Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככתוב בכותרת, אני מבקש המלצה לבית מלאכה למנועי חשמל לצורך חריטת הקולקטור במנוע D.C. של הליכון והתאמת פחמים למנוע.

איזור ירושלים או תל אביב.

תודה!

פורסם

יש לי ניסיון מצוין עם ש ברדוגו. עשו לי כמה וכמה עבודות שיפוץ למנועי DC בעבר בצורה מקצועית. לא סגור לגבי המחירים, כי התיקון בוצע במסגרת חוזה אחזקה שבעל הבית סגר איתם.

http://www.sbardugo.co.il/index.asp

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לאלה שהמליצו.

אושפיז לא מתעסק עם מנועים בגודל כזה.

ברדוגו לא מתעסק עם לקוחות פרטיים.

עוד רעיונות?

פורסם
הם מייצרים מנועים תלת פאזיים.

ד"א הזקנה עדיין שם?

הגב' יונה אושפיז חיה ובועטת ותקבור את כולנו לפניה.

עכשיו מנועים ( מעודכנת בחידושים הכי אחרונים,אע"פ שעברו איזה 70 שנה או יותר מאז שלמדה חשמל ברוסיה) הם לא מרכז עסקיה. יש לה חלק גדול מאדמות אזה"ת חולון.

פורסם

אני יודע.

בפעם האחרונה שראיתי אותה זה היה לפני כ 4 שנים וכבר אז היא בקושי ראתה (זיהתה אותי רק לפי הקול).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדכון:

היום ביקרתי אצל אלקטרו-סליל בי-ם, אחרי שאמרו לי שיש להם הכל, אכן יש להם הכל חוץ מפחמים למנוע DC להם אני זקוק (אגב - מישהו יודע למה יש הבדל בין פחמים למנוע DC לבין פחמים למוע AC?).

הלכתי לאברהמי ששלף לי קופסה מלאה פחמים שונים ומשונים ובינהם מצאתי זוג פחמים מתאים במידות ובגוון (מה שנותן תיקווה שאכן זה פחם DC, פחמי AC שחורים לגמרי).

הרכבתי והמנוע מתקתק, קיבל בחזרה את המומנט שלו והרעידות שהופיעו לאחרונה בסל"ד גבוה נעלמו.

עכשיו נותר רק מבחן האמינות לאורך זמן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מספר 2:

החגיגה לא ארכה זמן רב, אחרי פעמיים שהשתמשתי בהליכון המנוע איבד כוח, וגם התחיל להסריח בשימוש ממושך.

בדיקה מהירה גילתה שהפחמים החדשים לא עומדים בעומס, התחממו ברמה כזו שהקפיצים שלהם איבדו את הקפיציות והפכו לפריכים (ניסיתי זוג קפיצים נוסף שגם הוא החזיק מעמד זמן קצר בלבד).

משיחות עם אנשי מקצוע וותיקים בתחום הם טוענים שפחמים למנועי DC בנויים עם כמות גבוהה של עופרת שבלעדיה הפחמים לא עומדים בעומס.

את נכונות הטענה התיאורטית הזו ראיתי בעצמי אחרי הנסיון הלא מוצלח עם הפחמים הלא מתאימים שהורכבו (מזכיר שוב - מידות הפחם התאימו בול, הבעיה הייתה בהרכב החומר ממנו הוא עשוי).

זוג פחמים מתאימים (משומשים מפירוק אבל עם הרבה בשר) מצאתי אצל שיאון ברח' שוקן בת"א, כרגע המנוע עובד באופן תקין.

• תוכן חדש...