Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בפעם הראשונה נקלעתי לפנצ'ר ולמזלי זה קרב בבית.

ניסיתי להחליף את הגלגל אך ללא הצלחה כי הלום שפותח את הברגים נהיה עגול (מהיד הקודמת כנראה..)

כעט כשאני מביט בגלגל הרזרבי אני רואה בו פגמים קשים ושחיקה רבה מאד.

אני צריך מחר ללכת לקנות 5 צמיגים חדשים ואני לא יודע כלל מה לעשות, מה המחירים? איזה חברות?

יש לי עוד חצי שנה טסט ואני לא רוצה להחליף שוב לפני הטסט גלגלים אבל באותה המידה אני לא רוצה לקנות צמיגים הכי יקרים סתם.

הדבר היחידי שאני יודע על צמיגים זה שאני צריך לראות שתאריך הייצור של הצמיג הוא לא יותר מ6 חודשים.

אני אשמח לשמוע עוד לגבי מה שאני צריך לעשות או להתכונן לקראת הקנייה בכדי שהמוכרים לא ינסו לעבדו עלי בגלל מחסור בידע.

תודה לכולם

פורסם

הי גל,

תרשום איזה צמיגים הרכב שלך נועל, בלי זה לא יוכלו לעזור לך. גם מאיפה אתה בארץ?

יש מלא חברות טובות שמייצרות צמיגים לא כ"כ יקרים, המחיר תלוי בקוטר הצמיג ובאיכות שלו.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בטוח שמדובר ב-2006? המידה יותר מתאימה לפוקוס דור ראשון ששווקה עד 2005.

הפוקוס 2 מ-2006 הגיעה עם גלגלים בקוטר 15 אינץ' לכן המידה לא מתאימה.

פורסם

אתה צריך לדעת שאסור להאמין למילה ממה שאומרים לך בפנצ'ריות.

קנה צמיגים ממותג מוכר (למעט דנלופ SP490) במידה המדוייקת שלך ולפי קוד המהירות והעומס שמצויינים ברישיון הרכב.

מותגים מוכרים הם גודייר, יוקוהאמה, פאלקן, קלבר, דנלופ, פירלי, מישלן, הנקוק, קומהו, טויו, ברידג'סטון, קונטיננטל וכמובן שיש עוד אבל אלה פחות או יותר המובילים בשוק הישראלי.

אל תתפתה לצמיגים מ-"חברת בת של..." לרוב מדובר בניסיון למכור לך צמיגים נחותים ולא איכותיים. אל תתבלבל בשמות שדומים לחברות המוכרות כמו גודרייד שמבלבל עם גודייר למשל.

המידה שלך בסך הכל מאוד נפוצה וניתן למצוא צמיגים איכותיים במחירים סבירים. נסה את שלל הדגמים של גודייר, יוקוהאמה C-DRIVE2, פירלי P6, קונטיננטל קונטי פרימיום קונטקט, פאלקן ZE912, קלבר HP3, הנקוק אופטימו, קומהו KH7.

אני מציע לך לעשות סבב בפנצ'ריות במקום המגורים שלך, לראות מה יש להם במלאי ומה המחירים, לשאול כאן בפורום ואז להחליט מה לקנות.

בהצלחה.

פורסם

מה טווח המחירים שאני צריך לשמוע?

הרכב שלי לא כלכך נייד כרגע, אני נוסע עם רכב חילופי, זה משנה? יש כאלה שאומרים שצריך לראות איך הרכב מגיב עכשיו ואז להתאים צמיגים, להאמין לדברים הללו?

אם אני עם רכב חילופי אני יכול לקבל שירות טוב כמו שאני אגיע עם הרכב שלי? (מספיק רק מידת הצמיגים ודגם הרכב בשביל לעשות התאמה טובה לרכב?)

צריך לעשות כיוון מסויים או משהו אחר לאחר החלפת הצמיגים?

פורסם

תצטרך להגיע עם הרכב איכשהו, אולי בגרירה. אבל בדיקת מחירים אפשר בהחלט לעשות עם רכב חלופי. כתוב לך את המידות ואת קוד המהירות והעומס על פתק ותכתוב עליו גם את הצעות המחיר והמותגים בכדי שלא תשכח או תתבלבל.

לא מדובר במכונית על ספורטיבית אלא ברכב משפחתי, הוא יגיב לכל הצמיגים אותו דבר.

פורסם

4 צמיגים יספיקו לך מבין ה-4 הישנים תבחר אחד הכי טוב תעביר אותו לגלגל ספר החברות כמו שהציעו לך ואתה יכול ללכת עם מידה זה מספיק

בהצלחה.

פורסם

לדעתי היום צמיג ספייר זה בזבוז מקום, ואני שוקל האם להשאיר את שלי ברכב או להוציא אותו לגמרי.

אין סיבה לרכוש גלגל חדש לשם, במחיר צנוע של 50 שקל קנה לך קומפרסור לרכב או ספריי קצף למילוי זמני עד לתיקון הפאנצ'ר.\

אגב, לא קשור לשרשור, אבל שמעתי ששוקלים/יתחילו ברכבי ליסינג לספק את הרכב עם ספריי קצף במקום גלגל רזרבי.

פורסם

ממליץ על צמיגי רפי בבאר שבע רח' דרך חברון 9/7 צמוד לתחנת דלק תפוז.

לגבי חברות צמיגים- כמו שMIKE המליץ גם אני ממליץ על החברות הידועות ולא חברת בת של..

יש לי ניסיון טוב מאוד עם יוקוהומה C DRIVE שנרכשו אצל רפי (הוא הציע את הצעת המחיר הזולה ביותר מבין הפנצ'ריות שבדקתי).

לגבי צמיג חלופי, בקש מהצמיגאי שירכיב לך את הסביר ביותר כצמיג חלופי.

4 צמיגים עולים באזור ה1400 ש"ח.

בהצלחה

phpclub

ומה יקרה אם יתפוצץ לך צמיג/יחבלו לך בצמיג בצורה כזו שלא ניתן לנפח ע"י קומפרסור או להשתמש בספרי קצף?

פורסם
ממליץ על צמיגי רפי בבאר שבע רח' דרך חברון 9/7 צמוד לתחנת דלק תפוז.

לגבי חברות צמיגים- כמו שMIKE המליץ גם אני ממליץ על החברות הידועות ולא חברת בת של..

יש לי ניסיון טוב מאוד עם יוקוהומה C DRIVE שנרכשו אצל רפי (הוא הציע את הצעת המחיר הזולה ביותר מבין הפנצ'ריות שבדקתי).

לגבי צמיג חלופי, בקש מהצמיגאי שירכיב לך את הסביר ביותר כצמיג חלופי.

4 צמיגים עולים באזור ה1400 ש"ח.

בהצלחה

תודה רבה :) אני אברר איתו

• תוכן חדש...