Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, האמת ש-'למה', אני יודע.

אני מעוניין להתקין 4 מצלמות אבטחה בתוך עסק (לא גדול במיוחד).

בנוסף, אני מעוניין שההקלטות ישמרו לתקופה של שבוע בערך.

שאלות:

1. מה העלות של מערכת סבירה? (לא מחפש משהו אקסלוסיבי - לא מדובר בפנטגון)

2. מה המערכת צריכה להכיל?

3. איזה נפח של הארד-דיסק אני צריך? (ההארד-דיסק מתחבר ל-DVR, נכון?)

והשאלה הכי חשובה:

האם ניתן להתקין את כל העסק באופן עצמאי, או שדרוש ידע מיוחד? (יש הבנה טובה במחשבים + חשמלאי מוסמך).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בד"כ הDVR מגיע עם הרד דיסק של 500 גיגה עליו ניתן לשמור גם חודש של הקלטות (בהנחה שהמצלמות מצלמות אך ורק במצב של תנועה והעסק שלך לא היה פתוח 24 שעות ביממה) .לפי דעתי קח מצלמות אשר ניתן לראות בהן ראייה סבירה גם בתנאי ראות גרועים.אפשר להביא סט שכזה מאיביי .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
בד"כ הDVR מגיע עם הרד דיסק של 500 גיגה עליו ניתן לשמור גם חודש של הקלטות (בהנחה שהמצלמות מצלמות אך ורק במצב של תנועה והעסק שלך לא היה פתוח 24 שעות ביממה) .לפי דעתי קח מצלמות אשר ניתן לראות בהן ראייה סבירה גם בתנאי ראות גרועים.אפשר להביא סט שכזה מאיביי .

אשמח לקבל קישור/ים :wink:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בד"כ הDVR מגיע עם הרד דיסק של 500 גיגה עליו ניתן לשמור גם חודש של הקלטות

4 מצלמות על 500G חודש? עם מצלמה אחת שמצלמת תנועה זה שבועיים גג (אם יש מאט תנועה).

דיסק שדרוש ל4 מצלמות כדי להשליט זמן סביר 2T.

DVR עולה כ2000ש"ח וכל מצלמה פשוטה 400ש"ח או טובה 1000ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper אלא אם המצלמות שלך הם מצלמות WEB, תוכל בהחלט לשמור שבוע בכיף, אני שומר 6 מצלמות למשך שבועיים וזה תופס סביבות 400GB, יש לזכור שהרזולוציה של מצמות אבטחה זוועתית וגם כמות הפריימים, בנוסף גם תבנית הצבעים ירודה.

השילוב של הכול ותוכל להריץ גם 16 מצלמות על 500GB למשך שבוע.

אודי A4

דימה.

פורסם

6 מצלמות לשבועיים על 400G? איזה איכות בחרת. אצלי מצלמה אחת בלי יותר מידי תנועה תופסת נפח כזה בשבועיים. בחרתי אומנם איכות הכי גבוהה שיש לה (גם די זוועתית), אבל עדיין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האיכות של מצלמות אבטחה מוגבלת הן מבחינת כמות צבעים/קידוד/רזולוציה מעבר לזה יש את פקטור הFPS.

DRV נותן 120 FPS בין אם יש לך מצלמה אחת או 10 מה שתקבל בסוף זה 120 FPS, אז תחשב כאילו יש לך מצלמה אחת של 120FPS על גבי רזולוציה מקסימום של כמה 640X480 במקרה ויש לך מצלמה ב400$? על זה תוסיף תמונה כמעת שחור לבן בלילה ו4סיביות ביום? עכשיו תקווץ את מה שנותר והנה יש לך שבועיים של הקלטות.

אם מעניין אותך אז מדובר במצלמות סוני פשוטות 540TVL ו600 אם אני זוכר נכון, על גבי כרטיס GV800.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני משתמש בDVR יעודי, ואצלך כמה שאני מבין יש מחשב. במחשב יש אפשרויות טובות יותר לדחיסה של נתונים, אבל DVR צורך פחות חשמל (זה מאוד משמעותי במשך כמה שנים שהוא עובד) וגם עובד הרבה יותר זמן על UPS.

