Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר לקניית בגדים מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באתרים הבינלאומים של אברקומבי והוליסטר יש מבצע 10 דולר דמי משלוח בלבד , שווה לנצל .

סעמק איתכם ועם האתרים האלה.!

הנה נשרפו 200$ :cry:

ובנימה רצינית יותר - מחיר המשלוח הפך את העסקה לכדאית! תודה :-)

פורסם

איפה המבצע הזה?:roll:

אני רואה רק 20 דולר על משלוח בנלאומי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

mazoz3 אני חושש שתאלץ לשלם סכום לא מבוטל לפדקס , במידה ועברת את ה-75 דולר כולל משלוח הם גובים עמלות מונפצות.

אני מזמין הרבה משם , וכל פעם שעברתי את ה-75 דולר הם דרשו כל מיני אגרות ומע"מ.

אבל זה עדיין משתלם במידה ועושים הזמנה גדולה , מה גם שכמעט כל מה שיש שם לא ניתן להשיג בארץ.

dany - המבצע נגמר היום . בצד שמאל למעלה תראה .

Last Day - $10 Shipping on all orders

פורסם

המשלוח באתר מתבצע דרך אחת מחברות השילוח?

אם כן,בשביל לא לעבור את ה-75 דולר אפשר להזמין מקסימום 3 חולצות לא?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
mazoz3 אני חושש שתאלץ לשלם סכום לא מבוטל לפדקס , במידה ועברת את ה-75 דולר כולל משלוח הם גובים עמלות מונפצות.

אני מזמין הרבה משם , וכל פעם שעברתי את ה-75 דולר הם דרשו כל מיני אגרות ומע"מ.

אבל זה עדיין משתלם במידה ועושים הזמנה גדולה , מה גם שכמעט כל מה שיש שם לא ניתן להשיג בארץ.

dany - המבצע נגמר היום . בצד שמאל למעלה תראה .

Last Day - $10 Shipping on all orders

אוי שיט! חשבתי שהמשלוח רגיל!!

באתר של הוליסטר עשיתי 2 הזמנות בסך 80$ לכל הזמנה. אם אצטרך להוסיף מעמ זה כבר לא ישתלם לי בכלל! אכלתי אותה?

יש מצב שבו לא אשלם כלום כי זה קרוב לגבול ?

יש אפשרות לבטל דרך פייפאל או דרך האתר של הוליסטר?

פורסם

אני ביצעתי 2 הזמנות של 65$ כולל משלוח

האם הם עושים איחוד חבילות והם יבקשו ממני עמלות שקר כלשהן? או שבגלל שפיצלתי ל 2 חבילות אני משלם PER חבילה?

תודה

פורסם

עמית - יש סיכוי שבגלל שזה קרוב לגבול לא תחויב אבל זה לא מחייב כלום. תנסה לבטל אבל לפי דעתי הם כבר שלחו את זה . תצור איתם קשר.

k1235 - הם לא עושים איחוד חבילות , אתה יכול להיות רגוע

פורסם

בסופו של יום כולל משלוח יוצא לך סביבות ה40 שקל לחולצה,לחולצות מיוחדות שאין בארץ לדעתי שווה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אפשר לעשות משלוח דרך BUY2 על מנת להתחמק מהעמלות של פדקס ודומיהם בהזמנה מעל 75$?

• תוכן חדש...