.8 או 2.0 ידנית, ואם יש תקציב אז GTI) אז לך על זה.

אבל הנקודה העיקרית היא שבסה"כ מדובר על משפחתית עם מנוע 1.6, ותו לא.

ואם אתה בעניין של שיפורים - אז גולף GTI היא בסיס מעולה לשיפורים.

היי

אני לא מבין למה אתה נפגע מיזה כל פעם מחדש.

לא העלתי מול פותח השירשור את שלל הבעיות שהיו לי ברכב.

לא כתבתי מילה לגבי אמינות וגם לא המלצתי לקנות או לא לקנות.

פותח השירשור קנה רכב, ומעוניין ברכב חזק יותר, כל מה שלי היה להוסיף הוא שמעבר למנוע 2 ליטר לא יקדם אותו מפחינת כוח.

וזה מניסיון.

אולי באמת V5 , GTI הם כן מתאימים, אני לא מכיר.

גם היילקס שהיתה לי במשך 8 שנים (זאת שבסימלון) היתה עגלה (עגלה זאת אפילו מחמאה לרכב הזה) וזה ידוע.

זה היה אוטו מצויין (מאוד אמין), מאוד אהבתי אותו (לכן היה אצלי 8 שנים ולא שנה וחצי כמו הגולף)

אבל הוא עדיין עגלה, אם היתי גר באזור הררי לא היתי מחזיק ברכב הזה יום אחד.

פלג

פורסם

If you like the car and plan on keeping it for a long time then go for it

It will probably be expensive and probably won't be all that fast when you are done but you'll have a fun to drive car

Or you could put that on hold for a while and just make it something that expresses your personality

youtube.com/watch?v=s7Iv42AOZIk&list=ELSQ4TWTlvef4&index=21

פורסם

אני דווקא מסכים עם פלג בטענה שהמעבר ל2.0 לא יישפר הרבה.

אפילו על הנייר מדובר בשיפור של 10 כ"ס.

בעוד שמעבר לGTI/V5 ידני/אוטומט מקפיץ אותך ל150 כ"ס.

מעבר לV5 טיפטרוניק מקפיץ אותך ל170 כ"ס.

מעבר לV6 מקפיץ אותך ל204 כ"ס.

כמובן הכל על הנייר וכל רכב ייתן הספק שונה בפועל.

פורסם

אני נמצא הרבה בטזור ירושלים.שלח לי בפרטי .אז אם זה כל הסיפור של הגולף וההפרשים בכוחות סוס לא משמעותיים מה כל כך פופולרי ברכב הזה?

בנות זה מחלה בנים זה התרופה :?

פורסם

השאלה שלך הזויה, זה כמו לשאול: אם יש אימפרזה STI והיא יותר חזקה מאימפרזה 1.5 אוטומטית עגלתית, אז למה בכלל אנשים קונים אימפרזה עם מנוע 1.5?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

מנוע 1.6 מגיע עם 100 כ"ס ומנוע ה2.0 מגיע עם 115 כ"ס.

והפרט הכי חשוב לדעתי, המנוע 1.6 מגיע עם מומנט של 14.8 קג"מ וה2.0 מגיע עם 17 קג"מ.

ל2.0 יש המון כוח, אמנם זה לפעמים לא מתבטא במהירות אך בעליות של ירושלים אפשר להרביץ איתו בכיף (המנוע הזה קם לתחיה במהירות תלת ספרתית)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

המנוע הזה מתחיל לטרטר כמו דיזל באזור התלת סיפרתי, אולי זה מה שרוגם לך לחשוב שהוא סוחב.

כל רכב בעל מנוע 2 ליטר שנסעתי בוא היה חזק בהרבה, גם שהיה גדול וכבד מימנו.

בנוסף לזה גם חסכוני יותר

שורה תחתונה זה מנוע מיושן, עצל וזללן

בטח ובטח שהוא לא מצדיק מעבר ממנוע 1.6, אם הוא היה מעוניין לקנות חדש מילא.

אבל לשדרג..... ממש לא לעניין.

אז לדעתי כדי להמשיך את השירשור בכיוון שלו הוא נועד, ולדלג על האופציה הזאת.

פורסם

BlaCk ChaoS

V5 בגרסאת ה170 כ"ס 22.9 קג"מ.

GTI ב150 כ"ס 21.4 קג"מ.