המצלמה שלי זה גוף עם עצמית נפרדת - כזאת שרואה בתנאי תאורה מאוד חלשה. לא זוכר מה הרזולוצייה, אבל יש לה רגישות מטורפת לחלוטין ללא תאורה חיצונית ותפריטים שניתן לכוון כל מיני אפשרויות. כמובן בעצמית יש צמצם חשמלי אוטומטי שהמצלמה מכוונת בהתאם לתאורה.

היה לי גוף עם לדים - אבל רזולוצייה אמיתית שזה מוציא, האיכות והצבעים ממש "לא זה".

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ באותו עניין.

מבקש המלצה למע' 6 מצלמות איכותיות עם הקלטה לשבוע-שבועיים אחורה וגישה מרחוק דרך WEB וסמארטפון.

רואים כל פעם הקלטות מצ'וקמקות ממצלמות אבטחה בעסקים ובקושי מבחינים מה מי מו ונראה לי שכל הפואנטה אבדה.

מערכת DVR? כרטיס למחשב? מהיכן להתחיל?

תקציב לא בלתי מוגבל אך מוכן לשלם אקסטרה כדי לקבל בהתאם.

פורסם

למה 4 מצלמות אם אפשר אחת? :)

צפו בדמו הבא למצלמת עין דג חדשה של GEOVISION, השאירה אותי המום! ממליץ להגדיל למסך מלא ולשים על HD

http://www.youtube.com/watch?v=jsyAszAR3B4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה צריך להגדיר דרישות מהמערכת ואח"כ תקציב.

מצלמות סטנדרטיות הן זולות למדי, אך בהתאם איכות התמונה (420 או 600 TVL. סביר למרחקים קצרים אך בעייתי מעל 10 מטר מקסימום כשנדרשים פרטים, פחות מרחק בתנאים לא אופטימליים).

מגוון המצלמות הוא עצום. עם אינפרא (לצפיה בלילה, גם שם יש הבדל במחיר לפי כמות הלדים לIR), בלי אינפרא, לפנים הבית או החוצה (מוגן מים), עם עדשה קבועה, משתנה פנימית או עם עדשה נפרדת (BOX), ממונעת + זום משתנה (PTZ), עם פיצוי כנגד סינוור (WDR) ועוד ועוד.

כל אלה - מצלמות אנלוגיות בלבד (כלומר מתחבר אליהן כבל קואקס + מתח) המתחברות לDVR בעזרת כבל, זה שומר על ההקלטות באופן דומה לוידאו של פעם, רק בפורמט דיגיטלי (H264 בד"כ).

זמן ההקלטה הוא פונקציה של מספר התמונות בשניה, נהוג ללכת על המקסימום בהקלטה המקומית ולהפחית את הקצב בצפיה ON-LINE (מינימום 3 פריימים בשניה, גם זה מעט וקופצני).

בנוסף - יש מצלמות IP. במצלמה יש כרטיס קטן שממיר את התמונה לIP ומשדר אותו לDVR או מחשב עם תוכנה שנמצאת במקום כלשהו ברשת המקומית (או על גבי האינטרנט). אפשר לשדר בכבל (עדיף) או באלחוטי (פחות מומלץ).

לכאורה, זה פתרון עדיף (מה גם שלא צריך כבילה נוספת באופן תיאורטי ואפשר על הרשת הקיימת).

בפועל - יש למערכת IP הרבה מגבלות - וידאו הוא כמות מידע עצומה. תכנון לא נכון ו/או עודף מצלמות - שחטת את רשת המחשבים המקומית שלך (LAN). הרבה זהירות ותכנון נדרשים ליישום מערכת כזו.

