Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

אשמח מאוד לקבל עזרה

צירפתי 4 תמונות

יש לי שני בעיות,

אחת חיישן הנעת בוקר לא עובד וצריך לתת גז כדי שהאוטו לא יכבה בבוקר,

שתיים חיישן מייצב טורים לא תקין, ברגע שאני מדלק אורות ומפוח הטורים יורדים ל 400 -300 סל"ד

אשמח לדעת קודם כול איפה בתמונות רואים את שני החיישנים שכתבתי עליהם.

בתמונה 1-3

יש צינור של מים חמים שמחבר לפחית הזו שמעליה יש בורג כזה עם אפשרות לכיוון, אשמח לדעת מה התפקיד של הפחית הזו ומה הבורג עושה,

בתמונה 2

אני חושב שיש את חיישן ה tps בחזית התמונה

והחיישן בצד, הארוך יותר הוא חיישן חמצן

אני צודק?

בתמונה 4

יש חיישן שיש עליו את המדבקה הלבנה עם המספרים מה הוא עושה?

תודה רבה רבה אשמח עם צביקה יביע דעתו

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם

תודה

אני יודע שזה חד נקודתי

מאידך זה חצי קרבורטור

בכל מקרה אני מחפש עזרה לגבי

מה ששאלתי

תודה

פורסם

כשאתה עומד מול תא המנוע מצד ימין שלך על קיר האש שינם ברזי וואקום, עם 2 מהם יש בורג שעם מברג שטוח תוכל לסובב אותו מעט לכיוון פתיחה והסל"ד יעלה בזמן הפעלת מזגן/סיבוב הגה.

על יחידת הזרקה יש בורג לכיוון סל"ד סרק.

הרבה זמן לא התעסקתי עם 121 אני צריך להיסתכל ולהיזכר.

הייתי ממליץ לך לבצע ניקוי ליחידת ההזרקה ולאחר מכן לבצע כיוונים, אך כמובן במכון להזרקות דלק למי שמכיר טוב את הרכב.

פורסם

בתמונה jpg3 רואים יחידה שמתחברים אליה 2 צינורות מים, זוהי יחידה טרמית המרימה את הטורים כשהאוטו קר.

לגבי המיצב טורים בסרק אני לא בטוח אבל אני חושב שגם הוא מכני מרים טורים באמצעות דיאפרגמה המופעלת בווקום ע"י ברז חשמלי שמקבל אות מהפעלת המזגן או ההגה

פורסם
בתמונה jpg3 רואים יחידה שמתחברים אליה 2 צינורות מים, זוהי יחידה טרמית המרימה את הטורים כשהאוטו קר.

לגבי המיצב טורים בסרק אני לא בטוח אבל אני חושב שגם הוא מכני מרים טורים באמצעות דיאפרגמה המופעלת בווקום ע"י ברז חשמלי שמקבל אות מהפעלת המזגן או ההגה

תודה על התגובה

יש מעל הפחית הזו שמתחברים אליה צינורות המים

בורג שאפשר לסובב אותו שיחקתי בו קצת ולא היה שינוי

מהותי האם הבעיה היא בתוך הרכיב הזו בעצמו?

ואם כן האם יש דרך לנקות אותו או מה יש לי לעשות

תודה רבה

פורסם
כשאתה עומד מול תא המנוע מצד ימין שלך על קיר האש שינם ברזי וואקום, עם 2 מהם יש בורג שעם מברג שטוח תוכל לסובב אותו מעט לכיוון פתיחה והסל"ד יעלה בזמן הפעלת מזגן/סיבוב הגה.

על יחידת הזרקה יש בורג לכיוון סל"ד סרק.

הרבה זמן לא התעסקתי עם 121 אני צריך להיסתכל ולהיזכר.

הייתי ממליץ לך לבצע ניקוי ליחידת ההזרקה ולאחר מכן לבצע כיוונים, אך כמובן במכון להזרקות דלק למי שמכיר טוב את הרכב.

תודה יקיר

לא הבנתי את מה שכתבת

צירפתי תמונות האם אתה רואה בתמונות את הברגים שמעלים טורים

כי למיטב ידעתי אין בצד ימין שם ברגים

יש רק את המערכת החד נקודתית ששם יש כיוונים

ולא ראית חוץ מזה עוד מקום עם כיווניום

תודה רבה רבה

פורסם

על קיר האש, בצד שמאל של הרכב(צד הנהג) ישנה פלטה ממתכת שעליה יש ברזי וואקום(סלונואידים) עם צנרת וואקום.

על הסלונואידים האלו שמתחברים אליהם הצינורות יש ברגי כיוון סל"ד עומס של מזגן והגה כוח.

ליחידת ההזרקה יש צמוד אליה חיישן מד כמות אוויר שנוטה להתמלא בפיח רב, יהיה קשה לכוון אותך בתמונות כדאי שתפנה למכון להזרקות דלק לניקוי ייסודי וכיוון בסיסי למערכת ההזרקה.

אני רואה שעל היחידת הזרקה יש מדבקה של פירוקיה, כניראה החליפו אותה לא מזמן.

פורסם
על קיר האש, בצד שמאל של הרכב(צד הנהג) ישנה פלטה ממתכת שעליה יש ברזי וואקום(סלונואידים) עם צנרת וואקום.

על הסלונואידים האלו שמתחברים אליהם הצינורות יש ברגי כיוון סל"ד עומס של מזגן והגה כוח.

ליחידת ההזרקה יש צמוד אליה חיישן מד כמות אוויר שנוטה להתמלא בפיח רב, יהיה קשה לכוון אותך בתמונות כדאי שתפנה למכון להזרקות דלק לניקוי ייסודי וכיוון בסיסי למערכת ההזרקה.

אני רואה שעל היחידת הזרקה יש מדבקה של פירוקיה, כניראה החליפו אותה לא מזמן.

תודה יקיר

הבנתי כעת מה כתבת ואני אבדוק את העניין

לגבי מערכת ההזרקה פירקתי אותה וניקתי עם ספריי יעודי

יש לך מושג לגבי חיישן הנעת בוקר

תודה

פורסם

סימנתי לך באדום את מיקום שסתום בקרת סרק, אלו ההוראות לכיוון סל"ד בסרק.

כמובן שאני ממליץ שתלך למכון הזרקות מקצועי שיבדקו את הבעיה במתודיקה הנכונה (בדיקת לחץ דלק וכן הלאה).

עוד בדיקה קטנה שאתה יכול לעשות זה להתיז ספריי WD40 על צינורות הוואקום ולחפש דליפות.

3.JPG

das.jpg

• תוכן חדש...