V5 בגרסאת ה150 כ"ס 20.9 קג"מ.

לסיכום, השיפור הכי טוב הוא להחליף את הרכב. אם רוצה גולף אז לגרסאות החזקות יותר שהן הV5 V6 GTI שבאמת יהווה שיפור לאומת ה1.6.

פורסם

מנוע 1.6 מיושן, עצלן, "חסרים לו 8 שסתומים", ומה שלא תרצו - אך אמין מאוד.

ולעניין נושא השרשור - 1.6 לא כדאי לשפר (בשום אופן) כי ישנם דגמים בשוק, קיימים, כפי שפורטו כבר להלן.

2.0 יש לו את הבעיות שלו שמתבטאות בצריכת שמן מסויימת.

תהנה בינתיים מהרכב שקנית (ובתור אחד שהיתה לו כזו - אהבתי את הרכב מאוד ויש מה לאהוב, לא הכל ביצועים).

ברכב הבא - "תעשה חושבים" לפני הקנייה.

alfa 156 2.5.

פורסם
תראה. יש לי אפשרות להחזיר את הרכב לבעליו זה משפחה ולא יהיה לי בעיות .

מה שרכשתי היא 1.6 ידנית.

אז לא הבנתי: קיבלת רכב מבן משפחה או שרכשת אותו?

אם קיבלת - שלא תעז לשנות משהו. אני לא בטוח שאותו בן משפחה שנתן לך את הרכב ושהרכב עודנו שייך לו יראה בעין יפה את כל מה שאתה מתכנן לעולל לו.

אם רכשת - גם אל תעז לשנות משהו. הרכב הזה אמור להיות אמין, חסכוני ונוח. מעבר לכך הוא אינו מציג יומרות דינאמיות מרנינות או יכולת לייצר הספקים מקמטי אספלט. כנראה שרכשת לעצמך רכב שאינו הולם את צרכיך.

חוץ מזה, קרא את 11 הדיברות למשפר המתחיל. אני מניח שתמצא שם כמה תובנות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
השאלה שלך הזויה, זה כמו לשאול: אם יש אימפרזה STI והיא יותר חזקה מאימפרזה 1.5 אוטומטית עגלתית, אז למה בכלל אנשים קונים אימפרזה עם מנוע 1.5?

זה נכון מה שאתה אומר אבל לא כל כך הבנת את שאלתי .חשבתי לעצמי כשקניתי את הרכב שגם 1.6 ניתן לשיפור ביצועים בצורה משמעותית.

פורסם
אז לא הבנתי: קיבלת רכב מבן משפחה או שרכשת אותו?

אם קיבלת - שלא תעז לשנות משהו. אני לא בטוח שאותו בן משפחה שנתן לך את הרכב ושהרכב עודנו שייך לו יראה בעין יפה את כל מה שאתה מתכנן לעולל לו.

אם רכשת - גם אל תעז לשנות משהו. הרכב הזה אמור להיות אמין, חסכוני ונוח. מעבר לכך הוא אינו מציג יומרות דינאמיות מרנינות או יכולת לייצר הספקים מקמטי אספלט. כנראה שרכשת לעצמך רכב שאינו הולם את צרכיך.

חוץ מזה, קרא את 11 הדיברות למשפר המתחיל. אני מניח שתמצא שם כמה תובנות.

כמעט וקיבלתי אותו בחצי מחיר זה 2001 עם מנוע 1.6 במצב ממש מצוין הכל חדש שם ומטופל בחברה רכשתי אותו ב15K אז אני מניח שזה מחיר טוב לעומת המחירון ..להשאיר אותו אצלי לא נראלי כי קניתי אותו בכוונה תחילה לשיפור ביצועים..התאכזבתי כשגילתי שלא שווה . אכן אני מחזיר אותו ומחפש GTI או 2.0

פורסם
כמעט וקיבלתי אותו בחצי מחיר זה 2001 עם מנוע 1.6 במצב ממש מצוין הכל חדש שם ומטופל בחברה רכשתי אותו ב15K אז אני מניח שזה מחיר טוב לעומת המחירון ..להשאיר אותו אצלי לא נראלי כי קניתי אותו בכוונה תחילה לשיפור ביצועים..התאכזבתי כשגילתי שלא שווה . אכן אני מחזיר אותו ומחפש GTI או 2.3

תיקנתי לך.

• תוכן חדש...