אופציה נוספת - החברה שאנחנו עובדים איתה לרוב (PROVISION) מייצרת מצלמות בפורמט דיגיטלי (HD-SDI) באיכות HD 1080P, ההבדל הגדול הוא שבמקום לעבוד ב-IP ולהעמיס את הרשת, במצלמה מכילה מקודד המעביר את התמונה לפורמט דיגיטלי אך על כבלי הקואקס, כמו מצלמות אנלוגיות, כאשר הDVR מכיל מפענח המתרגם חזרה לתמונה.

המשמעות היא שאיכות התמונה משופרת בהרבה לעומת מצלמות אנלוגיות וגם אין הפסדי איכות תמונה על כבלים וכיו"ב.

כמובן שהמחיר יקר יותר.

כאן אני חוזר להתחלה - אתה צריך לאפיין את הדרישות המדוייקות מהמערכת ורק אז לקנות ציוד שיתאים, כמובן בתנאי שיתאים לתקציבך.

כל אחד יכול להזמין DVR + ארבע מצלמות באיביי בכלום כסף. לחלק גדול מהאנשים זה גם מספיק. לשיקולך.

אגב, ההתקנה (מדובר על תשתית קואקס) היא לא מסובכת מדי אם יש לך רקע בתחום.

הערה אחרונה - עבור צפייה מרחוק (סמארטפון/אינטרנט) צריך בד"כ DDNS, בהנחה שיש לך קו נתונים עם כתובת לא קבועה. אם תלך על DVR עלום שם, זו עלות נוספת (אצל DYNDNS. אצל NO-IP זה עדיין חינם, אבל כאב ראש לאשר את הדומיין פעם בחודש). לא בשמיים, אבל קיימת

THE WOLF, אם אתה נופל מהמצלמה שהבאת, נסה את המצלמה של אוויג'ילון. עולה ערימות של כסף, אבל היכולות שלה מדהימות.

חיישן של 29 מגה פיקסל, יכולת להשתמש בכל עדשה עם ביונט של קנון, אבל השוס שלה הוא דווקא התוכנה. נסה לכסות יציע שלם של אצטדיון עם מצלמה אחת, נראה אותך:

http://www.youtube.com/watch?v=Qw56BFp3Jeg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

נצל"ש בבקשה..

יש לי מצלמה אינפרה שמחוברת ל DVR.

הDVR טוב, המצלמה ח*א.

אני מעוניין לשדרג, איזה פרטים אני צריך לתת לכם כדי שתייעצו לי דגם ספיציפי של מצלמה שתתאים לי?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

מה אתה רוצה לראות? בפנים/בחוץ? יש תאורה? מרחק מהאובייקט הנצפה? מקורות אור מסנוורים מול המצלמה? תקציב מקסימלי?

פורסם

תודה אדמו"רנו על התגובה המעמיקה והמפורטת.

מדובר בשטח תפעול של כ300 מ', משרד ומחסן. נראה שאני זקוק ל6 מצלמות.

התאורה במקום היא גופי תאורה פעמונים בתקרה, תקציב סביב 4-5K.

1. הגיוני בתקציב זה לקבל משהו טוב?

2. אני רוצה לקבל משהו ברזולוציה טובה וכמות פריימים שזה לא ייראה סלואו מושן (200 פריים? כמה?)

3. מעדיף שזה לא יחובר לרשת המקומית, מאחר וישנם 4 מחשבים מחוברים ברשת ולא רוצה שהכל יזחל.

בתודה מראש.

TheWolf,

מגניב לאללה אבל פחות מתאים לי.

פורסם

לחבר את המצלמות לרשת במקרה וזה DVR עם מצלמות רגילות,

יתן לך יתרון, כך תוכל לחבר את הסמארטפון לDVR ותוכל לראות את המצלמות בLIVE.

לגבי העבודה עצמה, אם זה לא כרוך בקדיחות, או משהו מסובך תוכל לעשות גם לבד,

ואני וחבר חיברנו מצלמות לאיזה מועדון אתיופים, הDVR ישב בתוך קרוואן,

חור קטן ומשם רק למתוח כבלים למצלמות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...